HobbyHåndarbejde

Mønster lige nederdel - hvordan gøre det rigtige?

Mode til lige nederdele vendte tilbage et par år siden. Denne model - et obligatorisk fag for enhver fashionista garderobe, uanset profession og alder. direkte nederdel kan være af varierende længder - fra ekstravagante mini til maxi kysk. De sidder perfekt på enhver figur, skjuler fejl og kraftigt understreger værdighed.

Hvis du ikke kan finde i butikken lige stil nederdel, der ville sidde perfekt på dig, kan du lave en model af deres egne. For at kunne sy det produkt, du har brug for at fjerne fra din figur målinger, stof ønskede farve, velformet mønster lige nederdel, en symaskine. En lille smule omhu og fantasi - de bedste assistenter i denne sag.

Opbygning af en nederdel - et mellemliggende skridt i syning, der kræver særlig omsorg og præcision. Dog er ingen særlige færdigheder, der kræves. Med hensyn til dette mønster, for begyndere til at bygge det ville være et snuptag.

Så, hvordan man opbygger en tegning?

Mønster lige nederdel bør være så nøjagtige som muligt, så du senere ikke gøre Jeg var nødt til at tilbringe en stor indsats for at lande produktet. Monter de færdige figur ting at gøre er, i hvert fald, men nøjagtigheden af tegningen til at bruge på dette tidspunkt et minimum af tid. Du kan helt sikkert gøre en fuld justering af produkter, som allerede ved-cut stof, men det er nemmere og hurtigere at gøre den nødvendige korrektion på tidspunktet for opførelsen af mønstret. Det er ønskeligt at bygge sig selv til de enkelte foranstaltninger. Så du kan være sikker på, at produktet vil sidde perfekt.

Mønster lige skørt er påkrævet for at opbygge følgende målestokke:

  • den ønskede længde af skørtet (vi betegne det af Du);
  • længden fra taljen til hofterne (symbol - DTB);
  • poluobhvat lår (SA);
  • poluobhvat talje (på tegningen - Cm).

Også nødt til at kende den omtrentlige gevinst på fri omringning, som afhænger af tykkelsen af stoffet. Jo tyndere stof - jo mindre godtgørelse. Hvis materialet Stræk din nederdel (eller hvis du foretrækker en stram omringning), behøver dataene ikke nødvendigvis vinde.

Størrelsen af disse tilføjelser til de opnåede målinger afhænger buggjord lår. Når mængden på 96 til 100 cm tilvækst (PB) er lig med en halv centimeter, hofter kræver 104-108 cm 1 cm intervaller fra 112 til 116 - tilføje halv centimeter, for et volumen lår end 116 cm føje til dimensionerne af 2 cm.

Standard Mønster lige nederdel skal indeholde de forreste og bageste dart til produktet smukt fastsat på figuren. Men hvis du har en afvigende form (som regel et tal anses for at være ikke-standard på forskellen mellem talje og hofter poluobhvatom mere end 14 cm), er det nødvendigt at foretage yderligere dart. De skal placeres cirka midtvejs mellem de oprindelige Dart og sidesømme. Hvis du har meget smalle hofter, kan ekstra guf placeres i en vinkel. Dens placering afhænger af de særlige kendetegn ved din figur. Når du har en fremspringende bagdel bag hendes udstående mave kræver yderligere dart forude.

Når man skærer ud i stoffet på det mønster, vil det være vigtigt tråd retning. Derfor, i tegningen, skal du angive, hvor det vil gå lobær tråd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.