FinanserValuta

Hvad vil være den kurs inden for en overskuelig fremtid?

Satser for fremmed valuta vedrører russerne. Uanset succeser eller opnået inden for import, og de importerede produkter indtager en velkendt del af forbrugeren kurven. Jeg ønsker at købe en bil på udenlandske mærker, noget af elektronik, men i det mindste en nødvendig ting nu, som en hjemmecomputer - og du skal regne med, at produktet eller hele, eller en væsentlig del af komponenterne er importeret fra udlandet. Så, vil prisen blive knyttet til euroen eller dollaren. Elsket af mange fritidsaktiviteter på de eksotiske eller allerede kendte strande også ved høje satser i den indenlandske omkostninger en smuk krone. Så hvad kan påvirke i den nærmeste fremtid på tallene, er det rart flimrende ved siden af "$" og "€" på banken bord?

Myten om en billig dollar

Det er ud fra den lægmand, ingen idé om makroøkonomiske processer, billigere dollar er lig med økonomisk succes af staten. Nogen selv husker den sovjetiske fortid, når de sider af de landsdækkende aviser "Sandheden og" Izvestia "udgivet kurser - den amerikanske dollar 60 cent sovjetiske smule. Nu kan vi virkelig komme til den konklusion, at tiden omtrentlige gyldighed købekraft i forhold til alle forbrugerne kurven.

Givet penny husleje, næsten fri fagforening rekreation, gratis (men som regel efter en meget lang, undertiden varede i årtier, kø, og så ikke altid) fordelt lejligheder og andre fordele, som borgerne i Sovjetunionen, og omkring at komme ud. Et andet spørgsmål er, at bare gå og ændre i State Bank of 69 rubler, for eksempel, for $ 100 det var umuligt. Nødvendige kraftfuld grundlag - til udlandet eller turpoyezdkakh. Og beløbet var begrænset, det var nok for postkort og små souvenirs. Disse ordrer blev dikteret af statslige interesser. Andre ejendom valuta er en forbrydelse, for "grøn" top ti kunne nemt blive sat bag tremmer.

Nu, selvfølgelig, ikke sådanne rigor. Men interessen tilbage.

føderale budget

Beundrer fremskridt i Kina, opnået i løbet af de sidste par årtier, den samme mand på gaden, en tilhænger af dollar for 65 cents, ikke tage hensyn til årsagerne til den økonomiske mirakel, der fandt sted i landet optrådte for nylig håbløst bagud. En vigtigste base hurtig bevægelse var fattigdom i befolkningen, eller rettere, at hans vilje arbejde for ekstremt lave lønninger. Yuan på samme måde som i USSR, var der ingen ændring i dollaren, og lønnen kunne købe det nødvendige minimum. Russere, selvfølgelig, så ingen opkald til at spænde livremmen, men det er også klart, at den høje kurs forbedrer konkurrenceevnen for nationale eksport. Råmaterialet komponent i budgettet er stadig betydelige, og det påvirker motivationen af centralbankens handlinger og regeringen. I det store og regeringen er ikke interesseret i at øge budgetunderskuddet (dens indenlandske gæld), som er uundgåelig, når opskrivningen. Så forventer arbejdet i nogle makroøkonomiske regulatorer til målrettet styrkelse af rublen er simpelthen ikke nødvendigt.

olie citater

Uanset ovenstående argumenter for at fastholde og endda svækkelse af den nationale valuta, rublen for enhver måned "vokset op". Dollarkurs i løbet af denne tid faldt 64-62 RUR / USD, og euroen - 72-68 RUR / EUR. Og det er ikke i en eller anden form for regering eller centralbank filantropi, og i udvekslingsprocesser forbundet med olieprisen. I dag, selv bedstemor, der sælger frø, ved, at hvis råvare citater vokse, dollaren falder. Repræsentanter for OPEC i Algeriet erklæret deres hensigt om at begrænse produktionen, Rusland også talte om dette, og reaktionen var ikke længe på sig. Og der er stadig et topmøde af kartellet November. Tønde steg til $ 6 (til $ 52), og der er grund til at antage yderligere vækst pris. Generelt er den gode nyhed, men, da det som regel er for godt - det er alt for dårlig. Alligevel byder overskud opstår (op til 1,5 Mill. Tønder. / Dag), og carbonhydridråmaterialet på grund af stigningen i forventningerne. Hvis tønden vil stige kraftigt, når det drejer sig igen kommer amerikanerne med sin skifer og vil bringe prisen ned. Så overdrive det, når det "inflation" er også umuligt, og $ 100 per tønde ikke skinne i den nærmeste fremtid. Men for den vedvarende vækst i den russiske økonomi og rublen ville være nok for de $ 55 "tønde". Inden for disse grænser, prognosen er optimistisk.

