SkønhedKosmetik

Shadow Feather: beskrivelse af teknologien, features og fede idéer

Moderne fejlfri makeup er svært at forestille sig uden den korrekt udførte skygge skygger. Det giver dig mulighed for at opnå en glidende overgang af nuancer, uden skarpe, definerede grænser og ryk. Feather skygger er vigtigt ikke kun i tilfælde af, der blander to farver. Den er nødvendig, når de anvender skygge en nuance at neutralisere de ydre grænser. Når shading er vigtigt at observere den grundlæggende teknik, når den rigtige børste, kvalitet kosmetik. Også kræver forudgående praksis. Ideel udtynding kan ikke tænde i første forsøg. Kun overholdelse af alle de ovennævnte faktorer vil give det ønskede resultat. Som velgennemført skygge skygger? Hvad er de hemmeligheder og lifehack anbefaler de moderne kvinder for mode stylister? Overvej svarene på disse spørgsmål nedenfor i detaljer.

Grundlæggende teknikker skygge skygger: beskrivelse

Det kræver tre typer af skygger: lys (kan være hvid eller uigennemsigtig), medium og mørke, og en særlig børste.

1. I den første fase af uddannelse er nødvendig for at pulver øjenlåget, således at huden er kedeligt.

2. Brug en børste til shading skygger, mid-tone bit rekruttere og cirkulære bevægelser på den yderste øjenkrog skelne grænsen ansøgning. Bør undgå overdreven presning af applikatoren. Ved hjælp af samme børste er nødvendigt at udpege øjenlåg linje lige over den krølle.

3. Mørk skygge gentagne grænser og trækker den ydre øjenkrog. Også betegnet en linje over folden. Vi har ikke nå midten af århundredet. Tegner skygge ydre hjørne.

4. Yderligere beige nuancer anvender cirkulære bevægelser visse øvre skraverede konturer makeup.

5. Det vil tage highlighter eller lys tone med glitter. Det er anvendt til området under øjenbrynet, opsummering til de vigtigste tone. Så grænsen vil se mere sløret.

børste

En velvalgt værktøjer til skygge i øjet makeup vil sikre et vellykket resultat. Generelt skal du børste til concealer, pulver, tegning skygger. De giver de nødvendige rammer for at udviske farvegrænser. Børste til skygge skygger har afrundede kanter og en lang lur. Det kan være forskellige i størrelse, så det er vigtigt at vælge en bekvem mulighed "for sig selv." Shadow Faner kan gøres, og de sædvanlige pensel til påføring, men det er bedre at lade sådanne eksperimenter fagfolk.

Make-up artister anbefaler at arbejde med en børste med bløde cirkulære bevægelser i urets retning. Du kan ikke flytte den fra side til side eller op og ned for at undgå skarpe streger. Korrekt tog en pensel til at hjælpe selv ikke-fagfolk til at udføre make-up "Smokey Aes" katteøjne eller konventionel korrektion form. Til udvikling af bedre teknologi vist nogle videoer fra de professionelle.

Børste til skygge skygger: anmeldelser

De mest populære muligheder anses for at være MAC (model 222 og 224), Make Up For Ever (17S Eyeshadow brush), Sigma (E40 og E35), samt produktionen af Bobby Brown. De fleste af disse børster brugere udgøre estimat fra 4,5 til 5 fuld point. Det er nødvendigt for at undgå forfalskning og holde sig til den korrekte anvendelse teknik og skygge skygger for at opnå det ønskede resultat.

Generelt velopdragne show i værktøj med bløde, silkeagtige, tætpakkede børster og den perfekte snit. Størrelsen skal vælges under øjnene størrelsen og højden af dette århundrede (det er bedre at starte med en medium eller en lille version til praksis).

Udover den grundlæggende funktion af frynser, børste er multifunktionelt og kan bruges til at anvende skygge concealer og highlighter.

