ComputereSoftware

Hvorfor ikke åbne "Yandex Browser": mulige årsager og løsninger

I dagens verden er det svært at forestille sig livet uden internettet. Det bruges til forskellige formål: fra simple surfing, fine indkøbsmuligheder, se film, eller sociale netværk til alvorlig sag. Som regel brugen af World netværket begynder med installationen af en browser. Efter alt, det er fra denne lille program vil afhænge af kvaliteten af dit arbejde.

I lang tid en af de bedste browsere anses Chome. Hastighed og funktionalitet - det er de to vigtigste ting, hvor han har opnået sin popularitet. Og hvis det er ikke til at sige, at rettighederne til "Chrome" hører til en af Googles største globale giganter. Men oftere og oftere for nylig hørt omtale af "Yandex Browser". Lad os sammen overveje sine vigtigste fordele, og se, hvorfor der kan være vanskeligheder med sit arbejde.

Hvorfor "Yandex"?

Måske skulle vi starte med det faktum, at "Yandex" - er ikke bare en browser. Det er den største selskab, der ejer internetportaler, søgemaskiner og have en masse tjenester, der er perfekt integreret med hinanden. For eksempel, "Yandeks.Poisk", "Yandex", "Yandeks.Koshelek" og andre almindeligt anvendt af millioner af brugere. Ikke langt bagefter, og "Yandex Browser". Af den måde, hvis vi taler om samspillet mellem tjenester, i denne browser, de er forårsaget af et enkelt klik. Her og sky opbevaring, og post, og oplysninger om trafikpropper på vejene, samt mange andre nyttige tjenester.

Jeg vil gerne hylde det fremragende arbejde af synkroniseringen af alle enheder, der kører "Yandex Browser". Hvis du begynder at surfe på internettet, for eksempel en pc, og derefter skiftede til en bærbar computer automatisk at åbne alle fanerne og sider, som du har ringet tidligere. Teknologier som Abobe Reader og Abobe Flash, er indbygget i browseren, som er meget lettere at læse pdf format dokumenter og visning forskelligt indhold.

Særskilt, kan du vælge sikkerhedstjeneste. Her udviklerne har fungeret godt, der kombinerer indsatsen med "Kaspersky Lab". Ondsindede websteder kontrolleres straks ved opstart, og du har mere spam vil ikke blive forstyrret. Detektor data tyve beskytter dine oplysninger, og det vil forblive intakt.

Hastighed og grænseflade

Alle ejere af en langsom internetforbindelse, bør også være opmærksom på den "Yandex Browser". I "turbo" sider indlæses meget hurtigere, og det samme gælder for downloading af billeder, videoer, musik og andre medier. Ifølge russiske udviklere, de søgte at gøre arbejdet med din browser så effektiv som muligt for at tiltrække brugerens opmærksomhed til kun vigtige punkter. Derfor grænsefladen er ganske minimalistisk.

Hvis vi drage en parallel til den "Chrome", hvor visuelle bogmærker vises som blokke af nyligt besøgte websteder screenshots, den "Ya.Brauzere" kan du se de logoer af sider, der vil hjælpe dig med at navigere hurtigere. Desuden kan disse enheder ombyttes efter behag og uafhængigt at bygge dem i den rækkefølge, som du vil blive behageligt. Men nogle gange brugere står spørgsmålet: Hvorfor ikke åbne "Yandex Browser"? Overvej de mulige årsager.

Hvorfor ikke åbne "Yandex Browser"?

