HjemlighedKøkken

Installation af køkkenmøbler med deres hænder

Organiser funktionelt køkken rum er umuligt uden et headset. Og de særlige kendetegn ved dens komponenter alene garanterer ikke for opfyldelsen af målene. Af stor betydning er en primær plan arbejdsområde og kvalitet samling af komponenter. Til gengæld installation af køkkenelementer indebærer ikke blot installation af basale møbler, men også for at sikre et effektivt samspil af individuelle objekter, herunder kommunal netværksinfrastruktur. Det tager også hensyn til en sådan kvalitet miljø, energieffektivitet, sikkerhed og æstetik.

Hvad er køkkenet?

Standard udstyr omfatter et headset til køkken base med borde og skabe, som er designet til spisestue redskaber, og for integrationen af forbrugerelektronik. Det generelle layout af det kan indbefatte køkkenbordet, vask tilbehør, trim elementer, samt kommunikationsparten der er forbindelse til ventilationskanaler og VVS.

I valget bør tage hensyn til størrelsen af de køkkenelementer. For eksempel er højden sokler standard betragtes 90-100 cm, bredde og dybde -. Omkring 60 cm Selvfølgelig kan disse indstillinger være individuel, afhængigt af kravene i de fleste husmødre. Især restriktioner synes at fungere eksterne komponenter headset. Højde spektrum capture zone øvre kabinetter, for eksempel, og kan være 140-170, og 150-210 cm. Udvælgelse af de optimale værdier bestemt på tidspunktet for køb af møbler, eftersom disse karakteristika er ikke altid muligt at justere på stedet. Der er dimensioner, der er valgt med fokus på tekniske og strukturelle data. Således bør de sten bordplader træunderlag være fint - omkring 3-4 cm tyk, ellers er der risiko for deformation af basissubstratet.

Funktioner installation af køkkenelementer

Indledningsvis bør afgøre hvilke zoner vil blive udsat for en korrektion for den efterfølgende montering af møbler. I modsætning til en typisk installation for eksempel bløde møbler, køkken opgave kompliceres af en række forskellige årsager. For det første, ofte med de samme monterings piedestaler produceres og opdateres efterbehandling dekorative belægninger på væggene. Det andet er der kanaler engineering netværk, hvis parametre skal man være opmærksom på, når de udfører installationsarbejde. For eksempel, hvis vi taler om integration af gaskomfur, installation af køkkenelementer med deres egne hænder kan udføres med brug af individuelt designede kabinetter. Ved hjælp af konventionelle snedkeri sat selv uerfarne handyman kan danne en niche med resultaterne til rør. Det samme gælder for de ledninger, og VVS forsyningslinjer eller udledning.

Nødvendigt værktøj og hjælpematerialer

Ud over den hammer, med sæt skruetrækkere og tænger, vil arbejdstageren har brug for nogle elværktøj. Hos hånd ikke vil være overflødigt at have en skruetrækker med en boremaskine funktion - en universel enhed, der er nyttig til at arbejde med hardware i udførelsen af skruer og skabe huller i spånplader. Tung samleprocesser kan være påkrævet og punch. Som en generel regel, i forbindelse med headsets med begrænset værktøjssæt typer melkoformatnyh Boers, men der er undtagelser. dysestørrelse afhænger af, hvordan beton vægbeslag vil blive udført.

Også, installation af køkkenelementer er komplet uden en bearbejdning af træ. Materialer Spånplade og MDF frames danner ofte piedestaler og kabinetter, så uden en stiksav og en håndsav også kan ikke gøre. Og igen, for at få det bedste resultat er det ønskeligt at udstyre en elektrisk håndværktøj - for eksempel, vil stiksave muliggør præcis og hurtig at udføre selv regnede skæres. Som levering, så de er apteringselementer, den basale hardware, accessoriske fastgørelseselementer i form af hæfteklammer, klemmer og beslag samt spartelmasser, fugemasser og flydende negle.

Installation af forklæde køkkenelementer

Måske er det kun nødvendigt segment af køkkenelementer, hvilket er en facecoat. Dette materiale, som beskytter en del af væggen umiddelbart op til arbejdsområdet. For eksempel installation zone plade eller bordplader primært inkluderet i denne region. I standard installation kredsløb af køkken enhed implementeres under anvendelse spånplader og fastgørelseselementer. Således kan MDF plader vægmontering til bordplader flydende søm eller skruer. Det er meget vigtigt på forhånd at beregne positionen af forpladsen med hensyn til tilstødende skabe, bordplader og hvidevarer. Desuden kan den øvre del også være begrænset og ikke nå loftet. Forklæde regel ender ved placeringen af udstødningssystemet.

Installation kabinetter og standere

Komplekse tommelfingre danner grundlag hvorfra afgår resten af de funktionelle segmenter. Samling udføres i flere trin, som kan have sit eget særpræg afhængigt af parametre for de enkelte modulenheder. Til at begynde med overskabe eller skab skal være placeret således, at den forreste del af det færdige segment blev skruet op. Dernæst ved 90 ° tilstødende modul puts, hvorefter begge strukturer kan fastgøres mellem en skruetrækker. Ligeledes sætter efterfølgende skabe og borde, som er en del af komplekset. Hver gang efter præfikset bør nøje kontrollere den korrekte vinkelposition.

