HjemlighedHavearbejde

Derain hvid - plantning og pleje af planter

Hvid kornel også kaldet svidinoy eller kornel. Dette Dekorativnolistvennye busk tilhører familien af kornel. Det skylder sit navn meget holdbart træ. Denne slægt indeholder 50 arter, men de mest populære er dereny: hvid, rød og proliferous. Repræsentanter for slægten er opdelt i to grupper. Den første gruppe omfatter arter, den største fordel ved som brogede bark, men de har små blomster. Den anden gruppe er meget værdsat for de smukke knopper. Den mest populære med blomsterhandlere hvid kornel. Plantning og pleje kræver ikke en stor indsats - anlægget er ikke kræsen.

beskrivelse

Derain hvid eller Tatarisk - en løvfældende busk med en halvkugleformet krone uregelmæssig form. Optager oprejst vane. I åbne jordbundsforhold kan det nå en højde på 3 meter. Barken af planten rød, gul eller brun. I efteråret bliver bladene lyse gule eller røde-lilla nuancer. Corymbose blomsterstande består af en nondescript hvide farver. Hvid kornel er povtornotsvetuschim synspunkter.

Derain hvid Aurea

Dette anlæg er en to meter oprejst busk med rødlige skud. Blade sine lysegule, og små hvide blomster danner en blomsterstand corymbose type. Frugterne er hvide. Dette flora frost. Den kan vokse i næsten enhver jord. For at bevare farven på bladene, er det ønskeligt at vælge til plantning solrige steder.

Derain hvid Elegantissima

Dette anlæg er en busk, der vokser op til 3 m. Han skyder for en sæson skifter farve fra grøn i foråret tid i den røde og Crimson skygge om sommeren og efteråret. Blade planter har mørkegrøn med en lys kant. Blomsterstande er hvide og frugterne har en sfærisk form. Variation er godt for dannelsen af kroner i form af en terning eller en kugle.

Derain hvid, plantning og pleje

Denne flora er fordringsløs. Hvis der er et anlæg til, som vil passe til enhver havejord, det er hvid kornel. Plantning og pleje af planter fra blomsterhandleren ikke kræver meget tid og kræfter. Dekorativnolistvennye sorter er bedre at plante i fuld sol eller i delvis skygge. Dette vil holde farven på bladene. I plantehullet tilføje humus. Dens størrelse skal være dobbelt så mange frøplanter jordovn koma. Nå nok til at bære som en langvarig tørke og vandmætning kan sandsynligvis kun hvid kornel. Plantning og pleje af de unge planter er ganske enkel. De skal blot vandes oftere. Planter, der har nået en alder af to kan kun vandes under en tørke. I foråret kornel fodret en komplet kompleks mineralsk gødning. Formålet med at plante planterne afgør behovet for beskæring. Hvis kornel dyrkes for sine smukke skud, skal det skæres i det tidlige forår. Ellers kun fjerner overskydende og tørrede grene. På grund af de dekorative egenskaber af skud og blade, samt den lette dyrkning, hvide kornel blomsterhandlere meget udbredt i landskabet design. Med hans hjælp skabe hække og park figur.

reproduktion

Opformeret kornel frø, samt podekviste. Sidstnævnte metode er især god til pynt sorter, da det giver dig mulighed for at beholde alle deres egenskaber. Til formering af stiklinger er bedre at bruge en lidt stiv skud. Frø er sået i efteråret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.