Mad og drikkevarerDesserter

Honning kage i hast - på creme fraiche

I forventning om den næste ferie begivenhed er vi begyndt at bryde sit hoved over den kommende menu. Jo ældre en person bliver, jo mere hans præference, og der er en anstændig bagage emner end at behage familie og gæster. Ved en ferie, vi normalt forberede flere salater, varme retter og kolde snacks, købe frugt og drikkevarer. Og her er det sidste punkt i enhver ferie bord bliver et teselskab. For sådanne tilfælde er du nødt til at købe te lækrere ja slik, især hvis festivalen vil blive overværet af børn og voksne en sød tand. Tja, i midten af te, selvfølgelig, vil stige hans storhed kage. Nogle gæster er mest venter på noget er i slutningen af en fest for at nyde et stykke kage. Men det kan godt være, at kagen købt i en butik, ikke nok frisk eller bare dårlig kvalitet. Problemer kan være alvorlige, fordi det truer madforgiftning. Derfor, for ikke at ødelægge ferien og post-ferieminder opfordres til at gøre med honning kage i en fart.

Jeg forklare, hvorfor honning kage. I hast at forberede kagen hurtigt og nemt. Selvfølgelig, denne mulighed er ikke en løsning, hvis en af gæsterne ikke spiser honning eller er allergisk over for det. Men det meste af honning - det er den foretrukne af mange produkter. Desuden er det indeholder værdifuld formulering sidestilles med vitaminer og selv har en terapeutisk virkning. Og smagen af denne kage - simpelthen lækkert: bud og lækre!

Honning pie hastigt fremstillet som følger. Trin et. For at teste for honning kage du skal bruge: honning, æg, smør - smør, mel, sukker, bagepulver eller natron. Tag glasset honning, sprede det i en egnet beholder og satte ild til gassen. Tilføjelse til honning to skeer (te) sodavand og bring i kog. Den resulterende test ramme bør skumme, derefter tilføje til det hundrede gram smør (god, cremet, ikke spredes), som bør smelte i honning. Mens honning dejen podstynet, piskeris æg - tre, i skummet mixer eller piskeris i hånden, hvorefter der tilsættes sukker - et glas, og igen, slog godt.

Vores honning er koldt - du har brug for at kombinere honning og æg og bland godt. Så - langsomt hæld melet, dejen skal komme ud er ikke meget stejl. I gennemsnit har brug for fire kopper mel. Ælt dejen på en sådan måde efterlader en lille løgn ned i ti minutter.

Efter honning dejen lidt hvile, begynder vi at gøre ham kager. Honning kage i hast kan bestå af så mange lag som du ønsker fra (hvis kun i munden til sidst nåede). Til dette formål den færdige dej divideret med det ønskede antal stykker og hver rulle ud et tyndt lag. Så, på en smurt bageplade let lagde kagen og sat i en forvarmet kabinet. Honning kager bagt med det samme, så du kan ikke forlade dem uden opsyn i mere end fem minutter. Men, alt efter mulighederne i ovnen, og denne gang kan være en masse. Som et resultat, vil du næppe har tid til at rulle ud kagen den næste, og den tidligere vil være klar. Når kagen er bagt og afkølet, er det nødvendigt at skære den passende form for kage: runde, ovale, rektangulær eller kvadratisk - hvad du ønsker. Bekvemt skåret, for eksempel ved anvendelse af en stor plade.

Disse kager kan bages i ovnen, ikke kun på bladet, men også på en pande. Honning kage i panden til at lave mad endnu bedre, fordi kager opnået så ikke længere behøver at skære formen efter bagning.

Trin To. Madlavning creme kage medovik.Potrebuetsya creme fraiche - fire gram sukker - 150g. Bestanddelene forenes og piskeris.

Trin tre. Smører afkølet skiftevis kage lag, danner en honning kage. Sæt toppen og tromle større mængde creme, kage og smurte siderne. Den sidste etape - forvandlet til krummer rester af afskårne kager og drys hendes honning kage. I hast, har vi udarbejdet en vidunderlig kage!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.