HjemlighedKonstruktion

Blok armeret beton: omfang og funktioner

Den armerede betonblok er lavet af rebforstærkning og beton, der er kendetegnet ved fugtighedsbestandighed og styrke. Det har erhvervet en bred fordeling inden for byggebranchen: i etableringen af et band solidt fundament, installation af vægkonstruktioner i kældre og fleretages bygninger. Størrelsen af blokkene vælges i overensstemmelse med den forventede belastning på dem.

fordele

Produktets pris bestemmes af de anvendte komponenter, størrelse og formål. Det skal bemærkes, at dette materiale skal have en høj kvalitet, da det afhænger af bygningens styrke og holdbarhed. Blok armeret beton har mange fordele, blandt hvilke er følgende:

  • Acceptabel pris. Forstærket betonstrukturer er meget billigere end stål.
  • Lang levetid. Produkterne kan have en konstant belastning i mange år, mens de har samme tæthed og pålidelighed. Garantiperioden kan være op til 100 år.
  • Modstandsdygtighed over for biologiske og kemiske virkninger. Blokke er ikke modtagelige for udviklingen af mikroorganismer og forme samt stoffer med aggressiv kemisk sammensætning.
  • Brandsikkerhed. Blok armeret beton er meget modstandsdygtig over for åben ild og høj temperaturværdier.
  • Evnen til at overføre dynamiske og statiske belastninger. En bygning konstrueret af et sådant kompositmateriale er i stand til at modstå vægten af bygningselementer og jordtryk. Desuden frygter han ikke vægten af sneen akkumuleret på taget og vindens virkning.

Overlappe plader

Forstærket betonplader bruges til at skabe mellemstore strukturer i objekter med ethvert formål og have grundlag for silicatbeton. Produkterne kan have en ribbet eller lige form. Et karakteristisk træk ved den første variant er afstanden mellem ribbenene, dens længde er inden for 100 cm.

Plader fungere som understøtninger til skabelse af gulv og loft, deres mærke og dimensioner er valgt i overensstemmelse med belastningen, muligheden for at anvende ekstra isoleringselementer og driftsforhold. De er ikke underkastet bundfald og er meget pålidelige.

Forstærkende produkter giver dig mulighed for at opnå maksimal styrke. Det er muligt at anvende både standardforstærkning og spænding, hvilket øger graden af den overførte effekt. Så armeret betonplader får større holdbarhed og pålidelighed.

Anvendelsesområde for blokke

Hovedformålet er at skabe bærende strukturer i flere etager bygninger. Forskellige varemærker af produkter har visse egenskaber og forskellige resistensniveauer til en konstant belastning i temperaturområdet fra -60 til +50 grader. Det er muligt at bruge ikke kun til udrustning af bygningsgrundlaget, men også til teknologiske kældre og vægkonstruktioner. De mest udbredte produkter var FBS produkter til oprettelse af fonde og opførelse af uopvarmede lokaler (varehuse, garager og kældre).

Egenskaber

På en armeret betonblok er prisen fastsat til 400-3000 rubler (afhængig af masse og størrelse). Produkter anvendes også til opførelse af præfabrikerede anlæg, hvis bestanddele er fremstillet af anlæg og specialkombiner. På grund af dette er princippet om opførelse af sådanne bygninger ligner designeren. I dag er to typer præfabrikeret base lavet af blokke blevet ganske almindelige: et bånd og et glasfundament. De armerede betonelementer i sidstnævnte version har desuden en belastning af bærende rammekolonner. Anvendelsen af tapebasen har sine egne specifikationer. De fungerer som en pude, der giver en ensartet overførsel af de påførte belastninger. Det er værd at bemærke, at armeret betonblok betydeligt fremskynder opførelsen af huset og reducerer byggeomkostningerne.

typer

I øjeblikket er der flere varianter af produkter, der hver har sine fordele og anvendelsesfunktioner. Den mest udbredte er sammensatte materiale FBS, som også er opdelt i flere typer. Den har følgende dimensioner: længde fra 2400 til 400 mm, højde og bredde - fra 600 til 300 mm. Det er værd at fremhæve følgende sorter:

  • Hulkonstruktioner. Indvendige hulrum i dem er beregnet til varmeisolerende materialer. De er mindre vægtige i forhold til andre typer og anvendes til en grund, der står på flydende eller kompleks grund.
  • Faste produkter med riller. Tillader dig at reducere omkostningerne ved tilslutning af varme- og vandnet på grund af muligheden for at lægge kommunikation i særlige udskæringer.
  • En solid armeret betonblok, hvis dimensioner er valgt afhængigt af strukturen, er kendetegnet ved fraværet af hulrum og tilstedeværelsen af forstærkning af høj styrke, som tilvejebringer anvendelse under seismologiske forhold.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.