HjemlighedVærktøj og udstyr

Savsmuld som isolationen på loft og vægge. Sådan isolere savsmuld loft med sine hænder

Det ville være dumt at sige endnu en gang, at der i dag er en enorm mængde af termiske isoleringsmaterialer. De er talrige, og ifølge producenten, de er alle gode og har gode isolerende egenskaber. Men er det virkelig, eller er det en anden PR-stunt for at øge salget? Enig, er der altid en risiko for at købe eller giftige eller ubrugelige materiale. For at undgå dette, gå tilbage til basics. Overvej den gode gamle savsmuld som varmekilde.

oversigt

Naturligvis chips selv er usandsynligt, at opfylder sin funktion, men i en blanding med andre komponenter - og hvorfor ikke. Som et egnet cementadditiver, ler og kalk eller andre bindemidler. I princippet vil resultatet være en ganske anstændig niveau, kan du være sikker på. Det er imidlertid vigtigt at vide, at før anvendelse af den resulterende blanding skal behandles yderligere. Denne procedure er stor Bluestone eller noget lignende. Som et resultat, du slå to fluer med ét smæk: For det første vil materialet ikke brænde, og for det andet, vil det ikke starte termitter, myrer og andre dyr. Hertil kommer, sådan isolering er meget billige og den særlige underskud er ikke. Savsmuld er købt for blot øre som affald savværk. Derfor kan vi roligt sige, at savsmuld som varmekilde - det er ikke kun billige, men også effektivt.

Om fordelene og ulemperne ved materialet

Fra starten, er det værd at bemærke, at chips er ikke kun egnet til termisk isolering af gulvet, men loft og vægge. Hertil kommer, uanset hvilket materiale du har et hus, uanset om det er træ, panel, eller hvilket som helst andet, du kan bruge savsmuld. Selvfølgelig vil ingen hævde, at det er et miljøvenligt og sikkert materiale, så det kan varme op i ethvert rum. Et andet interessant punkt - alle arbejder simpelthen manuelt. Men du kan sige, at dette ikke er et problem med nogen anden isolering, og det er så. Ikke desto mindre arbejder med savsmuld er meget enkel og hurtig, og det er på grund af lav vægt. Med hensyn til prisen, så er der vores isolering kan betragtes som den billigste. For eksempel er forskellen mellem omkostningerne ved basaltuld vil og savsmuld på et hus i 150 kvadrater være ca. 50-70 tusind rubler. Derfor savsmuld som isolering for at hjælpe dig med at spare penge og samtidig ikke at miste, hvad angår varme- og lydisolering.

På fremstilling af en blanding af

Som bemærket ovenfor, chips i ren tilstand er uden interesse, derfor er det nødvendigt at fremstille en blanding. Det kan være baseret på flere materialer. For eksempel chips med cement som varmekilde - en perfekt løsning. Det samme kan siges om blandingen med kalk.

Så til jobbet, skal du omkring 10 dele savsmuld, 1 del cement og den samme kalk. Det vil sige, at andelen af ligner en 10: 1: 1. Til alt dette skal føjes en smule vand, som er blandet med antiseptisk og anti-forbrænding. Det bør forstås, at i isoleringen ikke kan holdes elektriske kabler og rørledninger. Da materialet har en viskositet på frisklavet, kan de være uden problemer lægge nogen fjerntliggende sted. Udfører lignende arbejde ved brug af samme skum er meget problematisk. Og lad os nu gå videre.

Lidt om korrekt installation

Det er vigtigt at vælge den rigtige tykkelse af laget. Udvælgelsen skal ske afhængigt af det område, hvor arbejdet udføres. Hvis væggen er nok til tykkelsen på 15-20 mm, er det ikke anbefales at tage mindre end 25-30 mm for loftet. Det vil være tilstrækkeligt til at opnå de bedste varmeisolerende egenskaber. Hvis det ikke er muligt at undgå installation af elektriske ledninger og gasrør, bruge en varmebestandige materialer - er et fuldt løse problemet. Du er nødt til at forstå, at ikke-brændbare materialer omsnøring steder er kontakter eller ledninger, der kræves. Faktisk har mange fagfolk ikke anbefale brugen af cement af den simple årsag - det absorberer fugt. Kvalitativ blanding under kompression bør ikke frigive vand, men også bør ikke smuldre.

