TravelingRejsetips

Gomel forlystelsespark: beskrivelse, pris og nyttige oplysninger for besøgende

Gomel - ikke for stor, men ganske interessant turistby. Det har historiske steder og moderne underholdning faciliteter. Et af de foretrukne steder for beboere og besøgende - Gomel forlystelsespark. Hvad karrusel er til rådighed, og hvor meget er billetter?

Underholdning for enhver smag

Amusement Park ligger i den historiske Gomel Slot og Park Ensemble. Hvis det ønskes, kan besøgende kombinere et besøg til lokale attraktioner og moderne underholdning. Den samme glæde gæster Gomel forlystelsespark? Her på den anlagte område husede en karrusel for de mindste og mest ekstreme underholdning for teenagere og voksne. Det er velkendt for alle fra barndommen familie forlystelser "Circuit" og "Ferris Wheel". adrenalin elskere vil nyde "flyvende tallerken", "Zodiac", "Waltz", "Adrenalin" og "Calypso".

Hvad er den mest ekstreme tiltrækning? Mange voksne besøgende i parken kan fås på denne del af ekstreme ridning en "flyvende tallerken". Denne tiltrækning fungerer på princippet om swing: en cirkulær platform med sider og sæder svingende fra side til side og roterer om sin egen akse. "Waltz" er ofte jubel kan høres fra det kendte til hver karrusel. Dobbelt garderobeskabe her centreret omkring sin akse og omkring hver. Mere interessant skating session gør den bølgede overflade af substratet. For at deltage i virtuelle virkelighed ved at besøge den lokale 5D-biograf viser korte videoer med effekten af total fordybelse.

Amusement Park - det bedste sted for familier med børn

I de varmere måneder, i stræder i forlystelsesparken er ikke børnenes latter aftager. Flerfarvede trampoliner og en karrusel for børn i alle aldre arbejder her hele dagen. De yngste gæster i parken ligesom tiltrækning "Helikoptere" og de studerende glade for at ride på "Fun Slides". I de vigtigste underholdning distrikt i Homel har en række muligheder for lokomotiver og talrige rundkørsler, gynger. Gomel forlystelsespark - et sted hvor du kan tilbringe hele dagen sjov og spændende. I mellem ridning på karrusellen Young Park besøgende kan få en snack bomuld slik og popcorn. I gyden morskab solgt souvenirs og legetøj. Også i parken er gratis legeplads til udendørs spil.

Hvor meget koster resten i Gomel Park?

Gomel Park Amusement prisen er ganske overkommelig. session omkostninger skøjteløb teenage og voksne rundkørsler gennemsnit 3 Hviderusland rubler (90 rubler russisk). Den dyreste lokal attraktion - "Adrenalin", billetprisen for det - 4 hviderussiske rubler (omkring 120 russiske rubler). Børn rundkørsler er endnu billigere. Der er rabatter for store familier og andre kategorier af modtagere. Forlystelsesparken har en kiosk med forfriskninger og café. Catering glæde også gæsterne overkommelige priser. har råd til hver familie til at slappe af i byens park!

Nyttig information for besøgende

Gomel forlystelsespark er placeret på gaden proletariske 21. Det er ikke langt fra det historiske centrum. Rideture kan kombineres med en tur gennem den gamle grønne park med en overflod af grønne områder og maleriske damme. Er klar til at modtage gæster hele året rundt Gomel forlystelsespark. Mens der arbejder karruseller og anden underholdning faciliteter - fra 10.00 til 17.00. Før du køber billetter vil lære reglerne for brug af det valgte attraktion. Bemærk: nogle karruseller er begrænset af alder og / eller højde og vægt skiløbere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.