HjemlighedHavearbejde

Tomat Solerosso F1: beliggenhed, anmeldelser, billeder

Fans fest på den saftige frugtkød af tomater fra din egen have i vinteren begynder at forberede sig til havearbejde sæsonen. De vælger sorter, således at modning fandt sted på forskellige tidspunkter. Det er vigtigt, at tidlig modning sorter, hvordan man kan smage den foretrukne grøntsag så hurtigt som muligt. Han bør være saftig, lækker, og elegant udseende, der var en fornøjelse at spise. I dag fortæller vi om sådan en tomat, og navnet på det - tomat Solerosso. Beskrivelse, kan anmeldelser om kvalitet og smag, samt reglerne for landbrugsteknologi findes i indholdet af denne artikel. Vi har forsøgt at samle så meget nyttig information som muligt for dig.

Tomat Solerosso: beskrivelse

Det bør starte med det faktum, at sorten er ganske ung. Han har optrådt som et resultat af arbejdet med hollandske opdrættere kun i begyndelsen af det nye århundrede og blev officielt stiftet i 2006. Fans af tomater kan nyde det faktum, at sorten er ultrarannim. Det vil sige, kan dets moden frugt nydes inden halvfems dage efter plantning af frø! Solerosso F1 - tomat, hvis offentliggørelse er lavet i denne artikel, er en af de mest lovende sorter, han er udstyret med højtydende, tidlig modning, fremragende smag og attraktivt udseende. Det er for disse kvaliteter, han elskede ikke kun de amatør gartnere, men også store bedrifter, producenter af tomater til salg til offentligheden.

Hvis du ikke har et land websted, som kunne være en favorit grøntsag at vokse, men der er en balkon, så har du alle chancer for private haver. Buske vokser ikke så stor som for andre sorter, de er høje, kan kun lidt større end en halv meter. Branch moderat sprawling, grøn er ikke meget. Blade regelmæssig, mellemstore, mørkegrøn. På grenene vises blomsterstande, og derefter tomaterne. På den ene side kan det vokse op til seks frugter.

Som vi har nævnt, højt udbytte. I alt pr kvadratmeter, med fornøden omhu af en plante kan indsamles op til otte kg valg, lækre tomater.

Hvilke regioner egnet klasse?

Tomat Solerosso F1, ligesom alle tomater, elsker varme og komfort, så de mest lovende vækst finder sted i tempererede og varme klimaer. Men det er ikke så lunefuld, så nemt kan ikke eksistere i det milde klima. Han er meget stressoustoychiv, så det er ikke meget forlegen uophørlige regn og et markant fald i en behagelig temperatur. Du kan dyrke tomater, ikke kun i ly af en film eller i et drivhus, men også på det åbne land. Selvfølgelig, hvis regionen ikke at være den hotteste i sommeren, er det bedst for natten buske dækker midlertidigt husly i en bærbar drivhus, så udbyttet bliver betydeligt højere.

Tomater beskrevne sorter er perfekt tilpasset til at transportere over lange afstande. De mister ikke deres præsentation. Gartnere vil være glad for sådan kendsgerning som god opbevaring, tomat F1 Solerosso egnet til fødevarer og ikke forringes i fyrre dage, når de placeres i et rum med den omgivende lufttemperatur.

Beskrivelse af frugter

Hver gartner foretrækker at vide så meget som du kan om den sort, der kommer til at vokse, så vil beskrive de frugter, så du ved, hvad de skal forvente.

 1. Frugten er ikke særlig stor, komfortabel rund-flad form. De har en lille rib i stedet for stilk.
 2. Moden tomat står en klar rød farve, monokromatisk.
 3. Kødet af den vegetabilske er af moderat tæthed, meget saftigt, men ikke våde. Seed seks kameraer.
 4. Peel er ret tynd, let spises, ikke for tyk, men nok til at forhindre, at frugt fra revner.
 5. Smag Solerosso F1 en meget flot, sød, ingen sure.

Frugt er medium størrelse med en tynd hud, perfekt til vinter præparater. Deres syltede, dåse, udarbejdet en række grøntsager, kød, tomatpuré. Men han og den tidlige modning sort, så du kan nyde efter en lang vinter friske grøntsager, en opfyldning af vitaminer i kroppen. Tomat forbruges frisk, skære salater, tilberedt pasta, side retter, gryderetter.

Fordele og ulemper ved sorter

Tomat Solerosso F1 har et stort antal positive egenskaber. Lad os se på dem:

 • stor smag af grøntsager;
 • Bush er meget kompakt, hvilket sparer en masse plads i haven;
 • klasse er meget modstandsdygtig over for mange sygdomme og skadedyr;
 • højt udbytte under gode vækstbetingelser;
 • ultraspely klasse;
 • frugter modnes sammen, så du kan prøve dem med din familie og invitere gæster;
 • høj tilpasningsevne til transport;
 • varigheden af oplagring.

