ForretningSalget

"Vietnamesiske marked" i Kazan: udfordringer og transformation

I de tidlige 90-erne af journalister gade i byen Kazan aktivt gennemført handel i forskellige forbrugsvarer: tøj, husholdningsapparater og mange andre. Snart uofficiel salgsstedet er blevet en de jure tøj markedet. Og på grund af det store antal af forretningsfolk fra Vietnam optrådte på det område af markedet, blev han kendt i daglig tale som "Vietnam". Men lidt senere navnet fast for markedet grundigt.

"Vietnamesiske marked" - et sted, hvor alle gik Kazanets

Denne erklæring er berettiget. Efter alt, måske, ingen borger, der mindst en gang ikke været til dette sted eller ikke ville kender adressen på "vietnamesiske marked" Kazan. Selv før de mest fashionable indkøbscentre beboere og besøgende flokkedes her, for at få det rigtige produkt til en overkommelig pris. Derudover var der altid et stort udvalg af forskellige produkter og god konkurrence, og dermed sikre kunderne gode rabatter.

Gennem årene har markedet været den største handelsplads. Mange iværksættere drømmer om at arbejde her, som strømmen af mennesker altid har været stor. Det er grunden til, at der er så mange gamle-timere blandt sælgere, der i mange år "forvoksede" almindelige kunder.

markedet Retssager urbane tøj

I 2015 rygter om den forestående lukning af markedet. Og hver kunde interesseret i spørgsmålet om, hvorvidt "vietnamesiske marked" i Kazan værker. Hvor velbegrundet rygter? I november samme år er markedet virkelig lukket. Årsagen var kravet i byens offentlige anklagers kontor relateret til brandsikkerhed krænkelser indkøbsmuligheder. Det var en rigtig lyn fra en klar blå for alle sælgere. Efter alt, mange finder varerne i store mængder på markedet, og hvor de skal gå med alt dette, og hvad man skal gøre? Disse og mange andre spørgsmål af interesse for markedet iværksættere.

Udtalelsen fra borgerne i den gamle bygning erhvervsbyggeri

Ifølge de anmeldelser, "vietnamesiske marked" som Kazan på grund af et godt udvalg af beklædning og fodtøj. Sælgere er venlige og interesseret i at sælge så meget som muligt, hvilket påvirker kvaliteten af service og give maksimalt udbytte for kunden i form af rabatter på merchandise. Vi ved også, at det ikke bare detailhandel, men også engrosmarkedet. Det betyder, at mange shopping steder i byen købte det på markedet for yderligere forretninger. Derfor opstår spørgsmålet: hvordan vil fortsætte med at udvikle handelen?

Blandt de mangler kan noteres besværet med montering tøj. Efter alt, er ingen stikkontakt ikke udstyret prøverum. Det er derfor nødvendigt enten fra sælgeren prøve tøj eller gå til den anden ende af bygningen (og det er temmelig stor) i en specielt udstyret værelse. Endvidere er de smalle gange. Alt skubbe, og du bør altid være på vagt over for mulige lommetyve, som findes der er en masse.

En kæmpe brand i "vietnamesiske marked"

13 oktober 2014 på "vietnamesiske marked" i Kazan der var en frygtelig begivenhed - de kommercielle lokaler var i brand. Det påvirkede det samlede areal i et område på 8 tusind sq. Meter. Brændt alt udstyr, det resterende produkt forretning.

Lidt økonomiske tab mange hundrede mennesker. Det blev officielt fastslået, at årsagen til branden var brandstiftelse søn af en af de iværksættere på markedet. Efter et skænderi med sin mor, satte han ild til et rack af sko, hvor hun førte en handel. Et år senere, blev Maxim Nikolaev idømt fængsel for en periode på 4 år og 10 måneder.

Organisation "vietnamesiske marked" i Kazan blev beskadiget på over 120 millioner rubler, lejer - beløber sig til mere end 3 millioner rubler. Sælgere også kollektivt har lidt tab på over 86 millioner rubler. Det samlede beløb på over 209 millioner rubler koster markedet skænderi mellem iværksætteren og hendes søn.

fra bunden

På trods af en alvorlig brand, bygningen restaurering arbejde efter hændelsen og lukningen af markedet på en domstolsafgørelse, markedet var i stand til at blive genfødt i et nyt moderne indkøbscenter. Og mens den nye bygning ikke længere på samme sted, for enhver køber er der ingen tvivl om, hvor den "vietnamesiske marked" i Kazan. Efter alt, hvordan man kan finde ham, han kender alle i byen.

Den officielle åbning fandt sted i august 2016 og er blevet en vigtig begivenhed i den kommercielle liv i byen. I sit projekt har det været brugt over 250 millioner rubler. 10 millioner rubler - til restaurering af den oprindelige bygning (det var også udstyret med de nyeste standarder for brandsikkerhed, herunder dymoulovitelnymi alarmer). Ny bygning samlet areal på 8 tusind sq. Meter 700 indbefatter forretninger. Anlagte omgivelser, er der parkeringspladser på 217 biler.

Nu er dette shopping kompleks består af tre store haller, de har samme adresse, men forskellig nummerering. Hele komplekset er bygget i overensstemmelse med alle de tekniske og brand. Tvinger investorer kunne ikke bare helt omdanne den tidligere udseende, men også puste nyt liv i den allerede elsket af alle på markedet. Og når man planlægger alle de negative aspekter, der opstod blandt køberne blev taget i betragtning. køb nu komfortabel, og "Vietnam" - stadig lige så venlige som nogensinde.

Koordinater "vietnamesiske marked"

Kør til detail plads er enkel, her går en lang række offentlige transportmidler for at rejse rundt i byen på alle sider. Når du rejser med bil, vil du blive givet en parkeringsplads.

Driftsform "vietnamesiske marked" i Kazan - fra tirsdag til søndag. Tirsdage og fredage er traditionelt udført engros dage, så det er åbent 6,00-17,00. På andre dage, mens hele komplekset - fra 7,00 til 17,00. Find et marked på: gade Journalistforbund mv 100/1 (100/2 og 100/3) ..

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.