ModeTøj

Bukser med lommer på siderne af både mænd hedder?

Alle har længe vidst, at en mand iført bukser kan se ikke kun en succes og erhvervslivet, men også sexet og attraktiv. Dette er i høj grad afhænger af den stil af ting. Hvis vi taler om trends inden for mode, men i år de relevante herre indsnævret bukser med sidelommer, fuld mager figur. Som for længden, kan det være meget anderledes. Materialet kan vælges afhængigt af personlige præferencer. I denne sæson, den faktiske anvendelse til syning strik og lædervarer, sjælden fløjlsbukser, tweed og uld.

Betragtes de mest fashionable bukser med lommer på siderne. Mandlige modeller denne sæson er forskellige udvalg af farver, fra mørke nuancer til lyse farver.

Style bukser i stil med lasten

Denne form for bukser var tidligere kendt som et element i militæruniformer, men med tiden begyndte de at vælge og jægere og lystfiskere, og selv bygherrer. Cargo stil omfatter bukser med sidelommer, en bred vifte af mænds tilbehør, der fremhæver seksualitet og magt, skjorte og jakke. Den vigtigste "chip" stil er lommer, der er så værdsat af mænd, fordi der i dem kan du lægge alle de nødvendige ting.

Hvordan finder jeg berømt stylist, bukser med lommer på siderne, mandlige modeller, der præsenteres på udstillinger, er i stor efterspørgsel blandt en stærk halvdel af menneskeheden. Men må ikke forveksles med camouflage last. De dage er for længst forbi, og nu stilen er en smule anderledes karakter, kan det være dobbelt. Det er dens stor brug ikke kun jagt og fiskeri fans, men blot elegante mænd, der elsker frihed i deres bevægelser. Stylister rådes, når de vælger ikke at bære lasten stil bukser med ekstra patches og nitter, fordi det vil give silhuetten af den overdrevne uagtsomhed.

Hvad kan du kombinere bukserne i stil med lasten?

Mange undrer sig over, hvordan tøjet vil se gode bukser med lommer på siderne. Mandlige billeder skildrer den stærke halvdel af menneskeheden, klædt i cargo bukser i stil, ser fantastiske, fordi bukser er en ting multipurpose og kombineret med næsten alle garderobe elementer. Så for eksempel, det er helt quiltet jakke, en flannel skjorte, strikket trøje og selvfølgelig strenge sko. I nogle tilfælde er det bedst at vælge høje sko med snørebånd.

Hertil kommer, kan lasten være meget elegant udseende med et slips og en silke lommetørklæde, nogle gange disse bukser er blevet en uundværlig ting i dagligdagen.

Bukser i militær stil

Denne stil omfatter både et obligatorisk element i bukser med lommer på siderne. Militære mænd er meget lig den stil af fragt, men der stadig er forskelle. Skræddersy dette produkt har sine egne karakteristika. For eksempel anvendes bestemte farver, skal de være mørke eller khaki stof holdbare og hårde. Det mest slående element i tøjet kan kun være knapper og spænde på remmen. Hver detalje er klart og strengt opfylder sin funktion. Bukser kan ligne formen af piloten: tilladte stramme bukser ridning knickers, eller ting, der er tæt på klassikerne.

Hvad godt at kombinere bukser militær stil?

Umiddelbart skal det bemærkes, at bukserne skal bæres med et bælte. Dette er en meget vigtig tilbehør, der har en lys plak. Bukser nødvendigvis gemt i sko eller støvler, bør skoene være bred og rund tå. Denne stil kan bruges til monokrom slips med flipperne "små stande."

Stylister rådes under den kolde årstid til at bære en frakke, der ligner en frakke, og har to rækker af blanke knapper eller jakke med pels krave og manchetter. Det er ønskeligt, at materialet er blevet anvendt naturligt, for eksempel at coate - uld og for kappen - huden. I koldt vejr, skal du bruge en aktuel og en hat, så den militære stil passer baret eller en hætte med visir.

Casual for mænd

Det er værd at overveje den stil af afslappet, som omfatter en obligatorisk element - bukser med lommer på siderne af mænd. Hvordan bliver kaldt bukser i stil med afslappet , og hvad de skal bære, vil afhænge af det formål, hvortil de er bestemt. Hvis du har brug for tøj til virksomhed, kan du bære disse bukser med en t-shirt eller en skjorte, skal toppen være en jakke.

Casual klassiker mener med en jeans med lommer, som de dækker den mandlige figur. De kan kombineres med en t-shirt eller cardigan og vest pick. Sweat bukser i afslappet stil kan præsenteres under stramme jeans en T-shirt eller rullekrave. Fodtøj ønskeligt at vælge en enkel og komfortabel, for eksempel, støvler, sneakers, sko - det afhænger af vejrforholdene.

Det haster af tabernaklet, eller indsnævret bukser denne sæson

For nylig, den mest elskede unge model blev bukser med sidelommer: Mænds bukser indsnævret skind Lav eller rør. Sådanne ting kan gøre en mand over, så hvis det er højt, behøver tilspidsede bukser ikke passer. Bukser der minder om den "street" mode, især hvis der går med læder jakker, som er nitter. Ikke alle kan komme med sådanne bukser lommer på siderne. Mænd indsnævret model skal vælges meget omhyggeligt, ikke at se latterlige og mindede strømpebukser.

Det er værd at være opmærksom på at passe bukser til dem, der har en lille mave. De vil nærme den gennemsnitlige værdi. Lav snit vil se smuk på slanke mænd. Disse bukser kan roligt kaldes universelle, fordi de er velegnet til både forretningsmøder og uformel atmosfære.

Med hvad er bedst kombineret indsnævret bukser?

Da bukserne stramt, vil det være vigtigt at bruge den gratis top. Så det er bedst at sætte på en sweater, skjorte eller t-shirts til at frigive. Fortynd billedet kan være en sommerfugl eller en uafgjort på hovedet bør bære en hat. Til fods kan du til at sætte på sko eller sneakers. Denne stil er egnet til enhver begivenhed.

Ikke så svært at vælge bukser med lommer på siderne. Mandlige modeller bukser er præsenteret i en lang række, det vigtigste - at vælge dem i henhold til deres tal, og tage hensyn til den særlige struktur af kroppen. Så enhver ensemble vil understrege mod, styrke og tiltrækningskraft af den unge mand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.