Kunst og underholdningFilm

Skuespillerinde Yekaterina Klimova: filmografi og biografi. Filmer med Ekaterina Klimova

Kvindelige liflig skønhed, mor til tre børn, en glad kone og en talentfuld skuespiller, hvis succes ingen har nogen tvivl - alle disse kvaliteter er legemliggjort Ekaterina Klimova, filmografi, der har en imponerende liste af billeder. Populariteten af skuespillerinden af teater og biograf kom ret hurtigt efter skyderiet i flere film, men det var efter hun spillede rollen som Natalia og Nina Repnina. Ikke mindre kendt er sådanne film og tv-serier med hendes deltagelse som "Antikiller DK:. Kærlighed uden hukommelse", "Poor Nastya", "The Storm Gate", "Vi fra fremtiden", "Moskva Windows", og andre.

Fødslen af den berømte og populære skuespiller

Ekaterina Klimova blev født 24 januar, 1978 i Moskva. Han har spillet snesevis af roller i teater og biograf. Det er en af de mest lovende skuespillerinder i russisk på nuværende tidspunkt.

Som barn, Kate besøgte mange klubber. Atletik, skoler Syning, kunstskøjteløb, strikning - alt dette er uden for rammerne af sine interesser. Men børsnoterede hobbyer var kortvarig: pigen er altid forsøger at finde nogle nye besættelse. Søde minder for Catherine er en tur til lejren. Det var der, hun deltog i deres første opførelser. Og det er turen opstod i hendes drøm om at blive en berømt skuespillerinde.

I skolen, Kate er ikke en meget god elev. For at få hjælp i eksamen, måtte hun købe hende mere flittige klassekammerater sneakers. I nogle tilfælde, det hjalp et godt forhold til lærerstaben. Ja, og hun forsøgte at gøre noget, der ville hjælpe hende. For eksempel, designet plakaterne på latin.

Gode minder fra min barndom, som holder en biografi Ekaterina Klimova, forbundet med hendes søster Vika. De tilbragte en masse tid sammen - gå, sjov, gik til sommerlejr.

Ingen indrømmelser under træning!

Som Catherine siger, er der blandet en masse blod. Hun mener, at det er et plus, da ikke brændt fra den varme sol på grund af mørk hud. Og om karakteren af dette aspekt afspejles i fuldt - at gøre det stærkere. Klimova Fra barndomsdrøm var at opbygge en karriere som skuespiller, så, efter sin eksamen fra skole, besluttede hun at tilmelde sig det Højere Teaterskole. M. S. Schepkina. Helt fra begyndelsen af undersøgelsen Catherine indså, at valgte det rigtige erhverv. Hun følte ud af sted. I mit første år, blev de bedt om at skildre dyr og planter. I første omgang blev alle griner over det, men så vænnede, og klasser begyndte at blive sjovt. Catherine nærmede alt meget alvorligt og forstår, at det ikke virker, hvis at le ad dig selv.

Instituttet Ekaterina Klimov studerede med Peter Krassilov og Maksimom Konovalovym. Produktionen af "The Romantics", havde hun til at bære en kjole, som var i en forfærdelig tilstand. Catherine har genoprettet sin egen, prydet med blonder. Det var hendes første kostume rolle. Det er med denne leg og begyndte at genopbygge filmografi Ekaterina Klimova.

På den teatralske arena

Hun er uddannet fra Institut i 1999 med udmærkelse, og derefter begyndte at spille i den russiske hær Teater. Hendes vigtigste rolle var Desdemona i "Othello", for hvilken prisen "Crystal Rose Viktor Rozov" er blevet modtaget af det i kategorien "Skuespillere til 30 år."

første rolle

I 2001 Ekaterina Klimova, hvis filmografi allerede inkluderet adskillige optrædener i forestillingerne, fik sit første filmrolle. Det var en komedie "Giftstoffer eller World History of Forgiftning" Karena Shahnazarova, hvor Kate spillede Navarra dronningen Jeanne d'Albret. Ifølge filmen tretten tegn skuespiller var gift med hertugen af Kleve.

Personlige liv

Dette blev efterfulgt af roller i filmene "Moskva Windows", "The Times valgte ikke." På det sæt af serien "Moskva Windows" i 2001, var en bekendt af Catherine skuespilleren Igor Petrenko, som senere blev hendes mand. Romance Igor og Catherine på serien blev hurtigt en realitet, men på det tidspunkt aktørerne allerede har haft en familie. De vil ikke give luft for sine følelser, men om et år senere begyndte at leve sammen.

Fra sit første ægteskab har en datter Catherine Elizabeth. I øjeblikket parret har to børn - en dreng og Matthew Root. Større børn Ekaterina Klimova - Lisa og Matthew - studerende og yngste er endnu ikke tilmeldt.

