Mad og drikkevarerOpskrifter

Bud braised leveren i creme fraiche opskrift

Leveren, især oksekød, indeholder store mængder af jern, så det er simpelthen uundværlig til forebyggelse af anæmi. Samtidig, hvis korrekt forberede det, det har en delikat smag. Den mest almindelige, for det meste fra det faktum, at det ikke er svært at forberede, er en recept på at forberede braiseret lever i creme fraiche.

Hvis du tager oksekød lever, forvask det godt, og det sletter alle venerne, er filmen fjernes. Leveren skæres i små stykker, det kollapser i melblandingen, salt og krydderier, lagt på en opvarmet pande hvor stegt indtil gyldenbrun, derefter tilsat her polstakana fløde. Produktet standses indtil saucen tykner. På dette tidspunkt, leveren udøse cremen, sætte separat stegte ituskårne løg. For et stykke tid fadet fortsætter med at ragout over ilden. Saucen skal delvist fordampe, for ikke at få alt for løbende. Efter lever oksekød, stuvet i creme fraiche, fjerne fra ilden, det sætte en lille mængde af revet ost, alt godt blandet, og kan leveres til bordet.

Der er også en forholdsvis simpel opskrift, som er lavet af kyllingelever med creme fraiche. Det skal bemærkes, at kyllingelever, i modsætning til oksekød eller svinekød, selv har en mere delikat smag. En biprodukt af en grundigt vasket, tørret på en papirserviet og anbragt i en pande. I første omgang, indtil væsken er fordampet, hvilket giver leveren, tilsæt olien er ikke værd. Omkring 7 minutter fadet er klar i egen saft, hældes derefter en lille mængde af vegetabilsk olie, sætte hakkede løg, og stegt alle omkring 10 minutter. Nu tilføje creme fraiche, saltet lever, peber og stuvet i et stykke tid, før den er klar. Du kan vente, indtil al cremen er absorberet, men du kan efterlade en lille sovs.

Ferie retter kan stuvet lever i fløde sauce med svampe. I dette tilfælde skal tage kyllingen produkt foretrækkes, men ikke afgørende. Til fremstilling af leveren løg i vegetabilsk olie tilsættes en lille mængde fløde, toppede kogt vand (sauce bør ikke være for tyk), er bordservice dækket med et låg og standset 20 minutter. Fadet tilføjer skåret strimler af friske svampe (østershatte er bedre at tage), alle saltede, krydderier tilsættes, til venstre for varme i yderligere 10 minutter. Inden udgangen af madlavning parabol er drysset med revet ost og hakket dild.

Ved udarbejdelsen braiseret lever i creme fraiche, bør du være opmærksom på flere punkter. Tage hensyn til, at den mest delikate smag har en kalvelever. Hvis et biprodukt er taget voksent dyr, så er det bedre at suge i flere timer (op til 4) i mælk (dette gælder ikke for den kylling lever). Meldyppelse normalt fungerer som fortykningsmiddel, så den kan placeres efter ønske.

Det er bedre, hvis leveren stuvet i creme fraiche vil solitsya endt tilberedning. Også i sauce med creme fraiche, kan du tilføje en skefuld tomat, vil det udvide rækken af mad smager. Derudover kan du eksperimentere med sovs, fx braiseret løg med creme fraiche beat med en mixer eller blender, og først derefter tilføje den stegte leveren. Sørg for, at buen ikke var for brunet, ellers i et fad kan være lidt bitter. Alt for længe om at holde leveren i ilden er ikke nødvendig, før den fjernes, skal skiverne være lidt sprød. Men for nogen tid fadet er tilbage under kølerhjelmen "at nå." Den bedste løsning er at bruge for fremstillingen af leveren hjem creme, som har en lidt syrlig, mere komplet end butikstyveri, smag.

Rart garniture til denne parabol kan tjene kogte kartofler eller ris.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.