HjemlighedReparationer

Hvordan at sætte på et trægulv linoleumsgulve tilpasning substrat. Udvælgelsen og typer af linoleum

Hvis handyman på udkig efter et svar på spørgsmålet om, hvordan på trægulvet sætte linoleum, betyder det kun én ting - den grundlæggende dækning mistede tilsyneladende sin attraktive udseende og funktionalitet. I simple ord, det gamle gulv bare kom i forfald. Mellem plankerne blev skåret, de hele tiden knirke under fødderne husstande, og deres udseende er ikke længere i stand til at korrigere, ingen maleri. Af den måde, kan enheden etager være anderledes. Det er muligt, således at de ikke er i lejligheden er lavet af brædder, og af fiberplader eller GVL, der over tid kan rådne igennem og bare falder og danner et meget stort overfladedefekter.

Uanset hvad det var, i hvert fald én ting står klart: Det er tid til at reparere. Og ikke altid har den finansielle evne til at erstatte belægning helt. Gør nye trægulve (i et privat hjem eller lejlighed er ikke så vigtigt) - ikke en billig fornøjelse. Så er indlysende slutning: hvis de ikke kan udskiftes, er det nødvendigt at en eller anden måde forklædning, noget at dække op. Og bedst af alt til dette formål vil nærme bare linoleum, som, selv betragtes som en indstilling for budgettet, men har en ganske attraktivt udseende. Desuden på markedet i dag, kan du se et stort udvalg af dette materiale, som er anderledes, og i udseende og konsistens, og sammensætning. Så vælg den rigtige løsning er for din sag ikke meget indsats. Sandt nok, er det nødvendigt før om at gøre nogle forberedende arbejde. Men handyman, at have dygtige hænder, noget arbejde på kræfterne. Vi, til gengæld vil forsøge at hjælpe ham og give nogle råd, hvorved processen vil foregå uden problemer. Så, hvordan man kan sætte på et trægulv linoleum? I det store og det er elementært!

Er det muligt?

Der er en opfattelse, at trægulve - ikke den mest velegnede grundlæggende substrat for linoleum. Selvfølgelig høj kvalitet slips lavet til disse formål ville passe bedre, vil vi ikke argumentere. Men for at gøre det - det er stadig det samme job! Typisk, typisk udstyret med trægulve på strøer, dvs. mellem ruhårede og har en stor nok til mindst ti centimeter, er afstanden ikke fylde helst sammensætning i regenerering af det støbte gulv. Derfor nødvendigt først at lægge et ekstra lag, for eksempel, ekspanderet ler, og efter at hælde fundamentet.

Forestil dig, hvor mange vil fungere, hvis du har brug for at erstatte de trægulve i et privat hus! Men i lejligheden til at foretage en sådan procedure er også ganske vanskeligt, især hvis det er placeret på de øverste etager. Mængden af råmaterialet er nødvendigt at overveje ikke pounds, og tonsvis, og selv om den finansielle komponent og gør det er skræmmende at nævne. Generelt proceduren uinteressante fra uanset side du ser. Og her stadig komme fra alle sider tips som dem trægulv under linoleum vil rådne, den nye belægning til sidst overskygget alle fejl, det ikke vare længe, og så videre. D., og så videre. N.

Hvad ikke helt velbevandret i sådanne sager, men ikke desto mindre ønsker at have en anstændig gulv i hendes lejlighed en mand? Først, skal du ikke lytte til alle former for nonsens, der som regel tale amatører. For det andet kompetent tackle spørgsmålet grundigt og undersøge alle nuancerne i processen. Og når det bliver klart, at hvis basen for at forberede sig ordentligt, så ikke noget problem. Linoleum på trægulvet vil ligge i årevis og ejeren behage sin storslåede udseende. De vigtigste ting - at gøre alt i overensstemmelse med de teknologiske krav i processen, plus købe de rigtige ting. Og derfor starte med et spørgsmål om valg.

typer af linoleum

Enhver køber først og fremmest lægger vægt på udseende. Det samme gælder for linoleum. Og nogle gode råd i denne henseende især vil ikke hjælpe, fordi du har brug for primært at fokusere på deres egne præferencer. Gulvet er til rådighed i dag i alle tænkelige og utænkelige vifte af muligheder og er i stand til at simulere og keramiske fliser, sten og laminatgulve, og gulvbrædder og parket. Men på de andre funktioner bør du helt sikkert være opmærksom, fordi de vil spille en central rolle i at opnå den ønskede effekt.

