HjemlighedVærktøj og udstyr

Rengøring og luftrensning. Vejrtrækning bliver lettere.

Ionizers og befugtere

Udstødningsgasser, dampe af kemikalier, støv og bakterier - alle disse forurenende stoffer er usynlige for øjet, men beboerne i store byer i deres daglige inhaleret i koncentrationer over de tilladte parametre. Det er derfor, læger og økologer anbefale at bruge i hjem og kontor rum Særlige ionizers og befugtere; udstyr stand til at detektere uønskede partikler og reducerer de negative virkninger på menneskers sundhed.

I vores katalog er mest almindeligt anvendte typer af rengøringsmidler indretninger, som afviger på design, dimensioner og funktionsprincip. Tilgængelighed: filtre og luftrensning, ionizers, ozongeneratorer, strålegivere og genvindingsvirksomheder.

Typer af luftrensere

Dagens ingeniører er konstant på at forbedre udstyr til rensning af luften. Det bliver mere kompliceret og mere effektiv. Hvis før markedet kan findes kun køretøjer med konventionelle luftfiltre, kan du nu bestille i hans lejlighedskompleks enhed, der er i stand til at passere luft gennem flere faser af rensning, samt at mætte sine nyttige partikler.

De vigtigste typer af instrumenter:

  • Luftrensning - den mest progressive værktøj rengøring indendørs luftmasse, der virker ved princippet af vand filtrering;

  • Purifier - en indretning med et tørt filter eller multiple filterelementer;

  • Ionizer - den enhed, der leverer nødvendige mængde Aeron lokalerne.

I øjeblikket er den øgede interesse for forbrugerne anvender luftrensning. Tests og erfaringer har vist, at denne maksimale vandfiltreringssystemer enheder giver ren luftmasse (dette opnås ved at anvende princippet om et vandbad). Endvidere vask opretholde den krævede fugtighedsniveau acceptabelt for mennesker. Således indretninger fungerer som befugtningsmidler.

Mere enkel og økonomisk overkommelig løsning, som også viste sig at være god - luftrenser. Dette udstyr er udstyret med forskellige filtre: carbon, kulfiber og andre antiallergisk. Nogle modeller har et ekstra ionisering og hydrering mulighed.

Air ionizers - apparater, hvis hovedfunktion som består i at mætte det omgivende rum Aeron. Disse partikler ved specifikke koncentrationer positiv indflydelse på menneskelige organisme (forbedret humør, øget immun styrke, øget effektivitet).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.