Som for ulemperne, at de simpelthen ikke har. Ideel til dyrkning af tomater Solerosso F1, gartnere anmeldelser bevise det!

Hvordan til at vokse de planter?

Disse tomater er begyndt at vokse frøplanter. Så to måneder før forventet landing buske begynde at plante tomater i vindueskarmen. Landmænd, producenter af tomater til industrielle formål, af indlysende grunde, foretrækker at praktisere bespikirovochny metode. De kan tage dig til at gøre en mindre indsats for udarbejdelsen af frøplanter. Frø Solerosso F1 for en sådan fremgangsmåde bør dyppet i en særlig tørv tabletter eller samorastvoryayuschiesya jord potter fyldt med næringssubstrat. Før plantning, kan jorden være imprægneret med et midlertidigt stimulator. Desinficerede frø behøver ikke at, de gik igennem alle de nødvendige procedurer med producenten, før det kom på markedet.

Hvis du er en ivrig gartner, tomater foretrækker at dykke, bruge til kimplanter sædvanlige plastbeholdere, hvori pre-lay dræning.

Når skud begyndte at dukke op, spirerne har brug for at sætte på plads, der er godt oplyst af solen. Da vi lever i Rusland og forår i mange regioner er ikke anderledes end om vinteren, kan de solrige dage ikke være nok. Til kimplanter ikke har lidt, sætte ekstra lampe.

Vanding er kun moderat vand forsvarede behagelig rumtemperatur.

omplantning

F1 Solerosso tomat plantet i drivhuset eller det åbne land, når de planter vil ikke være mindre end tres dage. god kvalitet spirer skal være stærk, tæt, ikke visne, disse giver en god høst. Hvis temperaturen af luften og jorden endnu ikke tillader buskene plantet tomater, ikke travlt. Du kan vente på blomstring, som beskrevet af kvalitet, i modsætning til de andre, nulstiller ikke æggestokken for transplantationen og fortsætte med at udvikle sig normalt.

Efter de planter blev placeret til permanent vækst, er det nødvendigt at ly for natten med et særligt materiale eller film, mens ikke passere truslen om uventede frost. For hele sæsonen tomater nødt til at fodre og befrugte de sædvanlige midler, skal antallet af procedurer ikke være mindre end tre pr sæson.

Hvis rødderne af planterne i vækst og kunstvanding blev "kravle" på overfladen, er det nødvendigt at ogresti busk. Jorden til sidst afregner og bliver stiv, så glem ikke det løsne.

Vi forbereder jorden til F1 Solerosso

Hvis du selv er engageret i dyrkning af grøntsager, har du sandsynligvis foretrækker at lave mad selv en kvalitet jord, uden at bruge ekstra penge på køb. At tomater er veludviklede og bragte en fuld høst, er det nødvendigt at udarbejde en grobund for dem.

God jord er lavet af flere dele, taget i lige dele: kvalitet humus, sort jord haven, tørv og flod sand. Hvis det er muligt, tilsættes lidt træ aske. Det vil hjælpe bedre udvikle buskene, vil anlægget berige calcium, magnesium og andre næringsstoffer. Klar jord skal være let, absorberer vand.

Skadedyr og sygdomme

Som vi allerede har nævnt, tomat Solerosso F1 tåler forskellige sygdomme. Han havde ikke undergår kartoffelskimmel, som hurtigt modnet, og andre sygdomme, der har plaget tomat. Men de unge buske kan være tilbøjelige til grå skimmel. Det vil bidrage til at undgå hyppige løsne jorden og moderat vanding.

Hvis tomater dyrkes på åben mark, kan de angribe en række skadedyr. Fra du vil slippe af med bladlus ved at behandle buske og jorden med en opløsning af sæbe. Slug fjerner ammoniak fortyndet i vand. Thrips, jordkrebs, og mange flygtige spise vil dræbe din tomat bouillon af celandine.

Tomat Solerosso: anmeldelser

Som tidligere skrevet, denne sort har ingen negative egenskaber, så de dårlige anmeldelser om det der. Gartnere skrev, at smagen af tomat er simpelthen fantastisk, og pleje af dem til en primitiv enkel. Absolut alle glade earliness. Det siges, at dette er en stor mulighed for de mennesker, der er så glad for tomater, der ikke kan trygt vente på deres sæson grøntsager og bruge penge på butikken tomater.

For at opsummere, kan vi sige, at kun én konklusion: Tomat F1 Solerosso værd at forsøge at lande mindst en gang!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.