Mad og drikkevarerHovedret

Dekorationer af frugter: foto. Frugt kage dekoration

Siden den tid, hvor dekoration retter frugt og grøntsager, helligt og religiøs betydning, det tog mere end et århundrede. I dag er denne praksis blevet en kunst at give færdigretter æstetisk og elegant look. Brug af forskellige teknikker og kulinariske konditorer skabe unikke mesterværker, der er blændende. Men prøv din hånd på at skabe kulinariske kreationer kan være hvem som helst i hjemmet, behøver du kun at være tålmodig. I denne artikel vil du lære at dekorere deres egen mad ved hjælp af forskellige teknikker og overraske dine gæster med sin dygtighed.

Dekoration af retter fra frugt: en smule historie

Historien om madlavning datoer tilbage flere tusinde år. Da de dage i det romerske imperium, er tilgangen til udsmykningen af retter alvorligt forvandlet under indflydelse af kulturelle og åndelige forandringer i folks bevidsthed. Mens kagen var mere som brød, smagt til med honning, melasse eller tørret frugt, ikke en kulinarisk produkt, som vi er vant til at se på hylderne konditorier.

Den første rigtige dekoration til kager blev skabt i Storbritannien i det XIV århundrede under regeringstid af Elizabeth I. Det var dengang ligesom desserter begyndte at forberede sig på de kongelige receptioner, med særlig vægt på deres udseende. Som et første forsøg på at dekorere kage pasta bruges på grundlag af mandel mel, kendt i dag som marcipan. Samtidig aktivt at udvikle dekoration desk frugt og grøntsager.

Særligt populære var designet af desserter i det XVII århundrede, da mode bryllup kager. Så ville den nette kage være dekoreret i mørke farver, med sort chokolade. En godbid for bruden traditionelt udført af luft, trækker i lyse farver med fløde.

Dekoration frugt med sine egne hænder

I dag til at give kagen en festlig kig på hjemmet er næsten enhver kvinde. Og til dette er det ikke nødvendigt at eje særlige teknikker og færdigheder.

Almindelig svamp kage med smør eller creme fraiche kan være dekoreret med skære kiwi eller banan. Vil se usædvanlig kombination af appelsin og jordbær skiver. Med hensyn til dekoration af retter, alle kun begrænset af fantasien af den kulinariske. Spænd dit mesterværk kan være en speciel sukkeropløsning eller frugt gelé.

Det ser meget saftige frugter og chokolade kombination. Det er nok til at sætte skåret appelsiner, jordbær eller anden frugt efter eget valg på kagen og drys dem med smeltet chokolade og fløde. En sådan dekoration frugt kage, fotografier, som nu måske set nogen blive den vigtigste højdepunkt enhver fest.

I de seneste år, vinder stigende popularitet forskellige design indretning kunst kurser. For eksempel denne metode til dekoration af frugt, ligesom udskæring. Takket være denne teknologi, kan alle lære at skabe unikke kompositioner, der vil imponere selv den mest krævende gourmet.

Hvad er udskæring?

Denne kunst er kommet i moderne kinesisk madlavning. Ordet "carving" stammer fra det engelske "buede", som betyder "håndskårne." Dette ord kaldes formen skæring af frugt og grøntsager til at dekorere de forskellige retter og desserter.

Undersøgelse udskæring er i enhver storby. Bare et par lektioner vil du lære at skabe deres egne spektakulære kulinariske mesterværker med hjælp af specialværktøj. Men lære kunsten at carving frugter og grøntsager kan være på egen hånd. Det vigtigste er at vise fantasi, skaber dekorationer fra frugter. Simple blomster og plante motiver er et fremragende supplement den festlige bordet.

Værktøjer til udskæring

For udviklingen af denne teknik, skal du specialværktøj. En almindelig køkkenkniv kan ikke give frugten en yndefuld form et specielt skarpe knive. Her er en liste over grundlæggende værktøjer til udskæring:

  • Thai kniv, som har en spids form. Med dette værktøj, udfører grundlæggende elementer carving.
  • Nuazetny kniv til at skabe recesser runde form. Det er også bruges til at skabe en frugt bolde.
  • Karbovochnye knive bruges til at lave frugt og grøntsager former i form af kronblade og blade.
  • Kniv kannelirovaniya, som anvendes til at skabe en række forskellige mønstre og riller.
  • Serpantinorez for spåntagning.
  • Spiraler til udskæring, der giver spiral form af fremtidens produkt.

Ud over disse værktøjer, ofte brugt kulinariske og neglesakse, pincet, en syl, og selv skalpeller fra det medicinske legering. Materialerne brugt nogen form for frugt og grøntsager, som kan formes. Hvis du beslutter dig for at prøve din hånd på udskæring, skal du sørge for at købe de nødvendige værktøjer.

grundlæggende teknikker

Teknikker, der bruges i hjemmet udskæring, enkelt nok, men kræver en vis færdighed. Frugt kan skabe en yndefuld blomsterarrangementer til at dekorere kager og desserter.