porcelæn

Denne faktor er direkte relateret til den tidligere - rå-olie. Efterspørgslen efter energi er direkte afhængig af behovene hos dem. Hvis en eller anden grund vil der være en opbremsning i den kinesiske økonomi, vil konsekvensen være et fald i priserne på alle kulbrinter. Industri i Kina "spiser" en masse af olie og gas, og i tilfælde af svækkelse af appetit zalihoradilo alle verdensmarkederne. Figurativ udtryk for "tønde under tryk (eller tryk)" er en fysisk analogi økonomisk mening mulige udviklingsprocesser på børserne. Hvis prisen på det vil falde, fulgte hende roll og citat af den russiske rubel. Dog forventer en tilbagevenden til 2014, hvor den "tønde" faldt til $ 32, ifølge analytikere, er der ingen grund.

Fed Politik

På dollaren kan også påvirke den monetære politik i den amerikanske Federal Reserve System, eller rettere, dens stramning. Hvis USA vil droppe penge (hvilket betyder de kreditter), så landet vil flyde investeringer, herunder dem, der håbede den russiske regering. Rubel, såvel som enhver anden valuta, påvirkes af de frie kapitalbevægelser. Det fungerer denne ordning er meget enkel: tilstrømningen forårsager vækst og udstrømningen - fald. Det vil tage for at Federal Reserve, der føre en politik - det er nu kendt.

Ekstern tjeneste gæld

Rusland har meget lidt i sammenligning med andre lande, men lønnen er stadig behov for. I fjerde kvartal i år planlagt det at bruge dette 32 mia $. Dette er ikke en katastrofe, men mere for nylig forudsagt Dzhordzh Soros krisen i hele den russiske økonomi, og selv den næsten fuldstændige kollaps (han forudså en masse ting, som ikke kommer til at passere, og hvad der vil ikke ske nogensinde, men oh well). Men sådan en stor monetær betaling reducerer muligheden for Central Bank for gennemførelsen af stabiliserende indgreb. En devaluering af rublen er muligt ved årets udgang.

Syrien

Det er svært at forudsige, hvor hårdt formen køber amerikanske russisk konfrontation i Mellemøsten. Selvom næsten alle mulige sanktioner allerede er blevet indført, udenlandske investorer forsigtige kig på den udvikling, der påvirker deres beslutning i nogle tilfælde. Med denne negative tendens, dog kraftigt kæmper CBR. Især diskonteringsrenten (som er den refinansiering sats) i Rusland er ganske attraktiv - 10%, hvilket er højere end inflationen. Denominerede aktiver er ganske indbringende.

sanktioner

De selvfølgelig skade den nationale økonomi i Rusland, selv om det skal være at vurdere et minimum. Landet har at bruge en masse penge til at importere substitution, at i det øjeblik, naturligvis vanskeligt, men i fremtiden (når sanktionerne allerede glemt alt) lover gode resultater. I sidste ende, er pengene brugt på udviklingen af landets økonomi, selv om internt, og ikke helt til tiden, i en periode med lave råvarepriser. Dette er også en investering, med det langsigtede. På nuværende tidspunkt har sanktionerne været med til at dæmme op for rublen, men ikke meget.

outlook

Eksperter i de fleste enige om, at rublen i de næste tre måneder vil være i korridoren 60-65 RUR / USD. De største pessimister tyder falde og op til 70, men sandsynligheden for at en sådan hændelse er lav. Det er imidlertid værd at bemærke, at de mest dystre forudsigelser, lad foråret, at rublen vil falde så meget som 80 per dollar og euroen - op til 90, ikke er berettiget, kan det ikke, men glæde sig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.