HobbyHåndarbejde

Sommer bluse hækling for kvinder med en ordning. Hækle for begyndere

Sommer bluse (krog) for en kvinde med ordningen - et ideelt finde for handy mennesker, der ønsker at opdatere din garderobe til sommer og strikke noget smukt og usædvanligt. Ting hækles, den bedst egnet til sommer. De er ikke blot luft, men også meget smuk. Korrekt tog tråden op, kan du opnå interessante effekter med selv de simpleste mønstre. Tættere at flyve oftere needlewoman strik bluse, styret af de beskrivelser og diagrammer. Ordninger (krog) for begyndere er ikke altid klart, men de giver den mest komplette billede af de ting, der passer, og funktioner i mønstret.

Der er ikke en beskrivelse, der ville give så detaljerede oplysninger om modellen som et diagram.

Sommer toppe, bluser krog til alle lejligheder

En række forskellige modeller af emner og bluser til sommer, hæklede, virkelig fantastisk. Sommer toppe, bluser, hæklede-relaterede, kan være vægtløs og delikat, i modsætning til hinanden. Needlewoman kan skabe unikke forfatter ting, der kombinerer forskellige mønstre, motiver, tekstur garn, der kombinerer elementer fra forskellige modeller. Selvfølgelig, for at opnå dette niveau af dygtighed, det kræver øvelse og erfaring.

Sommer bluse (nålen) for en kvinde med ordningen, med angivelse af antallet og rækkefølgen af løkken - er noget, der kan skabe nogen needlewoman, som er i det mindste lidt bevandret i legenden.

Det er kendt, at den bedste farve til sommer ting - hvid. Når du vælger en tråd, så husk at naturlige have en gulfarvning ejendom, og syntetiske mindre åndbar. Den bedste mulighed - for at vælge en tråd, som omfattede omkring 70 procent af naturlig garn, og resten - syntetiske. Husk at mønsteret krog til jakker, lavet af naturlige garn uden strækning, noget stivere og levende. Der er uacceptable fejl og mangler. Under alle omstændigheder, før du begynder at strikke, skal du sørge for, at motivet, der viste sig på dig, ser det samme som i diagrammet.

Sommer bluse (nålen) for en kvinde med et arrangement med små motiver

Denne model kan fremstilles af garn af enhver farve, men den oprindelige version - hvid. Dens ejendommelighed er, at det er lavet i en teknik, strikke uden hoppende. Hertil kommer, at på trods af den forholdsvis store antal motiver og tilsyneladende besværlig, produktet passer nemt nok.

Selve motiv er ikke svært. Ligesom alle kredsløb (krog) til begyndelsen, dens kredsløb ikke fuldt forstået.

Den første række er altid - en ring af luft sløjfer. Arbejde udføres med en tynd tråd, så krogen bør ikke være mere end antallet 1.5. I nogle tilfælde anses det for foretrukket at anvende 0,9. Bemærk, at arbejde med sådan en tynd tråd -kropotlivoe og en lang besættelse. Hvis krogen er på en måde vanskelig del af sløjfen, enten strikningstæthed er meget stram, en krog er større end den burde være at arbejde med en sådan tråd.

En interessant effekt opnås ved anvendelse af melange garn. De tillader dig at eksperimentere med farver og skabe en virkelig unikke ting.

Beskrivelse motiv

Når en kæde ringes op og lukkes i en ring, er den anden række strikket. Den består af tilbagevendende rapport. Denne kolonne med fm og to luft sløjfer. Kun 7 gentagelser gjort. Tallet er ulige, for som det sidste element er altid løftestropperne, hvilket i vores tilfælde er altid tre af strikning barer med fm.

Den tredje række kræver særlig opmærksomhed og koncentration. Så efter optælling stigende tre kolonner med to fm, derefter 11 løkker af luft, og bag dem - fire barer med to fm. Air strikke løkker når bygningen produktet vil danne en forbindelse med de andre motiver. Efter fire kolonner med to strik sc tre luft sløjfer, som også vil blive involveret i den blanding af motiver. Gentag fire kolonne med to fm og 11 antenne sløjfer. Dovyazyvaem motiv i en cirkel. Resultatet vil være i alt otte gentagelser ved 4 søjleformet og 4 buer af løkkerne for forbindelsen.

Funktioner produkt samling

Denne sommer bluse hæklet for kvinder (ordningen) indsamles under drift. Provyazyvaya anden motiv, vedhæfte det i drift til den første ved hjælp af sting. Brug ikke en nål - alt udføres hækle. Husk, at det er nemmere at bruge færdig mønsteret, om tilsluttede motiver på det. Også være opmærksom på ikke at ærmerne modellen oprindeligt lavet som separate dele og derefter sy.

Vær ikke bange for, at der opnås firkantet alle kredse. Dette er normalt og vil ikke være mærkbar. Øvrige råd - bit til damp hver motiv og strække den allerede færdige stof, snarere end enkelte poster.

Usædvanlige kombinationer - ramt af sæsonen

Hvis det ønskes, kan du kombinere motiver med klar web. Ordninger hækles for begyndere hovedsagelig bestå af et enkelt gentagelsesmønster gentagne gange. For eksempel vil mufferne se godt gennembrudt stof, grundlag af hvilken -Fransk gitter, såvel som små "skal" af vyvyazannyh stænger fra én sløjfe med fm.

En anden mulighed er at genoplive den model, som er kraften af selv de mest uerfarne nål kvinder - bruge en anden farve tråd. Multi-farvede motiver er usædvanligt, stilfuld og elegant. Placere dem i en anden rækkefølge og kombinere i forskellige dele af lærred produkter, kan vi sikre, at det færdige produkt vil være langt fra den oprindelige version. Her er det vigtigste - husk at alle spolerne skal være fra samme serie. Du kan ikke kombinere helt anderledes i metermål og sammensætningen af tråden, hvis du ønsker at udjævne stof! Forskellige sammensætning kan forårsage ujævn svind.

Forskellige tæthed - en anden stil

Gennembrudt sommer bluse, hækling relateret - er et element af romantisk stil i tøj, mens den tættere binding kan endda kombineres med shorts eller jeans. Afhængig af tætheden af strikke hele modellen kan enten foret eller ej.

Nogle er slidte over en strikket toppe og er kun egnet til sommeren. Selv fra motiver relaterede produkter kan designes til aften køligt vejr, hvis de udvælges til tråden lidt tykkere.

Med bukser ser perfekt asymmetrisk model, åbner den ene skulder. De kombinerer romantik og vovemod. Måske er det derfor de - hit denne sæson.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.