Hvordan man kan opnå en glidende overgang af farve, når skygger

Når de kombineres palet relaterede nuancer, for eksempel fra violet til blå, eller når forskellige farver af samme farve (fra brun til beige) er meget vigtigt at opnå en blød overgang på grund af lunge børste bar bevægelser. De udføres i en cirkulær bevægelse i en retning.

Når der anvendes kontrastfarver (sort og hvid) indgå mellemliggende nuance. De er i dette tilfælde vil være grå.

Makeup med skygge skygger ville være bedst træffes på baggrund af høj kvalitet mat tekstur. Er at opgive produktet med perlemor. Hold i reserve skygge eller pulver, perfekt matcher skyggen af din hud. De vil være påkrævet i tilfælde af, at et eller andet sted blev lagt mere end du har brug for farve, vil fjerne overdreven intensitet eller hjælpe korrekte form. Tør ikke dine fingre fejl i processen - alt skal arbejdet med en børste til en naturlig toneovergange.

Funktioner fjer-tatovering

Tatovering i kunsten "skygger af øjenlåg" kan være dannet med eller uden pile. Valg af master er en 90% garanti for succes. Holder udtynding skygger (tatovering) for omkring et år, så det er vigtigt nøje at nærme sig den foreløbige skitse aftale, udført i blyant og gel penne. Kun hvis en skitse som 100%, er det muligt at blive enige om en procedure. Det tager omkring 4-5 timer af din tid.

Før udførelse af tatovering på øjenlåget påføres bedøvelsesmiddel gel. Efter dette, kan du ikke komme op til skitsen ikke plamage. Periodisk under resultatet kan justeres til kundens ønsker. Efter proceduren skal være parat til ødem. En måned senere, bør foretage en korrektion. Det justerer skygge overgange. At der ikke var nogen revner i healing, øjenlåg arbejdede vaseline. Mens der er en skorpe, kan ikke fugtes tatovering skygger. En uge senere, vil det være muligt at vaske.

Ideen til sommer billede: gøre "Smokey Aes" med skygge

I den første fase af "røget makeup," er det vigtigt at vælge en palet af skygger. Sommer normalt populære neutral beige eller omvendt, og udtryksfulde kontrastfarver. Overvej gyldenbrune version af "Smokey Aes". Udtynding skygger udføres på grundlag af et forudbestemt palet af tre farver.

1. Først anvende en primer for øjet. Det kan erstattes med fedtfattig creme for zonen.

2. På hele øjenlåget speciel børste påføres grundlæggende skygge.

3. Så oven på det overlapper en mørkere tone i hjørnet af øjet og bøje århundrede.

4. Børste med bløde semi-cirkulære bevægelser skraverede overgange, indtil der ikke klare grænser. Huden på øjenlågene anbefales ikke at strække.

5. Anvend en lysere nuance på den ydre linie af fjer og under øjenbrynene. Grafisk grænse sløret pensel.

6. Ved den nedre øjenlåg påføres perleeffekt brun nuance af det samme panel. Shaded grænse.

7. På anmodning af pilene er tegnet.

Hemmeligheder og tips til skygger skygger

Make-up artister anbefale at udføre skygge til det punkt, indtil du kan se en klar grafiske linier. At studere de mørke farver bedre til at skrive i børsten et lille lys skygger, og først derefter starter proceduren. Anvendelsen af gråtoner og skygger kan udføres i forskellige grafiske former, æble, hætte og øre område. Valget afhænger af formen af øjne og make-up stil. Brug ikke en skum pensel. De udelukker et godt resultat, og kun afskrække dig i dine egne evner og færdigheder.

Shadow Faner kan gøres selv af begyndere, når korrekt matchede skygger, børste og en vis procentdel af praksis. Vi anbefaler, at du lærer denne makeup stil i to nuancer, og tilslut derefter den tredje. Flere video master classes af fagfolk vil give mulighed for at studere i detaljer processen med Bole og gentag resultatet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.