Så linoleum kan være 21-23 klasse, det kaldes husstand. Det er den tyndeste form for gulvbelægning, forholdsvis billig, men ikke meget stærk og har ikke gode resultater. Klasse 31-34 kaldes semi-kommerciel, det er mere kompakt, bedre tolerere stress, mere slidstærke. Kommerciel tilhører en klasse af 41-43 og mest vedvarende art. Men også den dyreste. For trægulv er bedst at vælge den midterste mulighed, hvilket er helt acceptabelt og omkostninger, og holdbarhed.

Så skal du være opmærksom på karakteristika såsom fugt modstand og brandsikkerhed, fordi de er hovedemnet for at plankegulve vil have et træ. Til dato er linoleum fremstillet af forskellige materialer - dette er PVC, og alkydharpikser og gummi. Det er også tilgængelig på et stof, filt eller opskummet polyvinylchlorid-baserede eller endog uden den. Jo mere "smarte" ting, så det er naturligt dyrere. På hvad du skal vælge? Det er bedst at passe trægulvet linoleum, lavet af PVC og er baseret på skum grundlag. Han har alle de nødvendige egenskaber for de angivne formål og anses, i det store og det ideelle valg til montering på træ.

Når det ønskede materiale er købt, er det muligt at starte fremstillingen af basen.

ventilation

Som regel er typisk monteret på træbjælkelag. Det betyder, at i henhold til dem der er en ledig plads, hvor luften cirkulerer frit. Ventilation af gulvet er på grund af tilstedeværelsen af åbningerne mellem brædderne, t. E. Små slidser. Når basen er dækket med linoleum, luften ophører med at flyde som helt sikkert vil føre til dannelsen af fugt og dannelse af mug og meldug. Dette er et vigtigt punkt, som vi bør være opmærksomme. Til dette ikke skete, må vi først gøre ventilationen. Kort sagt, bore et par bevæger sig i hjørnerne og dække op deres grill. Dette vil ikke kun spare dig selv en masse problemer i fremtiden, men aldrig fortryde at besluttet at tigge spørgsmålet om, sætte på et trægulv linoleum.

forberedelse substrat

Efter installation ventilation skulle være nøje undersøge det gamle gulv. Find alle steder, hvor knirke under fødderne eller vibrerende bord, og slå dem med lange negle til logfiler. Helt rådne eller beskadigede brædder bør udskiftes uden at mislykkes. Hvis der er store bump, skal du fjerne dem, skærfet plan. Check for fremspringende søm over overfladen. Hvis nogen skulle være målet, og en uddybning af maling over kit. Med hensyn til den gamle maling, derefter slette det hele, selvfølgelig ikke nødvendigt, men hvis der er steder, hvor det skaller, bør de være sikker på at rydde op. Alle revner, er det ønskeligt at dække den særlige kit til træ. Hvis de er meget store, er det muligt at lukke deres tynde trælameller. En mere ønskeligt at behandle hele overfladen med en blanding af træ, som har i sin struktur en antiseptisk additiv. Og sørg for at give den tørre helt. Så er det muligt at begynde at lægge linoleum. Men først er det nødvendigt at overveje en mere nuance.

Uanset om der er behov for underlaget?

Et andet spørgsmål, der helt sikkert forårsager debat. Har du brug for på trægulvet under linoleum opbakning? For klart at besvare dette spørgsmål ganske vanskeligt. På den ene side letter isolering substrat og akustisk isolering, niveauer overfladen, beskytter mod basislinoleumsammensætningen boards til rådighed på defekter. På den anden side, hvis du har købt en dyr laminatgulv, som allerede har sin egen substrat, hvad nu hvis den ekstra udgifter? Så må søges svaret på dette spørgsmål kun med hensyn til den type linoleum. Købt en billig tynd - ikke købe ekstra jute eller skum underlag, købte dyre - ikke gådefuldt løbet dette problem.

En anden ting, når det grundlæggende fundament er særligt ujævn, til at klare, som vil ikke lykkes. Den blev derefter anvendt som et substrat krydsfiner under linoleum på trægulvet. Det vil gøre det muligt at tilpasse det grundlæggende fundament.

