HjemlighedVærktøj og udstyr

Transformeren 220 i 24 volt DC

Transformer 220 ved 24 volt, som påføres? Faktisk er der behov for denne type anordning til en række elektriske apparater, som er i stand til at operere fra vekselstrøm ved 24 V. Til dette formål jævnstrømmen fra soklen 220 til at konvertere. Til dette formål er transformerne valgt.

Udstyret den 24. er kompressorer, ventiler og motorer også. Desuden er mange aktuatorer drevet af netspænding på 220 V. I dette tilfælde er det vigtigt at bemærke, at forskellige transformatorer fremstilles. På markedet er i dag modeller selv 20 watt. Men der er en meget kraftfuld versioner, der er almindeligt anvendt i produktionen.

Apparat simpel transformer

Det vigtigste element er en transformer relæ. Direkte til spolen sæt med forskellige viklinger. Magnetiske kerner er tilgængelige med. Ifølge den nuværende ledning parameter, de er helt anderledes. Det er også vigtigt at nævne, at i nogle udformninger af særlige extendere leveres. I dette tilfælde, meget afhænger af parameter driftsfrekvens.

Isolatorer i transformere er designet til at beskytte kernen mod overbelastning. For berigtigelse i DC enheder installeret transceivere. De er tilgængelige ortogonale og trimning type.

hub modifikation

Step-down transformer 24 til 220 volt er fælles med en effekt på 100 watt. Brugte apparat af denne type er generelt aktuatorer. Magnetisk kontakt med mange modeller til rådighed med tape kerner. Det er også vigtigt at bemærke, at beviklingsmekanisme 3 kW installeret koncentrisk. Men markedet byder versioner med tre-lags modstykker. Total fund i at sænke enheder, der er to.

Nogle ændringer er tilgængelige til terminalerne. Vejer ned transformer 220 til 24 volt højst 5 kg. Parameteren model af strømledende er helt anderledes. I så fald skal du overveje, hvilken type transceiver. Indenlandske transformatorer er primært sælges med ortogonale modstykker. Men udenlandske virksomheder foretrækker podstrochennym transceivere. Indeks forhold til de nuværende modeller har et gennemsnit på 5,5 A. Nogle enheder er tilgængelige med kontakter til at justere fasen.

ringkerne model

Toroidal Transformer 220 volt i 24, kendetegnet ved at der er tilvejebragt en komparator. På grund af den nævnte element udføres ved at ændre clock frekvens netværk. Det er også vigtigt at nævne, at mange enheder er udstyret med zener dioder. Magnetiske enheder er installeret på den sædvanlige.

Direkte vikling til transformere anvendte koncentriske type. Oftest anvendes disse enheder for små motorer kapacitet. De er også velegnet til mange typer af kompressorer. Regulatorer i indretningerne, sædvanligvis fraværende. Isolatorer anvendes sammensatte type. I gennemsnit strømledende parameter modeller har mindre end 50 mS. Til gengæld kan overbelastning med styrke på 80 W modstå 3 A.

model olie

Olie transformer 220 i 12-24 volt udstyret med en speciel varmeveksler. Straks kanaler anvendes til kølemidlet. Kerner i mange versioner billede båndtype. Viklingerne er mest almindeligt anvendte trelags. Individuel opmærksomhed relæ. De er installeret med forskellig ledningsevne. De gennemsnitlige olie konfigurationer for nævnte parameter varierer i området af 60 pS.

Spolerne er installeret i anordninger med magnetisk. Direkte udgang til tilslutning, der er to-hardware. Nogle konfigurationer er lavet til terminalerne. Olie til elektriske apparater er ideelle. De transceivere er installeret i alle modeller ortogonale typen.

Sådan laver enheden med hænderne?

Lav en transformer 220 til 24 volt med deres egne hænder er ganske vanskeligt. Den første ændring er påkrævet til ned en stor spole med en god strømledende. For at tilvejebringe en stabil driftsfrekvens, skal viklingen tilvejebringes koncentriske type. Direkte til udstyr tilslutningsklemmer anvendes, der er lige guider.

I dette tilfælde de sædvanlige extendere installeret. De kan bruges fra nogen af de knækkede transformer. Hvis vi betragter ændringen af kontakterne, man skal også have et separat stativ til dem. Til fiaskoer ikke forekommer ofte, er tætningsmidler anvendes. I vor tid, er den mest pålidelige anses for at være sammensatte modstykker.

