BilerBiler

Debut af den opdaterede franske bil "Renault Talisman"

Udstilling Frankfurt Motor Show blev afholdt i 2015 og var ikke uden en højt profileret præsentationer. Denne gang det franske selskab Renault præsenterede sin nye udvikling. I stedet for to modeller af Laguna og Latitude design ingeniører i selskabet præsenterede moderne og stilfuld "Renault Talisman". Corporation øgede besparelser på grund af den nye alliance-systemet (CMF), og nye udviklere har udvidet listen over funktioner i bilen.

Dimensioner

Opdateret Renault tilhører en D-klasse, som svarer til de eksterne og interne parametre.

I forhold til tidligere modeller Laguna hatchback og vogn, har forbedret og ændret nogle dimensionelle karakteristika:

  • 4,85 m - længde (Laguna dørs - 4,70 m, Laguna vogn - 4,80 m);
  • 1,46 m - højde;
  • 1,87 m - bredde;
  • akselafstand - 2,81 m (Laguna dørs - 2,67 m, Laguna vogn - 2,75 m);
  • clearance - 120 mm.

udvendig

Eksterne "Renault Talisman" maskine parametre (vogn) svarer til begrebet virksomheden. Bøjer bar og stansning understregning stil, der fastholdes, "og fra", er der ingen skarpe hjørner, kun afrundet form og stil.

Den forreste ende har visse ligheder med Renault Espace. Tag kupler. Det skaber effekten af strømlining, især takket være den aflange udformning af forlygterne. Men den nye model designerne har forsøgt at fremhæve de aflange form krom priser, der ikke opfylder nogen funktion, men perfekt supplement udseendet. Både grundlæggende og tåge optik "Renault Talisman" modeller er udstyret med praktiske og omkostningseffektive LED-moduler Pure Vision, bageste positionslys er udstyret med 3D-effekt bordeaux.

Et andet element er krom gitter på radiatoren med et stort emblem af virksomheden "Renault". Den form svarer til det generelle koncept, det er afrundet, og fire ribber (tidligere tre) kombinerede enkelt graceful linje der problemfrit i forlygten. Grille understreger den elegante og samtidig kraftfulde udseende, som om at opfordre føreren til hurtigt at komme i gang. Hjulkasserne har massiv smedning, og diske de diameter kan variere 16 til at fra 19 (R16-R19), men bilen ser ikke massiv, men forsigtigt.

Interiør: Indvendigt udstyr

Ikke mindre smukke og rige interiør udseende "Renault Talisman" bil, med kvalitet finish, træelementer, ergonomiske sæder med massage og masser af elektronik. Forsæderne er udstyret med fremragende sidestøtte, hvilket funktionalitet kan vurderes, når de foretager skarpe manøvrer under prøvetur. Også værd at bemærke er en rummelig stue, som i den første række (højde 902 mm), og den anden (højde 855 mm). Her let passer fem passagerer. På bagsædet endda tre voksne ikke føler ubehag. Rummelighed støvle - fra 600 til 1700 liter. På instrumentbrættet er repræsenteret ved multimediesystem (9 tommer skærm), lyd, justerbare sæder, fartpilot, 4Control systemet, R-Link 2 og mange andre. Alle elementerne er anbragt ergonomisk som muligt, hvilket er en betydelig fordel af modellen.

teknisk udstyr

Specifikationer af de nye "Renault Talisman" modeller opfylder niveauet af D-klasse: op til 100 km / t på 9,9 sekunder, brændstofforbrug - 13 liter .. Model som byggede turboladede motorer, både benzin og diesel.

  • Benzin: TCE (150 hk ..) Og Energi TCE (200 hk.), The arbejdsvolumen på 1, 6 l.. og semidiapazonnaya kassen.
  • Diesel:. DCi (. 110 hk), The arbejdsvolumen på 1, 5 l, DCi (160 hk.), Og har en 1,6 liters, 6 EDC automatisk dobbelt kobling gearkasse og dedikeret seks..

"Renault Talisman" i Rusland har endnu ikke dukket op på markedet. Officielle erklæringer om, hvorvidt bilen er præsenteret i det indenlandske marked, er ikke blevet gjort. Men i Europa, den nye model er allerede godt repræsenteret. Eksperter forudser, at "Talisman" hurtigt tager en førende position i sit segment.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.