Nyheder og SamfundNatur

At delfiner spise, hvad deres livret?

Delfiner - pattedyr, der findes i kontrakten af tandhvaler, trække vejret let og brødføde deres babyer mælk. De lever i havvand og oceaner, nogle gange findes i floder med adgang til havet.

Delfin betragtes et varmblodet dyr, kropstemperatur skal altid være mellem 36,6 grader Celsius For at opnå dette mærke, den dag han har til at spise omkring 30 kg af fødevarer. I delfiner, der er mere end 100 tænder, som ikke tager nogen del i tygge af fødevarer. Mad dyr sluge hele.

Forskere har ikke rigtig lært hele processen med at spise den mad, hvordan det datoer data dyr, såvel som ikke fuldt ud fat på spørgsmålet om hvad de skal spise delfiner. Formentlig disse intelligente dyr skabt deres egen civilisation, som stadig ikke er muligt at forstå, men en masse er allerede kendt, som beskrevet næste.

At spise delfiner fra de første dage af livet?

Deres unge mor delfin feeds første seks timer efter fødslen. fodring proces sker under lavt vand. Da barnet har bløde læber, han alene kan ikke suge. Mælk får i munden af en stærk stråle af injektion. I de første dage af deres liv bliver lidt delfin modermælk op til otte gange i timen, så holder den hele dagen. Så, intervallerne mellem fodringer gradvist øges.

Delfiner nærende mælk, det indeholder ca. 33% fedt, og 7% protein. Vand og lactose udgør tæt på 58%. Spise sådanne fødevarer, er den lille delfin vokser hurtigt, opbygge et tykt lag af fedt, i første halvdel af året begynder at prøve fisk og langsomt begynder til selvstændigt at producere deres egen mad.

Det kan lide at spise de delfiner i havene?

I deres bopæl, i havene og vande havene, delfiner forsøge at være der, hvor fisken er fundet. De fødevarer, de er meget kræsen, der har - ikke spiser, favorisere kun en bestemt type mad.

På smagssansen at sige nej, fordi der er kendt om ham ganske lidt. Men at kende de funktioner i hjernen, kranienerver, du kan gætte på nogle af smagssansen, og dyr, der spiser delfiner. Efter alt, de foretrækker kun en bestemt slags fisk. Vores forskere har udført eksperimenter og bevist, at delfiner i sproget i smagsløgene er placeret, så varianter de bare have.

Dolphin spiser fiskene i stort tal. Den dag han spiser det meget. Fisk - det er hans livret. Dette omfatter næsten alle former for marine fisk: makrel og sild, makrel, Makrelgedde og kulmule, skrubbe, multe, ansjos. I tillæg til ovenstående, en favorit delikatesse er blæksprutter og skaldyr.

Når indholdet af de delfinarier og zoologiske haver giver dyr, der spiser delfiner i naturen levested. Træneren kender de smager af sin ladning, men skal også vide, hvor meget mad der kræves delfiner og den form, hvori den fodres. I denne henseende er en professionel, der arbejder med dyr, er fodring ikke stole på nogen, forlade arbejdet for sig selv.

Mængden af fødevarer er nødvendig for voksne dyr, anslået 4-5% af legemsvægten, ammende mødre - omkring 8%. Det er kendt, at hvide hval skal være 25-30 kg fisk pr dag, øresvin dagskurs er 10-15 kg af fødevareproduktionen fisk.

For grunden til, at delfiner er betragtes jægere, når fodring i delfinarier gøre det til maden (produktion) kunne flytte. Men i fangenskab, de er uddannet til at frosne produkter. Favorit mad til delfiner i et sted som blæksprutte og fisk levested tilbage.

Delfiner har en bred vifte af lyde. Adskillige snesevis af dem, de bæres langt ud i havet, og at bidrage til at kommunikere med hinanden dyr. Det er der stønnen, knirkende, fløjtende, klikke på, kvidrende ... Kan jeg spørge, hvad er lyden af delfinerne, når de spiser? Under måltidet, det gør en lyd - Meow.

Sådan får mad delfiner?

Strategien med at få mad i delfiner har varieret. Oftest jagt foregår i dagtimerne, kun når der er mangel på fisk, jagt falder om natten. Den nat fiskeri er involveret ikke hele pakken, og kun nogle få individer, fange på havbunden fisk, som er nataktive.

Mens jagt i det åbne hav delfiner besætning forsøger at omringe en skole af fisk og forsegle den. Så gå ind i den ene efter den anden og masser af mættet mad. Når fødevareproduktion foregår ud for kysten, dyrene jage sit trofæ på lavt vand tæt på land. For større fisk, de undertiden jage alene, med sin hale smed udvinding af vandet, fanget i kæberne eller sidder fast.

Delfiner anses for at være gode jægere. De har en særlig struktur af huden og finner, samt strømlinet kropsform. Takket være disse egenskaber, anafily kan svømme meget hurtigt, ikke giver endda til rappe indbyggere i marine og havvand vidder. Den maksimale hastighed - op til 40 km i timen, dybden af nedsænkning af nogle arter af delfiner omkring 260 meter. Sandsynligvis, alle kendt for deres spring, i vandret retning, de er i stand til at "flyve" omkring 9 meter lodret - omkring 5 meter.

De mest fantastiske fakta om delfiner

Utrolig, men sandt realitet romantisk dyr: forskere, der har studeret delfiner, så vi, hvordan hannerne præsenterede gaver til damen, at indynde sig til ham. Bouquet er den sædvanlige tang.

Den hjernebarken af en delfin har flere vindinger to gange end for mennesker.

Forskere har bemærket, at mellem delfiner i pakken der er en tæt forbindelse. De omhyggeligt gælde for ældre slægtninge, ikke forlader i stikken de sårede og syge. delfin kvindelige kommer til hjælp en anden kvindelig, hvis der er problemer med at fødslen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.