HjemlighedVærktøj og udstyr

Sådan gendannes skruetrækker batteri og dens kapacitet? Er det muligt at genoprette batteri skruetrækker

Skruetrækker er et nødvendigt redskab i økonomien, men der kommer et tidspunkt, og en kilde til energi - batteriet holder op med at arbejde. Modeller er under konstant forandring, og nogle gange finde batteriet svigter. Det er dog muligt helt at genoprette eller forlænge levetiden af 2-3 år. For information om hvordan du kan reparere skruetrækker batteri, siger denne artikel.

batteri demontering

Når der træffes beslutning om, hvorvidt det er muligt at genoprette batteriets skruetrækker, er det nødvendigt, først og fremmest, at finde ud af at udvinde fra det elementerne. Batteriet har til huse i plastæske fra to halvdele. Først skal du nødt til at skrue de forbindende skruer. Hvis forbindelsen er lavet med lim, er det nødvendigt at pille med en skruetrækker eller mejsel. Skal være omhyggeligt demontere, så man kunne forsegle huset igen.

Inde placeret elementer forbundet i serie. I nogle mønstre bruge parallel-til-seriel forbindelse.

udskiftning af komponenter

Når der træffes beslutning om, hvordan du gendanner batteriet skruetrækker, er det nødvendigt først og fremmest, at identificere defekte dåser, der ødelægger hans arbejde. Hvis batteriet er dødt, skal det oplades, og derefter kontrollere spændingen på alle elementer. Det bør ikke afvige fra den nominelle ikke mere end 10%.

Reparation er, hvordan at genoprette batteriets kapacitet skruetrækker som helhed. Det påvirker servicering af hvert element. Det bør have en forudbestemt kapacitet, hvilket betyder evnen til at drive belastningen forbundet dertil. Nogle gange er det bedre at erstatte defekte elementer er hurtigt afladet. De kan påvises ved tilstedeværelsen af chok eller korrosion på overfladen af elektrolyt karakteristiske spor.
En eller to elementer kan være en alvorlig hindring for arbejdet i hele linjen.

Hvis batteriet anvendes i mere end 3 år, kan problemet være de fleste af elementerne. I dette tilfælde er det bedre at erstatte dem alle. Det er vigtigt at passe den spænding og størrelse. Udgifterne til batterier indsamles særskilt, er lavere end den nye forsamling.

Servicevenlighed hver bank kontrolleres i henhold til størrelsen af den indre modstand, hvilket bør være omkring 0,06 ohm. Til dette formål er forbundet til belastningen (modstand 5-10 ohm), og den tilsvarende strøm og spænding. Praktisk at bruge lav spænding glødelamper. Målingen udføres med to forskellige modstande blev henholdsvis 30% og 70% af den tilladte belastning. Fra den 1. spænding trukket 2., og fra 2. strøm - 1st. Så fratrække resultaterne er opdelt, og i overensstemmelse med Ohms lov, finder vi den indre modstand af batteriet.

Batteriet er ofte sælges i et sæt med et ekstra. Af de to, kan du samle et og stadig forblive i reserven banker. Det er ønskeligt at et sted at bruge som en strømkilde, såsom en lommelygte automotive lampe.

Efter diagnose Godkendte elementer kommer i linje. Sorterede nødt til at lodde på samme måde. banker krop har en negativ polaritet, og den gennemsnitlige bus - positiv. Så, uden at batteriet forsamling, det skal være forbundet til opladeren. I dette tilfælde er det nødvendigt at styre temperaturen af elementerne. Hvis de er korrekte, så en stærk overophedning bør ikke være. Efter ladetiden, og en dag for hvert element skal måle spændingen. Hvis et batteri er "lav" for mere end 10%, skal det udskiftes. Efter batteriet vil tage testen, er det muligt at indsamle hendes krop fuldstændigt. skruerne er skruet på plads efter størrelsen og anvendes som klæbemiddel acetat-acrylat ( "superlim"). Med korrekt valg af elementer af batteriet vil være som ny. Efter opladning, bør det underkastes intensiv træning ved at skabe den maksimale belastning skruetrækkeren, indtil det er afladet. Sådanne cykler bør gentages yderligere 2 gange, og derefter - 1 gang pr kvartal.

Gendannelse dåser

Ikke-godkendte batterier behøver ikke at haste til at smide væk. Den væsentligste årsag til deres fiasko er fordampningen af vand gennem den elastiske tætning anbragt mellem huset og sekundære dæk. Når det fulde "nul", er batteriet oplades i en kort impuls spændingsforsyning 12 gennem en modstand på 40-50 ohm. Derfor er det nødvendigt at kontrollere, at kroppen ikke overophedes. Hvis der efter, at det stadig ikke vil være stress, kan banken blive kasseret.

At genoprette elektrolytten, nogle håndværkere i den laterale udsparing af batteriets batteri mini bore huller til nålen af sprøjten. Derefter dåserne er fyldt med destilleret vand. Efter at batterierne er nødt til at ligge ned i løbet af dagen. Batteriet derefter "trænet", ladning og kontrollere spændingen på hvert element. Hullerne er forseglet med silikone.

Sådan gendannes batteriet skruetrækker

Batterier inde alle lignende i udseende. De består af en serie af svejste dåser. Dette resulterer i en samlet batterispænding ved udgangsklemmerne. Elementer anvendt følgende typer:

  • Ni-Cd (nikkel-cadmium, U = 1,2 V).
  • Ni-MH (nikkelmetal gidritny, U = 1,2 V).
  • Li-Ion (Li-Ion, U = 3.6V).