Savsmuld som varmekilde loft

Denne del af huset skal varmes forsigtigt og præcist. Dette skyldes det faktum, at gennem loftet tager omkring 15-25% af varmen, og det er ganske meget. Før du begynder det nødvendige arbejde for at behandle bjælker og dække overfladen af pergamyn papir. Yderligere allerede forberedt blanding, og hvordan man gør det, vi forstår, er placeret på loftet og stampes jævnt. Prioriteten af det arbejde, der skal udføres i løbet af sommeren, og det skyldes det faktum, at blandingen at varme loftet er tørt meget hurtigere end på noget andet tidspunkt af året. Men hvis du beslutter at isolere dit hjem i foråret eller efteråret, så fremad. Bemærk, at den tørrede overflade ikke bør synke under vægten af en person. Det vil sige, at du har gjort alt rigtigt. Crunch samme i dette tilfælde ikke er en advarsel faktor og betragtes helt normalt. I princippet som støvet af loftet isolering bruges ret ofte, og vise et godt resultat.

En fremragende løsning til gulve

Nogle gange kan det ses som et hjem handyman brug savsmuld i sin rene form for opvarmning af gulvet. Men dette kan ikke anbefales i mange væsentlige årsager. Den bedste løsning er anvendelsen af blandinger baseret på savsmuldet. Tilstrækkeligt lagtykkelse på 15-20 cm, men det er for de områder, hvor temperaturen ikke falder under -20 grader Celsius. Hvert 5. grader er nødvendig for at øge en tykkelse på 3-4 cm. For eksempel ved en temperatur på -25 0 C kræves 19-24 cm tykt lag og så videre. På nuværende dag, den bedste løsning for varmeisolering af gulvpladen er DSP-baserede chips. De er velegnede til ru belægning, som udføres uden forudgående arbejde. Men bedre pre-jævnet jorden og sætte filmen på toppen af det. Dette vil være din imprægnering. Næste placeres komfur. Selvfølgelig, isolering af savsmuld med sine hænder, også kan gøres, men resultatet vil være en lille smule værre. Men det betyder ikke, at du spilder din tid, fordi med den rette tilgang, vil du blive overrasket over at gøre.

Savsmuld som isoleringen af væggene

Det er kendt, at gennem de bærende vægge og indvendige skillevægge kan efterlade en tilstrækkelig mængde varme. Til det mindste lidt at rette op på situationen, bruger vi savsmuld. For høj kvalitet isoleringsmateriale installeres i lag, som hver især skal være godt vædret. Desuden er det vigtigt nok til at komme i gang med en fugtig blanding. I dette tilfælde cementen begynder at indstille næsten øjeblikkeligt, hvorefter blokken er udformet med høj isolerende egenskaber. Under alle omstændigheder, sådan varmelegeme lavet af savsmuld, deres hænder lagt, vil koste meget billigere, og hvis de er korrekt installeret, vil du blive glædeligt overrasket over resultatet.

Egenskaberne af ler-beton

Det er værd at bemærke, at den gode varmeisoleringsegenskaber har et materiale, såsom ler-beton. Som du kan gætte, er det sammensat af ler, cement, savsmuld og kalk. Til alt dette føjes til vandet. At producere en kubikmeter du ikke behøver alt for mange materialer. Vi nødt til at tage omkring 200 kg af savsmuld, 30 kg cement og 70 kg kalk. Også for at opnå blanding af høj kvalitet brug 300 kg ler og 350 liter vand. Ler-masse i dette tilfælde er 500-600 kg / m3. Efter at blandingen svulmer, det er indkapslet ler. Når blokken tørrer, savsmuld fast forbundet. Som et resultat, er de ikke omfattet af forrådnelse. Hertil kommer, at enheden er stærk nok og har gode operationelle egenskaber. Det er sikkert at sige, at kvaliteten af materialet er ikke ringere værktøjer købt i isenkræmmer, men prisen i dette tilfælde er meget lavere.

i stedet for en konklusion

Som du kan se, Lime med savsmuld som isoleringen er perfekt til ethvert hjem. Det samme gælder for andre sammensætninger, f.eks savsmuld beton, ler, osv Men i dag, ganske få er sådan isolering med forsigtighed. Normalt, sådan spekulation er ikke ubegrundet, fordi vi har lært, at hvis billige, så slemt og dårligt. Før enhver operation afveje fordele og ulemper, og først derefter gå videre til handling. Mange organisationer giver savsmuld eller gave, eller for en krone, men udgifterne til transport bliver nødt til at tage over. Desuden er det nødvendigt at købe et ler, cement osv Men, alligevel, er det meget billigere end at købe et færdigt isolering. Og hvis du gør arbejdet selv, vil belønningen også være værdifulde erfaringer, der kan bruges i fremtiden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.