En af de teknikker, der underviser begyndere, er oprettelsen af en krysantemum. For at gøre dette, kan du bruge en almindelig æble, du ønsker at første skræl. Pre frugt fikseret på en vandret flade. Derefter bevæger sig langs en spiral, til forsigtigt at klemme off efterlader fremtidige krysantemum søm saks eller kulinarisk. Det er således muligt at kontrollere længden og tykkelsen af hver lap.

Opret elegante roser kan af pærer, skåret i tynde skiver og dreje ligesom blomsterblade. Det er ikke nødvendigt at rense frugten fra huden, hvilket vil give en særlig form for allerede færdige produkt. Fastgør bunden af rosen kan være en tandstikker eller karamel.

Usædvanligt, kan du dekorere en kage tak nuazetnomu kniv med hvilke kugler er lavet med frugt. Dette er normalt bruges vandmelon eller melon. Frugten skal være stram nok til at holde formen af bolde.

For at oprette blade til blomster, kan du bruge jordbær. Formen af bær ligner en skiver ark. Det er fortsat kun at forme og lave riller med en kniv til kannelirovaniya.

Hver master udskæring har sine egne teknikker, arbejde nok som et resultat af mange års erfaring. Så fortvivl ikke, hvis først du ikke lykkes at skabe en plan. Vær tålmodig og motion, skaber dekorationer fra frugter. Fotos produkter udskærings mestre vil medvirke til at skabe smukke kompositioner derhjemme.

Sådan holder frugt indretning?

Enhver kulinarisk skabelse mister hurtigt sit udseende. Derfor er den eneste ulempe er udsmykningen af frugterne af sin skrøbelighed. Dessert med frugt farver bør straks tage med til bordet, ellers vil miste sin form og friskhed. Men der er nogle tricks, der vil hjælpe med at redde livet for sådanne ornamenter.

Hvis frugt sammensætning er i det vandrette plan, er det muligt at fylde gelé, der er solgt til ethvert supermarked. Således får du et glas effekt, og kagen vil stå i køleskabet i flere dage.

Bulk frugt sammensætning kan også gemmes ved hjælp af simple opskrift. Til dette er det nødvendigt at fremstille en sukker karamel, opvarmning ved lav varme i 10 spiseskefulde sukker med 1-2 spiseskefulde vand. Den resulterende blanding stadig i form af varme skal påføres med en pensel på frugt. Når sukkeret belægning køler, det skaber et beskyttende lag på frugt i form af størknede slik.

Ud over disse metoder, kan du bruge en speciel glasur til udskæring, der sælges i de kulinariske butikker. Det giver dig mulighed for at gemme sammensætning uden karamelliseret, så den naturlige udseende og smag af frugten.

Indretning kage af marcipan

Ud over udsmykningen af frugt, kan du give kagen en festlig udseende produkter fra marcipan. Traditionelt er dette produkt lavet af mandel mel, blandet med vand og sukker. Den resulterende masse æltes til en tilstand af elastisk modellervoks hvorfra at forme forskellige figurer handy. Denne mandelmasse kan males med frugtfarve, som vil gøre det muligt at skabe nogen lyse sammensætning. Marcipan længe opbevares i køleskabet. Desuden har sin smag ikke ændres.

Dekoration til kager af chokolade

For at dekorere en kage med chokolade, behøver ikke nødvendigvis at være en professionel konditor. Nok til at købe en bar af dine foretrukne sorte eller mælkechokolade og smelte det i et vandbad eller i en mikrobølgeovn. Den resulterende masse kan gives hvilken som helst form, hælde det i en tynd strøm på pergamentpapir. Når de chokolade figurer zastynut, kan de dekorere den færdige kage.

Meget flot kombination af chokolade figurer med frugt udskæring, der giver desserter og krydret meget appetitvækkende udseende.

Dekoration til kagen med fløde

Med hjælp fra en konfekture sprøjte kan drejes enhver kage eller kage i et kunstværk. Traditionelt bruges til denne creme, olie-baseret. Til dets fremstilling skal 200 gram smør, 0,5 kopper sukker pulver og 5 spiseskefulde kondenseret mælk. Alle ingredienser er nødvendige for at blandes med en blander til dannelse af en stiv creme, som er i stand til at holde formen. Før brug, anbefales det at holde i køleskabet i mindst 1 time. Takket være de forskellige dyser, som er fastgjort til en konfekture sprøjte kan gives enhver form for creme. Som regel, konditorer sætte det på siden af desserten, og toppen gør frugt kage dekoration. Foto Kulinariske mesterværker fra hele verden til at hjælpe begyndere til at skabe en unik dessert.

Tips til begyndere

  • Hvis du beslutter at forstå kunsten at dekorere kager, så bestanden op på nødvendigt udstyr - et sæt af værktøjer til udskæring, pergamentpapir og wienerbrød sprøjte.
  • Prøv at eksperimentere med farver og kombination af smagsoplevelser. Over tid, vil du finde den perfekte kombination af frugt.

  • Nødvendigvis vedhæfte sammensætning frugtgelé eller karamel. Så din skabelse vil forblive længere.
  • Prøv at skabe en bred vifte af dekorationer fra frugter. Photos kulinariske produkter, der er anført i denne artikel vil hjælpe dig med at finde inspiration til at skabe dit eget mesterværk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.