Batteri skruetrækker "Interskol"

Skruetrækker "Interskol" er en af de mest populære på grund af deres alsidighed. Ud over den primære funktion, kan det også tjene som et bor. Batterier kan det være en hvilken som helst af alle populære. Nikkel-cadmium og metal gidritnye ofte det bruges som en billig og stærk nok. For at fungere pålideligt, skal de være inden udgangen af decharge og ladning, at gøre fuld brug af afgiften. Ellers er det udstyrets levetid stærkt reduceret. Reversibel tab af cellekapacitet ved delvis opladning og afladning kaldes memory effekt.

Lithium-ion-batterier , der ikke har den ulempe, men har en langt højere pris. Under drift, når hvert minut tæller, kræver ofte en lille merpris for at opretholde den nødvendige effekt skruetrækker. Her disse batterier er uundværlige på grund af deres kapacitet hurtigt kan genoprettes.

Batteri skruetrækker "Interskol" kunden vælger deres egen, afhængigt af præferencer, evner og arbejder. I de fleste tilfælde er brugen af nikkel-cadmium-batterier.

Sådan gendannes batteriet skruetrækker "Interskol", hvis det ikke har været brugt i lang tid? Under drift er det nødvendigt at forsøge at sikre, at spændingen falder til nul ikke var. For banker på 1,2 V udledning til 0,9 V. Hvis under langvarig opbevaring det er helt afladet, opladeren kan det ikke "se". Det er nødvendigt at "skubbe" batteriet ved en anden, mere kraftfuld energikilde, for hende var der en lille spænding. Derefter kan du tilslutte den til standard oplader.

Gendannelse batteri skruetrækker "Makita"

Før du gendanner batteriet skruetrækker "Makita", skal du først skille kabinettet ad. Den består af 2 halvdele er forbundet med lim. Hvis omhyggeligt obstuchal Battery Case med en gummihammer, lim halter bagefter. Nogle steder kan der være problemer med demontering. Der kan have brug for en ekstra håndværktøj. Dernæst skal du sørge for at frakoble halvdele af kroppen, holder terminalerne med en skruetrækker.

I ydeevne bore "Makita" nærmer networking værktøjer. Autonome strømforsyning giver to aftagelige Li-Ion batteri. Computer Charge-teknologien giver dem mulighed for at komme sig på bare 22 minutter. I dette tilfælde, batteriets levetid er væsentligt forøget.

Defekte dåser skal erstattes af tilsvarende nye modeller. Hvis de er svære at finde på salg, vil have to batterier til at indsamle en. Factory svejsning kan være en kontakt, og reparationen bliver nødt til at oprette en lodde-forbindelse.

Sådan gendannes batteriet skruetrækker Bosch

Bosch skruetrækkere er ideelle til ikke-professionel brug. De er udstyret med batterier Ni-Cd elementer. De modstå høj belastning strømme, men hurtigt selvafladning (3-4 uger). Mindst en gang om måneden, de har brug for at komme sig, for ikke at have brudt ned. Endvidere under drift ubalancen forekommer i tidspunkt elementer og kapacitet går tabt.

En måde at komme sig, er afviklingen af sagen og "uddannelse" separat for hvert element. Hvis dette ikke hjælper, har nogle af dem til at blive udskiftet. Derefter vil batteriet holde i lang tid.

Batteri Restore skruetrækker Hitachi

Sådan gendannes batteriet skruetrækker Hitachi? De to Ni-Cd batteri skal oplades, hvorefter de skal skilles ad og måle spændingen på hver bank med en belastning på 1,5 ohm. Elementer, der viser mindre spænding, kan smides væk, men fra hele samle en høj kvalitet batteri. Kun 1 eller 2 banker kan ødelægge indtrykket af batteriet. Sådan gendannes batteriet skruetrækker "Hitachi", samt alle de andre modeller, det afhænger først og fremmest af, hvilken type elementer, der er installeret i dem.

Batteri Restore skruetrækker Aeg

Komplet med en skruetrækker 2 batterier, der sælges i Li-Ion celle. Hvis der ikke kan opkræves en af dem, er det stadig ikke taler om hans fejl. Det er muligt, at han er for dybt afladet. For at gøre dette, kan du prøve "at praktisere" batteriets forsyningsspænding puls til det, og derefter sat på en opladning. Den nemmeste måde er at forbinde et par sekunder til et opladet batteri.

Efter et mislykket genoprette skruetrækker batteri Aeg den ovennævnte fremgangsmåde, skal foringen demonteres at kontrollere hver krukke.

Anbefalinger til vedligeholdelse af batterier

  1. Hvis ikke batteriet anvendes, en gang om måneden, bør det være tilladt at aflade lasten og oplade igen.
  2. Det er tilrådeligt at købe en skruetrækker med to batterier inkluderet.
  3. Boremaskiner skal opbevares og anvendes under forhold, ekskl fugt.

konklusion

Sådan gendannes batteriet skruetrækker? Der er flere måder. Før du adskille det, må vi forsøge at finde årsagen til problemet, som også kan være i den mekanisme eller opladeren. Overholdelse af reglerne for batteridrift, som anført i vejledningen, du kan i høj grad forlænge dens drift.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.