Intellektuelle udviklingKristendommen

Gør god. Fredsbevarende styrker.

Vi lever i en verden, som vi skaber os selv. Naturligvis vi forsøger at retfærdiggøre sig selv på det ufuldstændige virkelighed skabt af vores koncepter om det, og de fleste af dem tillade os selv at træde ind i hele komplekset af moralske "tilladelser", der beskytter vores ufuldkommenhed og vores hjælpeløshed oprettet. I "vores" verden, vi er "altid ret", i hvert fald, giv dig selv en grund til at handle forsætligt og vandalize, stigende lovløshed født af vores natur.
Vi bør stræbe efter ikke at forstyrre dig selv at føle, at det gode fiskeri, der udvikler sig i os fra fødslen, og som vi så hensynsløst drukner fejl, der dyrkes på jorden af glæde og skødesløshed. Grain begær sået i navnet på lidenskab, bringe giftig frugt til vores smag. Denne herlige "blomsten af liv" i begyndelsen af vores ende.

Lære ikke at ødelægge dig og
Det vil være berettiget til - at bygge ...

Vid en kendsgerning, der ikke tillader dig at leve, og erklære denne krig er ikke at trække sig tilbage. Du udholde mange strabadser, men den gave, som du får for det er med noget sammenligneligt.
Alt er gjort for Gud alene, og så intet er umuligt ikke.
Vend tilbage til Gud, andre kan ikke være. Find fred i sig selv, forstår begreberne skabelse og ære Gud på deres vejrtrækning og deres værker.
Stoppe op og tænke, og du vil forstå, hvor du bevæger dig, og bevægelsen er kun for liv og død. Mellem dem for evigt. Eternity - er overgangen, er det altid undvigende.
Som du kan se, du tager fejl, og din Urenhed, men hvor svært det er
korrekt, eller i det mindste begynde at rette. Forstå, at det vigtigste er at begynde at ændre os selv til det bedre, lige nu, for hver ekstra time, dag, år forsinkelse strammer dig dybere og derefter vil kun være vanskeligere.
Hvis du spørger, hvornår er den bedste og nemmeste måde at begynde at beskæftige sig med "dårlige" i sig selv, så vide, er der kun én gang for dette, og mens det er i nutiden. Begynde at gøre det nu.
Lad på din banner i denne vanskelige krig for at blive skrevet disse ord - nu og for altid. Og gør dig klar til endeløse nederlag, af hensyn til den store sejr, din bevidsthed om selvtillid.
Det vil gå en lang krig, og mange gange vil du miste muligheden for at gøre noget godt fra hans hjerte.
Men lad hver af din falde vil være en påmindelse om, at du er svag, men den almægtige Gud, tillid også i ham, stå op og gå.

Når man lider af hensyn til den "store", og derefter en stor komfort. Gøre godt!
Fattige, når sjælen er plaget af de små ting hverdag - afleveringer og til tider unødvendig.
Lær at leve, så alle, der omgiver dig, den kan blive din frie vilje, så hele dit liv ville have været klogt, at kue de ting, der er alt dit. Hvordan vil du, så der vil være ting, der omgiver dig.
God ånd skaber, organiserer og harmoniserer, hvilket bringer kaos til rimeligheden, indpode i ham muligheden for en gavnlig effekt på vores åndelige søgen. Alt har sin plads i det hele er der en ordre, "Naturlig alfabet", og dermed enhver ru og ujævn til at blive slebet. Alt, hvad der er galt, før eller senere bryde sammen under indflydelse af den almægtige lov evolutionær harmoni, vibrationer fra denne harmoni. Noget udtænkt af os, bliver modstand, når tager den eneste mulige plads til yderligere selvstændige eksistens og reproduktion, og muligheden for at se dette sted og finde det i vores daglige liv afhænger af vores indre tilstand.
* * *
At leve og at gøre godt. Det er kun rimeligt, at du kan finde i forståelsen hans liv. Du er nødt til at organisere sig, så intet af hvad du gør, skal du ikke angive andre i vrede, sorg og længsel. Lær at leve for ikke at forstyrre freden af enhver person, med hvem du sluttede livet. Når du besøger had, og dit hjerte er fuld af vrede og fordømmelse, du ved, at i det øjeblik du dør.
Vred mand - dødeligt syg. Og jo længere han er i et raseri, det jo hurtigere nærmer døden. En tilbagevenden til livet er en tilstand af ligegyldighed over for, hvad der på hvem nylig var vred, men i det mindste at identificere sympati for ham. Det er vigtigt at vide, at mængden af had i os, er omvendt proportional med kvaliteten af vores liv.