Skuespiller og så er tilstrækkeligt kendt på grund af optagelserne i serie. Men takket være en roman af Igor Petrenko sin popularitet begyndte at vokse en enorm tempo.

Rolle i serien "Poor Nastia" Catherine bragte popularitet

En af de bedste roller Catherine - Duchess Natalia Repnin i tv-serien "Poor Nastia". Catherine kunne lide karakter af sine heltinde. Natalia Repnin - smukke, viljestærke, meget interessant kvinde. Hun holdt forsøger at løse alle de problemer, der ikke selv er relateret til hende, på trods af, at det til tider fører til dårlige konsekvenser. Serien har opnået godkendelse af publikum og var meget populær i sin tid.

Ifølge mange partnere i sæt, kan heltinden Kate sikkert blive betragtet som en af de smukkeste kvinder. Catherine selv har gentagne gange givet udtryk for, at hun spillede rollen som den smukke og interessante kvinder, som er en af de mest magtfulde figurer i filmen.

Mange instruktører blev efterfølgende fanget en enorm kapacitet for arbejde af skuespillerinden, da hun i en kort periode medvirkede i en masse film. Filmer med Ekaterina Klimova fortsat behage fans og nu.

Catherine fortsætter med at handle i film

Efter "Ringe Nastya" Klimau var rollen som Ekateriny Androsovoy - datter af et hotel magnat (billede af "fædrenes synder"). Pige arbejder med sin far på et hotel og forberedelse til indgreb med Ivan Kalistratov - bankmand. Men hun selv er forelsket i en anden. Efter optagelserne i dette bånd begyndte skuespillerinden at modtage invitationer til hinanden.

Ikke kun film med Ekaterina Klimova glæde for mange fans. Skuespillerinden har været aktivt involveret i produktionen af stykket. Blandt de mest interessante roller kan skelnes billede Veronika Bogdanova, som var lige fint af hendes afbilder i stykket "Evigt Alive". Hertil kommer, hun spillede i produktionen af "Much Ado About Nothing". I stykket "Sevastopol march" Catherine gik til billedet af grevinde Kalugin. Du kan stadig huske en masse skuespil, men det er bedre at sige kun én ting - alle roller blev spillet af Catherine det er bare fantastisk.

Forsøg på at bryde ind i føderale TV

På et tidspunkt, Ekaterina Klimova ønskede at opbygge en karriere i tv - som tv-vært på den føderale kanal, men til ingen nytte. Hun indså, at TV - det er en helt anden verden, hvor det er placeret i en meget stiv ramme. Hun måtte lære alt forfra, da vi alle var, for at sige det mildt, er ligeglad om hendes handler fortid. Men snart skuespillerinden følte, at omfanget af aktiviteten af dagen er ikke det.

Ekaterina Klimova, hvis filmografi indeholder navnene på film som "The Storm Gate", "Antikiller DK:. Kærlighed uden hukommelse", "Vi er fra fremtiden", "Jeg går ud på udkig efter dig," Jeg besluttede ikke at kaste sit skuespil arbejde.

Hobbyer populære skuespillerinde

Klimov, ud over at fungere, begavet og andre talent: forstår at køre, nyder ridning, dans, sang, hegn. Sange, der udføres af skuespillerinden kan høres i serien "Poor Nastia" og "Spil Snap", såvel som i musicalen "The Bureau of lykke". En af hendes hobbyer er ... fodbold. Siden barndommen, hans far tog Katja med ham til kampe og indpodet en kærlighed til sporten. Hun virkelig forstår at juble for holdet.

Interessante fakta om den populære skuespiller

Talrige film Ekaterina Klimova opnå en høj kvalitet filmentusiaster. Og det er takket være deltagelsen i skyderiet, i livet i Katie var et sted for interessante fakta. De er som følger:

  1. Under optagelserne af filmen "We Are fra fremtiden", skuespillerinden var gravid. At være på den sjette måned, kunne hun ikke udføre nogle stunts. Derfor er det erstattet den canadiske dubleant.
  2. Ekaterina engageret i undervisningen. Hun arbejder i en børns modelbureau.
  3. I 2011 optrådte hun på tv i reklamer. Catherine annonceret hårfarve.
  4. For at deltage i optagelserne af "Second Breath" populære skuespiller modtog en medalje fra Forsvarsministeriet.
  5. I et af klippene Tokio gruppe kaldet "Broken Flowers" medvirkede duo - Igor Petrenko og Yekaterina Klimova.

Filmografi skuespillerinde ganske omfattende. Catherine spillede med i mange film fra forskellige instruktører. Blandt sine partnere på sættet havde en masse berømtheder. På alle tider og i alle forhold demonstrerede Catherine hendes individualitet, som hjalp hende til ikke gå tabt i baggrunden af berømtheder. Opnået Ekaterina Klimova ikke til at stoppe. Hun har nok store planer, som skuespillerinden kommer til at oversætte til virkelighed. Vi ønsker hende succes!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.