SundhedSygdomme og betingelser

Hvad er symptomerne på ribben fraktur?

Rib frakturer forekomme temmelig ofte. Og spørgsmålet straks opstår: "Hvad er symptomerne på ribben fraktur?" Som det er tilfældet med andre frakturer, af stor betydning for fremtiden for patienten og har en måde at transportere de sårede, og den korrekte førstehjælp.

Hvorfor der er en ribben fraktur? Symptomer. Hvordan til at sove offeret i denne situation

Hvad kan forårsage ribben frakturer? Strengt taget er nogen virkning, hvis den udføres med tilstrækkelig kraft. For eksempel kunne en person befinder sig et sted og tjene skade. Symptomer ribben fraktur ikke holde dig vente. Således årsagerne til en sådan skade:

- Drop (især på siden);

- klemme brystet og mellemgulvet;

- mekanisk skade (eventuelle stød i brystet).

Det er værd at bemærke, at risikoen for fraktur stiger med alderen, hvilket betyder, at ældre mennesker har brug for at sikre en afbalanceret kost, der tager sigte på at styrke knoglerne.

Frakturer kan være både enkelt og flere. Når diagnosen er nødvendigt at tage hensyn til alvoren af skaden, hvad symptomerne er tegn på kanterne af bruddet. Så der er en revne, brud, brudt kun når knogle og periost - nej, og såkaldt komplette frakturer.

De vigtigste symptomer på costafraktur

Først og fremmest kan vi konstatere, at de brækkede ribben - skader er meget vanskelig, da skønt ribbenene og helbrede relativt hurtigt, men det kan skade lungerne og andre organer. Naturligvis vil det ikke føre til noget godt. Så bare symptomer på traumer:

- begrænset mobilitet af brystet;

- åndenød, volumenreduktion lunge;

- smerter i brystet, som aftager, når offeret sidder stille, og genoptages, når vejrtrækning, tale, hoste og under bevægelse.

Med flere brud på ribbenene en person forsøger at bevæge sig så lidt som muligt, trække vejret overfladisk og taler ikke. Skaden er let påviseligt. Oftest, når du rører patienten oplever smerte. Det sker, at som følge af komplette brud beskadigede lunger. I dette tilfælde er der andre symptomer på ribbensfrakturer. Så hvis du fik i det subkutane væv, den palpering der er krepitation (knirkende eller specifik) som følge af luften for skade.

For brud på venstre side kan blive forstyrret rytmen i hjertet. I dette tilfælde bliver huden bleg, kan patienten kaster blod. Man skal huske, at sådanne skader kan være kompliceret og lungebetændelse. Men under alle omstændigheder, er ingen symptomer ribben fraktur ikke hjælpe med at bestemme arten af skaden er bedre end velkendt for alle røntgen af thorax.

Dernæst overveje en af de vigtigste spørgsmål, der opstår, når ribben frakturer: "Hvordan til at sove i denne situation" Hvis bagsiden ikke er beskadiget, er det muligt at sove på ryggen. Men det er bedre - på din side (på din gode side, naturligvis).

Hvordan kan man bedst til at behandle brækkede ribben?

Først og fremmest huske på, at det ikke er nødvendigt på selvmedicinering. Ribbenene kan fejlagtigt vokse sammen, hvilket er fyldt med komplikationer. Under behandlingen brystkassen kræver stiv fiksering, hvilket er grunden skal sendes en mand på hospitalet. Efter ribberne er fusioneret, muligt at starte gennemførelsen af en særlig åndedrætsøvelser, som vil genoprette bevægeligheden på brystet.

Så i artiklen beskrevne vi hvad en ribben fraktur, symptomer, behandling af denne skade.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.