Ved blanding moduler med hinanden er afsluttet, kan den bageste del være fastgjort tynd plade af fiberplade. I denne indstilling ovn i køkkenet eliminerer denne operation i et af modulerne. Skab designet til at integrere kunsten skal i første omgang beregnet i overensstemmelse med størrelsen indstillet af objektet. Som for arket dækker bagvæggen, så om ønsket, og den kan monteres i et modul med en ovn, men i dette tilfælde er det nødvendigt at foretage en forskæring at forbinde kommunikation.

Nuancerne i installation hjørne piedestaler

Brug af kantede møbler i køkkenet især betaler sig, når det kommer til indførelsen af headsets med piedestal synke. Men denne opgave kompliceres af, at enheden skal monteres uafhængigt på de enkelte størrelser. Samling udføres ved anvendelse træpaneler-sektioner. Layout involverer anvendelsen af huller konfirmat med udvide kanterne af låget i området og rejfning. Ved at skrue sekskant forbindelsespunkter kan opsamles med en pålidelig udformning og vinkel af de to sidedele. Også, installation af køkkenelementer og paneler til tider indebærer indførelse af benene. Deres højde beregnes således, at VVS udløbene til vask blev forbundet ved en optimal højde uden skarpe bøjninger og rørspænding. Med henblik herpå skal drejes den samlede kabinet, hvorpå bæreelementerne fremstillede fastgøre skruer.

Funktioner installation af eksterne komponenter

Linje den øverste hylde monteret over bordpladen med et minimum fordybning 60 cm er nødvendig for at udføre layout til hele højden af opstilling af frysere i samme område, der er udpeget sted lås fastgørelsesstrimleme -. Det vil gøre en slags bussen, som modulerne er installeret med hængende tilbehør. Skabe er hængt op på dækkets låsende kroge. Boltene på suspension skal justeres i henhold til den optimale position for blokken. De kan stramme eller løsne. Typisk, montering og installation af køkkenelementer starter fra hjørnet, men i dette tilfælde kan det være nødvendigt og indførelsen ved ringen. Denne beslutning er nødvendig i situationer, hvor installationen er udført på ujævn eller defekt væg. På sidste trin fastsættes uafgjort for kabinetter og døre er installeret med markiser.

installation af bordplader

Der er flere måder countertop installation. Udvælgelse af en særlig udførelsesform afhænger af materialet og panelstørrelsen. Massive sten plader og kan ikke løse de ekstra fastgørelseselementer, når der riller, af frygt for ændringer blev leveret i forvejen. Hvis vi taler om lys plast eller træ modeller, er den vedhæftede fil realiseret af speciel hardware. Især installere køkkenmøbler bordplade udført af beslag eller skruer. Men for denne plade skal have en niche fabrik fordybninger og huller til at være indbygning. En alternativ løsning kunne være at montere og silikoneklæbemiddel fugemasse. Den sikreste løsning er at anvende en kombination af mekaniske fastgørelsesorganer og klæbemasse.

Installation af vask

Vask kan enten være integreret i køkkenbordet eller på fakturaen til princippet i den niche af hjørnet sten, som installationen allerede er blevet undersøgt. I det første tilfælde er den største vanskelighed skyldes nødvendigheden af at skære sig køkkenbordet størrelse svarende til den valgte vask. I tilfældet med savsmuld paneler denne operation kan udføres puslespil, men stenen model, er det ønskeligt at erhverve straks med en klar niche passende format. Situationen med forberedelsen af installationen lettere, når det kommer til integration i skabet rengøring regningen. I dette tilfælde bør installation af køkkenelementer foretages med forventning om evnen til at forbinde til kloak og vand fittings bilvask placeret i skabet i en bestemt højde. Den fysiske binding kan opnås gennem den samme og en silicone klæbemiddel eller ved hardware.

Generelle anbefalinger om flyve

I WDM, spånplader eller fiberplader skal overholdes ved udførelse padding skruer. Især fra kanterne anbefales at observere en afstand på mindst 5 cm - dette vil eliminere risikoen for beskadigelse af panelet under belastning. Endvidere alle åbne forbindelsespunkter med metalelementer ønskeligt at behandle særlige fugemasser, sikkert for stål og aluminium. Endvidere bør korrekt installation af køkkenelementer fokusere på den strukturelle integritet af den samlede sammensætning. Det betyder, at kabinetterne af de nedre og øvre niveauer bør opretholdes på samme linje. Denne regel ikke kun har æstetisk værdi, men også praktisk begrundelse. Moduler kompleks placeret på den samme linie, giver flere muligheder for gennemførelse af fælles fikseringsindretninger forbedrer pålideligheden af fastsættelsen af hovedsættet.

konklusion

Udførelsen af headsettet er påvirket af en række faktorer, heriblandt overholdelse af reglerne i den forsamling, der er beskrevet. På grund af de høje fittings og skruer kvalitet er også stigende karakteristika møbler. Men hvis du planlægger at installere køkken enheder med deres egne hænder uden hjælp fra guiden, er du nødt til at forberede og komplekse fremstillingsprocesser. De mest komplekse handlinger kan være forbundet med behandlingen af boring bordplader og vægge. Nogle gange kan du gøre uden dem, at vælge alternative måder at løse montage problemer, men sådanne løsninger er ikke altid vinde i den langsigtede drift af headsettet. Derfor vil det ikke være overflødigt at begynde med at vurdere din styrke og forberede et passende værktøj til at udføre sarte tekniske operationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.