Evil hjerte - frygtelige problemer. For i denne tilstand mand spiser sig indefra, svinder gradvist og mister sin eksistensberettigelse. Så dukker op i hans verden af falske værdier, ville udøvelse af hvilket fører til fortvivlelse. Evil mand søger at have det godt i livet og at være i denne til gavn for andre, men hemmeligt gøre onde hensigter og tanker. I sådanne tilfælde er alle afsløret, når omstændighederne blive vanskeligt. Evil skal manifestere sig. Det kan ikke skjules, så en person har brug for hans cast, kæmper med dem, hver gang det er åbenbaret i hans sjæl.
Evil kan ikke oprette. Hoved og dens eneste ønske - at adskille, at ødelægge, til at adskille. I vores onde ånder manifesteret sin foranderlighed, overskygger os i de mest afgørende øjeblikke, der ikke giver os mulighed for at opretholde ensartethed af vores erfaringer, hvilket gør os uforudsigelig, den blide, så vred.
Denne "vind af følelser" - har en sygdom i sjælen genereres ved at leve i det onde. Kig efter årsagen til disse vinde ...

* * *
Der vil komme et tidspunkt, hvor du pludselig indser, at du ikke vidste, havde ikke tid intet gjorde noget godt.
Alt passer på et øjeblik. Moment - tøj til evigheden.
Livet er gået, det ikke eksisterer, som om han aldrig har eksisteret.

I går blomst i hånden -
I dag, i håndfladerne af asken ...
Så arrangeret i et stykke tid ...
Med denne viden,
Vi kom tilbage til livet ...

Herren sender os problemer, tilsteder os til at falde og lave fejl, at ophidse i os ønsket om Ham og iver for ham. Alt, hvad vi ved, gøre alt, tænker, hvad de skal gøre - alt er gjort til Guds ære.
Hvem kan være uansvarligt i Delaney?
Gud gav os livet, til dette liv, vi herliggør Ham. Med denne viden, bør ikke længere søge til en anden.
Hvordan kan denne forståelse, stræbe efter en anden? Hvert åndedrag kender Gud, forlader fortiden - tilbage til det evige. Nu åbner en ny skole - er evnen til ikke at tage nye, men at finde den gamle i sin helhed.
Peering i den æra, beundrer vi ikke så meget opdagelsen som forfærdelige tab. Fra et enkelt viden flager partikler, men en del - det er bare en del, men ikke det hele.
Hvem bygger nyt, ikke tager højde for den gamle vil dø. Enhver revolution er dødelig, hvis den er hensynsløse. Ånd er aldrig aggressiv, men det onde kød. Fra vrede kommer døden. For at du kan hade en person? Hvem kan svare mig?
Hvorfor kan du ikke se kærligheden i den anden? Hvad skete der med dig? Heller ikke om det er begyndelsen af din død?
Hvem ved, hvordan at tilgive, at han er glad. Tilgiv og være glad. Du kan ikke leve i krigen, fordi så er det nytteløst. Du kan ikke dræbe, angribe, vred mumlen, hævn, fordi vores liv er flygtigt, og den forlegenhed, der producerer i sjælen af alle disse handlinger, til tider uendelige. Kun én benægte så slemt.
Lider geni? .. Måske gjorde han en fejl i vejen for hans gave, men talentet er altid i sorg.
Jeg vil bygge en fred og ro. Gennem dem åbne alt i dette liv.
* * *
Min kærlighed er smeltet fra varmen i Guds kærlighed ...
For det var koldt som sne, ligegyldige og ude af stand til ...
Foråret er den Herrens ånde, smeltet hvad virkede ret, og mit hjerte græd, miste sin kolde og fossile ...
Jeg desværre så da regnen min kærlighed er udgydt over den tørre jord for det ukendte.
Og jeg var klar til at fortvivle, føler det nytteløse i fortiden, så let at udvalgte omstændigheder, men kun hjertet stille og roligt trøstede mig:
Hele vejen er der ...
... og jeg ved, at jeg ...
Min by er ødelagt, øde hus ... dette afslører de fejl, der er begået tidligere, og begravet i grundlaget for min hukommelse af pyramiderne. Vi beder om spildt ud af mig som papirkurven fra det gamle træ, og jeg var ansigt til ansigt med den fremtid, der endnu ikke er steget på nattehimlen af min nuværende, men jeg altid følte utilgængelige ideal af hans arbejde.
Var nærmer tidspunktet for opvågnen, endnu et skridt, en chance mere ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.