Mad og drikkevarerDesserter

Kage opskrift med mastiks: hemmelighederne af en vellykket smykker

Enhver kage opskrift med mastiks giver mulighed for at skabe et måltid, der ser kreative, unikke og meget appetitvækkende. Kulinarisk Mastic - er ikke kun et dekorativt materiale til tærter og kager, men også den perfekte spiselige base. Den mest populære mastik erhvervet som en dekoration af konfektureprodukter, men det kan dækkes med kager, for eksempel kager og boller. Produkter med mastiks er reelle kunstværker, der er nogle gange en skam at klippe og spise.

Novice kokke og dekoratører forundret hvordan man laver en kage med mastiks, så dette materiale er slået ikke-klæbrig, ikke tørre og hårde, og er ikke revnet under udrulningen. For at forberede professionelle kulinariske pastaer kræver særlige komponenter, som er meget vanskeligt at opnå på den sædvanlige købmand, så du skal være opmærksom på mere overkommelige i forberedelsen af mastiks. Først skal du prøve et par opskrifter til at vælge din indstilling, som vil vise sig godt. En kage opskrift med mastiks kan nemt findes i lyuboymoment.

Jeg foreslår at stifte bekendtskab med flere slags pasta, som kan gøres derhjemme enhver værtinde.

Filippinske mastiks. Filippinske værdighed mastiks er, at det viser utrolig ren hvid, kan lagres i polyethylen i køleskabet i omkring en uge og en meget godt formet. Kræver pakken (10 gram) af gelatine, 10 Art. spiseskefulde vand og ca. 1 kg pulveriseret sukker.

Gelatine er nødvendigt at forberede på konventionel måde: blød i 1 time, derefter opvarmet indtil fuldstændig opløsning i et vandbad og afkøles. Efter en allerede afkølet gelatine nødt til gradvist at tilføje pulveriseret sukker, mens omhyggeligt vymeshivaya masse. Introduktion pulver er nødvendig, så længe fugemassen ikke bliver elastisk. Derfor kan det brug for lidt mere end opskriften kræver. Filippinske mastik anvendes til en række af bulk støbning figurer, ornamenter og flade farver.

Mastic af skumfidus. Fordelen ved denne mastik er, at det er den mest lækre, let at forberede, kan du røre op nogen fødevarer farvestoffer. Brug 1 hel kop skumfiduser, 2 spiseskefulde skeer af vand og pulveriseret sukker. Den skumfidus nødt til at tilføje vand og sættes i mikrobølgeovnen i 30 sekunder. Efter forsigtigt fjerne skål og rør oppustet slik indtil en homogen glat masse. Tilføj pulveriserede sukker indtil indtil fugemasse ikke bliver elastisk. Efter mastiks i plastfolie og sat i 30 minutter i køleskabet til massen "hvilede". Nu kan du oprette. Mastiks af marshmallow anvendes til behandling af en kage, for sculpting tal og farver.

Icing. Denne type mastik piskes i en meget stejl protein skum, som har en karakteristisk satin glans. Tilsætte pulveriseret sukker til protein, er det nødvendigt at opnå en sådan masse tilstand, når det bliver svært at holde blanderen i hænderne og vershinki toppe på fælgen vil ikke falde af. Du kan tint prikken med frugtfarve og lave en mastiks smuk gennembrudt dekoration, mønstre og prægede kanter på kagen.

Lad os nu tale om, hvordan man kan dekorere en kage med mastiks hjemme til Mastic ikke "flød", ikke er revnet, og tallene ud af det for at holde formen.

Der er en række nuancer, der bør følges:

  • til fremstilling af mastik er nødvendigt at bruge pulveriseret sukker meget, meget fint formalet. Hvis udrulle færdige mastiks det vil være sukker korn, et lag af mastiks begynder at bryde;
  • kage opskrift med mastiks, som du ønsker at lave mad, må ikke indeholde våd sirup-gennemblødt kager, creme fraiche eller fra overdreven fugtighed fugemasse kan opløses;
  • laget mellem mastikken og Korzh Cake er bedst at bruge ganache, smør, fløde og marcipan;
  • under støbning af mastik tal volumen, skal forskellige dele forbindes med hinanden til dette formål kan anvendes pisket protein eller et protein med en lille mængde pulveriseret sukker;
  • hvis den valgte opskrift på kagen med mastiks nødt til at dekorere en række små figurer, er det nødvendigt at fremstille dem på forhånd til figurerne lidt tørt og godt holdes form. Af den måde, kan de male mad farvestof fortyndet i vodka;
  • mastiks lag ideelt placeret på kagen, smurt med marcipan. Således udglattede mastik anbefales på polyethylen plastfolie, og efter overføringslaget på kage film opstart og nivelleret. Således vil mastiks tørrer hurtigt, og det ser ikke ud til små revner og tørre "rynker".

Ved udarbejdelsen af mastiks og dens udsmykning af kager og bagværk er nogen big deal. Hun, ligesom modellervoks, vil bidrage til at skabe nogen kulinarisk mesterværk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.