Nyheder og SamfundPolitik

Afghansk - det er mod og tapperhed!

En lokal krig i Afghanistan er ikke sparet og den sovjetiske stat. Den væbnede konflikt involveret mere end 500 tusind soldater. Omkring 14 tusinde soldater blev dræbt i voldsomme kampe, har 35.000 soldater blevet alvorligt såret eller slået fra. 300 mennesker mangler.

Prisen på afghanske krig

En afghansk mand - en mand, der har deltaget i aktiv kamp i Afghanistan. Men til dato ikke blevet fastslået, om krigen i det område af en tilstand egnet til den sovjetiske hær. Væbnet konflikt præget på mange sovjetiske familier, og manifestationer af krig, og fejrede den dag i dag. Begivenhederne i de fjerntliggende dage husker hver afghansk. Dette er en alvorlig psykisk lidelse, som har modtaget det medicinske navn "afghanske syndrom".

Prisen for den afghanske krig for Sovjetunionen er for høj. Hvis du studerer de uformelle informationskilder, har de 10 års konflikt i Afghanistan tjente 3 millioner sovjetiske soldater. Hvoraf mere end 180 000 mennesker blev alvorligt såret, og mere end 50.000 blev dræbt, hundreder af tusinder af soldater blev smittet med uhelbredelige sygdomme - hepatitis, tyfus og andre.

Sovjetisk politik i Afghanistan

Den vigtigste ting at huske, er ikke de sovjetiske tropper besatte Afghanistan, og indrejste af staten på opfordring af myndighederne. Beslutning om deltagelse i væbnet konflikt har været tung og langvarig. Men den forværrede geopolitiske situation i Mellemøsten fronten, spillet en central rolle. December 12, 1979 den sovjetiske regering besluttede at sende tropper til Afghanistan.

Den væbnede konflikt er blevet skabt kunstigt, og det er her klart tegn på indgriben fra USA, selv om dette faktum ikke er bekræftet, indtil i dag, på trods af tilstedeværelsen af indirekte beviser. For eksempel Zbignev Bzhezinsky - en velkendt amerikansk politolog - sagde i et interview: "De amerikanske myndigheder er ikke skubbet USSR at indtaste den militante vej i Afghanistan, men alle betingelser er blevet genskabt, for at dette kan ske."

Dette er tilfældet i det faktum, at Afghanistan er det centrale geopolitiske linket til "værgemål" over som er uovervindelige kontroverser og konfrontation. Konstant rebel opstande, der fandt sted i umiddelbar nærhed af de sovjetiske grænser, ikke kan overlades ubesvarede. Tab af Afghanistan til Sovjetunionen kunne være en afgørende faktor for tabet af den tidligere verdensmagt.

Det er disse grunde var grundlaget for optagelse af sovjetiske tropper som fredsbevarende styrker i Afghanistan. Glem alt om det kan hverken en afghansk. Det var en unødvendig krig, ført af eksterne kræfter.

Statens støtte til afghanere

Rehabilitering giver mange fordele for afghanerne og de øvrige soldater-internationalister, der opererer på Ruslands område. Et komplet udvalg af fordele, der er anført i Forbundsrepublikken lov "om veteraner", som trådte i kraft den 12. januar 1995.

  1. Månedlige betalinger. gavner størrelsen er lidt over 2 tusind rubler. Dette beløb omfattede social støtte, der modtages af hver afghansk. Dette giver dig mulighed for at modtage ydelser til køb af værdikuponer til sanatorier, transport bevægelse.
  2. Afghanske soldater får 50 procent rabat på reparation af lokaler. For at blive ejer af de fordele, skal du give et certifikat veteran fra kampene i administrationsselskabet.
  3. Hertil kommer, at veteraner får gunstige beskatning. I hver region, de varierer, afhængigt af den skattesats.

Ingen er glemt, intet glemt

Mindet om de faldne soldater i Afghanistan, kan du gemme plaques. Stort set hver by installeret et monument til afghanerne. I Volgograd, et monument, der er afbildet tre kriger holder en klokke i hånden. Et monument rejst i Jekaterinburg "Black Tulip". Skulptur er repræsenteret ved soldater i Afghanistan, som bøjede hovedet i sorg for faldne kammerater og besiddelse af en pistol. Stone steler genskabe kronbladene af en tulipan, der dannede grundlag for navne. Hvert år i sådanne mindeværdige steder på Ruslands område mødes til minde om soldater, der deltog i den blodige krig i Afghanistan.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.