Model 80 W

Transformer 220 for 24 volt DC ved 80 W er mest hensigtsmæssigt for konventionelle kompressorer. På produktionssiden model af denne type er sjældne. Elforbruget på dem er ubetydeligt, men evnen til normal elektrisk tydeligvis ikke nok. Magnetiske indretninger anvendes i, som regel med en lav spænding vikling.

Kerner mødes således ekstruderede type. Hvis vi betragter den aktuelle konfiguration med en høj ledningsevne, har de særlige komparatorer leveres. Men oftest installeret konventionelle vandhaner. Der er også modeller med stabilisatorer. I dette tilfælde er overbelastning aktuelle indstilling er i gennemsnit 3,5 A. kontakter på modeller op til 80 W er aldrig brugt.

Apparatet 100 W

Transformer 220 for 24 volt (100W) kan anvendes på elektriske drev. Mange modifikationer er udstyret med pålidelige sikkerhedssystemer. Oftest fabrikanten angiver IP20 mærkning. Alt dette tyder på, at jordingssystemet , anvendes modellen med sammensatte isolatorer. Hvis vi taler om de magnetiske kerner, bliver de brugt til sekundærviklingen.

Ganske ofte er der kerner af ark type. Men smedet unik på markedet, der er mange. På kvalitet, de er ikke meget ringere end arket kerner. Ledningsevnen af strøm i konfigurationer 100 watt i gennemsnit er lig med 70 pS. Hvis vi taler om overbelastning, mange ting i denne situation afhænger af producenten. Enheder med transceivere er sjældne. Dog transformatorer 100 W stabilisatorer er i stor efterspørgsel.

Transformer 120 W

Transformer 220 24 volt 120 watt til forskellige motorer kapacitetsproblemer. Kerner i mange konfigurationer indstille arktype. Magnetisk, til gengæld har en høj spænding vikling. Konklusioner enheder er standard på nummer to. Nogle modeller er lavet med terminaler for tilslutning til udstyret. kølesystem i dag, der er forskellige. oftest er det imidlertid en almindelig temperatur sænkes på grund af luftcirkulation.

Spolerne i transformatorer er ofte installeret på lejeringene. I nogle tilfælde, modeller har ekspandere. Skifter bruges også i transformatorer. Transceivere anvendes som ortogonale, og trim type. I dette tilfælde, meget afhænger af indikatoren driftsfrekvens netværk. Hvis det er mindre end 40 Hz, er det muligt at sikkert bruge ortogonale transceivere. Ellers kun de trim komponenter til normal drift af anordningen. Stabilisatorer bruges ganske sjældent.

single distanceudstyr

Singleband transformer 220 til 24 volt i netværket kan drives ved en frekvens under 45 Hz. I dette tilfælde, alle modeller er indstillede komparatorer. På grund af deres nuværende ledning sats let kan stabiliseres. Transceivere er grundlæggende ortogonale. Direkte isolatorer arrangerer i sammensatte modeller. Magnetiske kerner til omdannelse af et strøm påført den højspændingsvikling. Spolerne i dette tilfælde er forpligtet til at understøtte ringe. Varmevekslere har ingen enkelt band transformere.

multiband modifikation

Multiband transformer 220 til 24 volt snarere blot i stand til at blive anvendt af et bestemt net i løbet af 45 Hz. Spring i systemet forekomme i sjældne modeller. På grund af denne el-arbejde mere effektivt, og strømforbruget er ikke særlig høj. Komparatorer sådanne modifikationer er af en bipolar type.

AC ledningsevne af modellerne er større end 80 ms. Til gengæld mulighed overbelastning er typisk 5,5 A. isolatorer i dette tilfælde monteret på vandhanen. At undgå afbrydelser af forskellige elektromagnetiske switches anvendes. Varmevekslere anvendes i konstruktionen af forskellige kapacitet. For at styrke deres støtte og anvendes jernbane. Kølesystemet i mange modeller er tilgængelige for flydende type. Magnetiske kredsløb anvendes med en højspændingsviklingen.

Transformere med isolatorer

Modeller med dielektrikum anvendes til kompressorer. Produktionen af denne type apparater er ganske populære. De er i stand til at operere fra en enfaset kredsløb.

Det er også vigtigt at overveje, at frekvensen af modellerne i gennemsnit svarende til 35 Hz. Således stor overstrøm sker sjældent. Isolatorer præsenterede modeller er ikke gældende. Direkte monteret nær de magnetiske dielektrika.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.