Hvordan til at style krydsfiner

Sådan justere trægulv under linoleum med hjælp af krydsfiner? Denne procedure er absolut enkel. Først og fremmest skal det bemærkes, at det kun er nødvendigt at købe vand-resistent variant af dette materiale. Med hensyn til tykkelsen af ark, er det tilstrækkeligt at være 8-12 mm. Før om krydsfiner er det også ønskeligt at behandle med antiseptisk. Som for installationen, er der to muligheder. Det er muligt at anvende lim, søm, og kan fastgøres til lamellerne ved hjælp af skruer. I sidstnævnte tilfælde skal de være sikker på at lægge loft eller dække med plast skjolder, eller bare male over kit.

Når det grundlæggende fundament for en fuldt forberedt, kan du begynde at lægge nye fortov.

Teknologi æglæggende linoleum

Der er tre varianter af det. Den nemmeste og hurtigste - den sædvanlige om på gulvet med fiksering af fodpanel omkredsen. Typisk er det kun anvendes i et lille område af lokalerne. Hvorfor? For hvis denne måde er dækket med et stort rum, det kan i sidste ende være udformet på gulvet i de såkaldte bølger, der er usandsynligt, at bidrage til deres attraktivitet overtrækket.

Den anden fremgangsmåde involverer anvendelse af dobbeltsidede tape. Normalt er det enten limet på kanten og på diagonalen, ellers gøre gulvet "kasse" fra det.

Den tredje mulighed - om på lim. Den ideelle måde til reparation af store områder, er imidlertid tidskrævende.

Hvordan at sætte på et trægulv linoleum

Gulvbelægning, uanset den valgte metode, er du nødt til at sprede sig, så alle sider havde en bestand på mindst 5-10 cm. I hjørnerne er det nødvendigt at foretage nedskæringer. Hvis der vælges den konventionelle metode stabling, efter omhyggelige udglattende overskud på væggene trimmes. Hvis styling sker ved dobbeltklæbende tape, det første, han sidder fast, men den beskyttende tape er ikke fjernet. Efter denne første fik én del af belægningen, beskyttelse er fjernet, linoleum presses på samme måde og tilføres til den anden halvdel af belægningen. Hvis det gennemføres æglæggende klæbemiddel, bøje den første halvdel, gælder lim til valsen overflade af bunden, så efter omkring tyve minutter, udfolde den foldede del og omhyggeligt flade sine hænder. Gentag for og med den anden side. Overskydende gulvbelægning på nogen måde efter lægningen skåret med en kniv, så tillægger væggen lister, parallelt med at trykke dem linoleum kant.

docking

Nogle gange er det ikke altid muligt at købe dækning ønskede bredde eller længde. Dette sker i tilfælde, hvor gulvarealet ganske imponerende. Og så er vi nødt til at ty til metoden til docking. Hvordan gør man? For det første, selvfølgelig, skal du forsøge at vælge den mest iøjnefaldende docking sted - hvor der vil være møbler, vinduer, osv Så skal du rulle ud baseband, og det lappede pålægge ekstra stykke ... Fold begge sider, sat på bunden af lim, presset til gulvet. Derefter sprede samme lim undersiden af den øvre del og også til at trykke, men ved at ligge under gulvbelægningen. Dernæst skal du tage en skarp kniv og skære i midten af overlapningen af de to. Det overskydende materiale skal fjernes, og kanten af gulvbelægningen fnug særlige sammensætning. Dette bruges normalt til linoleum limninger, kommercielt tilgængelige. Alle omhyggeligt strøget igen, og endnu bedre - at lime tape som efter tørring skal fjernes.

Tips

Fagfolk anbefaler ikke blot til at modstå linoleum rulle i et par dage i rummet, hvor det vil være æglæggende, men også præ-bore ned til gulvet er i stand til ikke blot at "akklimatisere", men også maksimal deal.

På arbejdet er det nødvendigt, at værelset var en behagelig temperatur - omkring 18 grader.

Hvis du var tvunget til at sy stykker af linoleum, i hvert fald ikke gå på det, indtil limen tørrer. Normalt tager det mindst to dage.

konklusion

Hvad kan du gøre som et resultat af den konklusion? Gulvbelægning enhed, i det store og er ikke kritisk for æglæggende linoleum. De vigtigste ting - omhyggeligt og korrekt forberede grundlæggende fundament og træffe det rigtige valg, når de køber gulvbelægning. Og så, uanset af hvilken type overflade lå vi linoleum - vil på et trægulv eller cement og den fine materiale tjene dig i lang tid, og at behage sin storslåede udseende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.