HobbyHåndarbejde

Firebird: en dragt med sine hænder

Børn ser altid frem til ferien. Dette er en lejlighed, ikke blot for at vise deres evner og talenter, men også for at klæde sig ud i kostumer af favorit eventyr eller tegneseriefigurer. Uanset køn barnet ønsker at skille sig ud blandt deres jævnaldrende og udtrykke deres personlighed. Bee, bunny, Snehvide og Ildfuglen - en dragt af en hvilken som helst af disse karakterer som baby. Dette er en mulighed for at reinkarnere på en ferie, gør et skridt i retning ægte magi.

Fire fugl

Billedet af Firebird findes i mytologi af mange lande i verden og overalt er forbundet med godhed, sandhed og solen. Tegn, bringer lykke, belysning deres brand hele vejen rundt, er hovedperson i mange russiske folkeeventyr.

Der er ikke så mærkeligt, at børn er så glade for at klæde sig i en fyrig fugl kostume. Og den perfekte undskyldning for at prøve på en sådan rolle kan blive en børns tema part eller nytår karneval.

Firebird - en dragt, der er ideel til piger. Fire fugl er forbundet med magi og eventyr, hvorfor ikke imponere enhver gæst.

Producere lyse outfit til et barn kan være på egen hånd. Selvfølgelig, for at gøre en dragt Firebird, skal du vælge de rigtige materialer.

farve

Der passer trop stof rød og guld nuancer, fordi det er den brændende fugl. Nogle mestre vil bruge til tøj og andre farver. For eksempel, en dragt af blå-grønne stof med overløb. Hvis du vælger farver og tekstur korrekt, vil tøjet blive endnu mere udsmykkede. Applikation på stoffet, striber og andre dekorative elementer vil også tilføje lysstyrke for at gøre billedet af barnet endnu mere original.

stil

For piger nederdel trop med en forlænget bageste del, der vil blive brugt som en hale. Interessant det ser syet kappe (det kan kombineres selv med sorte strømpebukser).

Selvfølgelig er den vigtigste egenskab ved de fabelagtige fugle er vingerne. De kan være fremstillet af et enkelt stykke stof, og pynte applikation, efterligne fjerdragten eller bruge teknikken med batik, slående farvemønstre direkte på stoffet.

Firebird - en dragt, der vil se godt ud i enhver kombination gennem lyse accenter.

hovedklæde

Et andet element, der vil forstærke realismen i fabelagtige fugle. Der er ingen begrænsninger. Du kan bare tage en tiara med gule sten, eller producere originale krone. Suit og nederdel lavet af fjer. Og moderne teknologi akvagrimma tillader male dit ansigt og supplere billedet, hvilket gør det så lyse og økologisk.

Firebird - en dragt, der er enkel nok til at sy deres egne hænder. Med minimal tid og kræfter, kan du få et meget godt resultat, og dit barn vil være i søgelyset.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.