Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Restaurant "russiske fiskeri" i St. Petersborg

I den nordlige hovedstad i Rusland for at finde en restaurant værd tilsyneladende er ikke svært. Dog kan ikke alle prale af virkelig høj kvalitet, interessant interiør og fantastisk køkken. Restaurant "russiske fiskeri" er en meget populær institution blandt disse mænd. Og med god grund.

Hvor mange skoler

I St. Petersborg, er der to restauranter med samme navn. Og faktisk, det placerer det samme netværk, de er placeret lige på forskellige steder. Ejer i skoler alene, er det indvendige design og selve ideen om registrering designet i samme stil. Derfor vil restauranten "russiske fiskeri" (St. Petersborg), som gennemgår blive beskrevet nedenfor, er det muligt at betragte enhver og alle af ovenstående vil også gælde for det andet sted også.

"Star" virksomheder

Selvfølgelig er dette ikke et kriterium for vurderingen, men det er værd at bemærke, at mange kendte skuespillere og sangere har besøgt "russiske fiskeri". For eksempel, en film og teater skuespiller Yuri Kuznetsov, sanger Stas Mikhailov, Alexey Chumakov, kunstskøjteløber Evgeni Plushenko og skuespiller Karen Shakhnazarov - alle disse berømte mennesker sjældent besøger en andenrangs institution, så restauranten "russiske fiskeri" kan betragtes som den "stjerne" og fortjener opmærksomhed.

Krestovsky ø

Det er her, i Repino, åbnede sin første restaurant. Restaurant "russiske fiskeri" refererer til den kategori af ikke meget budget institutioner, den gennemsnitlige pris på menuen per person uden drikkevarer - 1600-1700 rubler. Men dem, der allerede har besøgt institutionen, tror oprigtigt, at pengene brugt ganske ærgerligt. Restauranten ligger på adressen: South Road, 11. Arbejder facilitet på daglig basis, bedre orden middag på forhånd, diskutere og menuer, og underholdningsprogram.

Landsbyen Komarovo

Mange mennesker huske ordene fra den berømte sang: "I ugen før det andet, vil jeg gå til Komarovo". Ja, hvis vi går der, er det bedst bare at restauranten "russiske fiskeri". Denne ordre vil helt sikkert koste. Restaurant beliggende på Seaside motorvejen, 452a. Det fungerer på samme hver dag.

Vigtige funktioner

Først og fremmest, ikke for ingenting blev opfundet navnet. Der kan virkelig være fiskeri! For de leder efter et hyggeligt sted for bid, men stadig er der, hvor fangsten er kogt, det sted i "russiske fiskeri". For det andet, dem, der ikke ved, hvordan at fiske, skal du ikke fortvivle. Erfarne instruktører vil afhente og grej, og agn og vise et godt sted. Hvad kan jeg sige - vil blive undervist til at fiske professionelt. For dem, der er interesseret i en ferie uden fiskeri, der er et bemærkelsesværdigt sted - House Kuzmich. Den ene fra filmen "Særlige forhold for National fiskeri". Du kan tilbringe en interessant fotooptagelse, og bare for at slappe af, for ikke at nævne den smukke natur uden for vinduet, som du kan nyde i timevis. Blandt de funktioner, du vil sætte pris på faciliteter som:

  • vandpibe i fri luft (i værelser er ikke-ryger);
  • gratis Wi-Fi;
  • et børneværelse med legetøj (uden sygeplejersken);
  • børnemenu (meget bred);
  • brætspil;
  • sommerterrasse og borde med udsigt over vandet;
  • diskret baggrundsmusik.

Begge restauranter er opretholdt i samme stil, er det indre domineres af træ og tekstiler, hvilket gør dem til at ligne et fiskerhuse fra filmene. Her vil jeg gerne og støjende virksomheder, og par med børn, og hele værket kollektiver. I øvrigt, de sidste - store fans af korporative orden, da animatorskaya program er altid på toppen, kedelig sker ikke til nogen!

køkken

Restauranter positionere sig som institutioner med europæiske og russiske køkken, med særlig vægt på fisk menu. I dammen kan du fange dig selv:

  • ørred;
  • karper;
  • starlet.

Erfarne kokke kan tilberede fisken for at ønske den besøgende: bagt på kul eller i ovnen, steger, lave mad til et par. Alle, der er sjælen i alt. Faktisk er alle retter på menuen kendetegnet ved deres velsmag. Derfor er mange mennesker ønsker at komme tilbage her igen og igen. Af desserter, mange anbefale ostekager med creme fraiche, da de er fremstillet virkelig vidunderlig smag. Af den måde, i restauranten på Krestovsky værker og dens konfekture. Bagning en særlig vellykket og virkelig hjem.

anmeldelser

En masse af dem! Restaurant "russiske fiskeri" i Repino har opnået meget positive anmeldelser. Alle ramt køkkenet, som er virkelig i stand til at overraske selv de mest krævende besøgende, en tjeneste, der er på højde, uanset mængden af kundekonti, et underholdningsprogram. Restaurant "russiske fiskeri" i Komarovo også modtaget positive anmeldelser. Tomme sæder og blev åbnet senere den vigtigste institution, det nyder ikke mindre i efterspørgslen. Mange vender tilbage igen og igen for at få en god tid af lækre retter. Negative aspekter, selvfølgelig, også er der, men det særlige tilfælde ikke love. Disse russiske huse med fiskeri og køkken tiltrække mange med god grund.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.