Det sker, at browseren på computeren kan hænge lidt, og nogle gange ikke åbne. Den første ting at være opmærksom på det arbejde, som operativsystemet. Det er ikke nødvendigt, at den har brug for en komplet re-installation. Nogle gange er det helt almindeligt at genstarte. Sluk enheden helt og tænde den igen, også, er ikke nødvendig. Du kan ringe til "Start" menuen, klik på den lille pil ved siden af "Luk" fra drop-down menuen og vælg "Genstart". Så prøv igen at åbne browseren. Hvis problemet stadig ikke er løst, og du stadig ikke, hvorfor ikke åbne "Yandex Browser" - læs videre.

opdatering

Browser udviklere af "Yandex" har hele tiden regulere anvendelsen af produktet og ofte frigiver opdateringer. Hvis denne proces sker automatisk, nogle gange kan du ikke engang mistanke om, at opdaterede programmet er, herunder browseren. Når en opdatering, kan du opleve nogle fejl eller fejl, og programmet vil ikke virke korrekt. Eller for at opdatere et problem, den nye version vil ikke indlæses, og den gamle automatisk likvideret.

Vi råder dig til selvstændigt at styre opdateringen installationsprocessen og køre dem manuelt, så du vil altid vide, hvad der gemmer sig en mulig årsag til problemet. Før at du ikke er i gang med at søge efter opdateringer og ved ikke, hvorfor ikke åbne, "Yandex" på computeren, er det nødvendigt at fjerne den gamle version af browseren og hente det nye. Normalt tager det ikke mere end 10-15 minutter. Gå til "Denne computer" og find "Tilføj eller fjern programmer", derfra vælge "Yandex Browser" og slette den. Så download den nyeste version fra den officielle hjemmeside for programmet.

virus

Dette er en af de mest almindelige problemer, der forstyrrer den normale drift af ikke blot browseren, men også andre programmer. Og i dette tilfælde er det bedre at sørge for denne situation og under opstartsprocessen straks installere en kraftig anti-virus program, før du begynder at arbejde med internettet. Så hvorfor ikke åbne "Yandex Browser", når der ikke er nogen synlig grund? I dette tilfælde bør du downloade en god "antivirusnik" for at kontrollere din computer for ondsindede filer. Efter at de vil passe ind i det såkaldte "karantæne" eller helt slettet.

Glem ikke, at virussen er den software af forskellige typer, og at ødelægge det fuldstændigt, nogle gange kræver, at du skal geninstallere operativsystemet. Hvis du ikke forstår, for eksempel, hvorfor ikke åbne et indlæg om "Yandex" eller andre tjenester eller hjemmesider, så mest sandsynligt, det er også det arbejde, som virus-filer.

Andre årsager til browseren kan ikke starte

Bør være opmærksomme på følgende punkter:

  • Nogle gange kan en computer kører for mange programmer, skyldes som arbejdet kan hæmmes. I sådanne tilfælde, nye applikationer simpelthen ikke ønsker at køre. Til at styre denne proces kan du i "Task Manager". For at åbne den, skal du højreklikke på proceslinjen (nederste linje på skrivebordet), eller en kombination af Ctrl + Alt + Del. Der kan du se, hvilke programmer der er mere tilbøjelige til at starte systemet, og for at stoppe deres arbejde. Du kan forstå, hvorfor, "Yandex" lang tid at åbne eller ikke åbne overhovedet.
  • Vær opmærksom på forbindelsen til internettet. Så banalt som det kan se, er nogle gange brugere på udkig efter en global årsag browser problemer, men ikke er opmærksomme på noget, der ikke er tilsluttet netværket.

Hvorfor "Yandex Browser" åbner sig?

Oftest kan årsagen til dette være alle de samme skadelige filer, som vi diskuterede ovenfor. Reklame sider tendens til at åbne sig, og med dem, og browseren. Desuden kan fanen åbnes uafhængigt, eller tabe et ekstra vindue. For at forhindre disse processer, bruge softwaren til at rense din computer, for eksempel CCleaner. Test pc'en, og spørgsmålet om, hvorfor "Yandex Browser" åbner sig, vil forsvinde.

Nogle gange sker det, at vi har overvejet en søgemaskine vises ikke i nogen anden browser. For eksempel behøver du ikke forstår, hvorfor ikke åbne "Yandex" i "Opera". I dette tilfælde skal du prøve at rydde cachen, eller opdatere systemet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.