FormationUngdomsuddannelse og skoler

Hvorfor folk kommer sammen i en gruppe? At det giver en person?

Homo sapiens , der bor uden for Jorden i tusinder af år. I løbet af denne tid er der sket meget - rejst og faldne imperier og kongeriger, var der nye statslige teknologier er aktivt at udvikle. På samme tid, hvis man ser på historien om den del af den enkelte, kan vi se hans ønske om at forene sig med andre som dem selv.

Hvorfor folk kommer sammen i en gruppe? Samfundsfag, vi studerer i skolen, giver et ret nøjagtigt, men ufuldstændige svar, og derfor skal vi forstå mere detaljeret.

Historien om menneskets

Før du besvare spørgsmålet: "Hvad gruppe giver en person, samfund - verden, og staten - grupper", se på historien om vores civilisation. Forestil de dage, hvor der ikke var nogen stat og traditionel samfund, der bygger på told og roller. Men selv da, folk indså, at alene vil de ikke overleve i denne verden - alt for farligt han var, og meget meget viste sig at drage fordel af grupperingen. Hertil kommer, at folk altid ønsket at starte en familie - det er en biologisk nødvendighed.

Herefter vil vi forsøge at forstå de punkter, hvorfor folk kommer sammen i grupper (er yderst vanskeligt korte svar på dette spørgsmål).

darwinistisk evolution

Hvis du følger værker af den store videnskabsmand - Darwin, vil mange ting falde på plads. Efter alt, i betragtning af, at primater var engang vores forfædre, kan vi selv forklare den moderne ønske om at forene.

Primater tendens til ikke at leve alene, ligesom mange dyr, de skaber en pakke, det samme kan ses i andre repræsentanter for den vilde verden - .. stimer af fisk og delfiner, løve bryster, flokke af planteædere osv Men hvis vi ønsker at vide, hvorfor folk kommer sammen i en gruppe, skal du forstå, hvorfor dette blev gjort ved vores forfædre. Det er, hvad der var altid sandt, men hvad der var vigtigt lige nu.

Maslows pyramide

Hjørnestenen for svaret på de spørgsmål, vi er forbundet - det såkaldte Maslow pyramiden. Det overvejer behovene hos enhver levende væsen, især vi er med dig, kan vi besvare spørgsmålet - hvorfor folk kommer sammen i en gruppe? At gruppen giver en person?

Denne pyramide består af 5 trin, som hver er forbundet med den foregående. Ifølge doktrinen, er det umuligt at opfylde deres kreative behov, mens de resterende f.eks sulten. Det vil sige, de biologiske behov er det vigtigste, grundlæggende element og en af grundene til, at folk kommer sammen i en gruppe.

biologi

Nu ser nærmere på hvert af de trin i pyramiden. Til at begynde, lad os tage de menneskelige biologiske behov. Det er deres Maslow kaldte det vigtigste, fordi uden dem vores liv, slet ikke eller meget smertefuldt. Dette er den primære årsag til, at folk slutter sig til gruppen.

Generelt i pyramiden identificeret følgende behov:

  • vejrtrækning;
  • fødevarer;
  • drikke;
  • sove;
  • opretholdelse af temperaturen;
  • en afføring;
  • libido.

Ja, uden ånde eller vandet folk vil ikke leve længe, og derfor er disse elementer i livet, der er nødvendige for alle, uanset fysiske data, personlig status eller endog dets finansielle stilling i fremtiden. I vor tid, både rig og fattig behov vand. Men hvad nytter det i foreningen? Hvorfor gør folk kommer sammen i en gruppe, at gruppen giver en person?

Society, samt enhver sammenslutning af mennesker, skabt til at opfylde disse behov. Lad os vende tilbage til en primitiv tid, hvor folk hele tiden mærkes i fare. At spise, han havde til at jage og gøre det meget lettere med en person sammen. Fordi vilde dyr kan være meget hurtigere, større og stærkere person.

For at sikre en sikker søvn og temperatur vedligeholdelse er meget lettere i kredsen af hans klan eller gruppe, der overvåger din sikkerhed og vil ikke fryse.

sikkerhed

Udførelse af deres biologiske behov, vil vi tænke på sikkerheden for både dit eget og dine kære - familie og venner. Hertil kommer, folk er altid bekymret over sikkerheden af deres ressourcer, herunder penge.

Det er den anden grund til, at folk kommer sammen i en gruppe - at opnå dette niveau af sikkerhed, hvor vi trygt kan planlægge og handle frit. Enig, det er svært at arbejde, hvis dit liv kunne ende på ethvert tidspunkt. Hvis du er sikker på, at du ikke er i fare, vil det fungere langt mere effektivt. Samtidig meget lettere, hvis for beskyttelse skulle en anden. For eksempel i vores tid, er det udøvet af politiet. I oldtiden, folk i en klan beskyttede hinanden for fare.

implikation

Ensomhed - den værste fjende af mennesket, selv om han er en introvert. Uden at opbygge en familie, venskab og kærlighed, er vi sandsynligvis ikke være tilfredse med deres liv. Her er tilstedeværelsen af gruppen er utrolig vigtigt for en person, fordi det er i sin søgen efter en kammerat eller ven præcis giver det ønskede resultat.

respekt

En anden grund til, at folk kommer sammen i en gruppe - ønsket om at blive respekteret. Alle ønsker at have tillid til en person, og at have tillid til dem. Nogen at være stolt af dem, og viste respekt. Men for at opnå dette krav er praktisk taget umuligt uden samfundsgrupper. En masse af år siden, for eksempel, alle medlemmer af klanen til at respektere deres leder eller de bedste jægere.

selvrealisering

Den sidste fase af pyramiden Maslow - selvrealisering. Det er givet, er ikke for alle, men mange vil gerne realisere sig selv i dette liv. Det eneste spørgsmål er, om det er muligt at gøre det alene. Efter alt, selv det store arbejde, der er tilbage i skyggerne, er usandsynligt, at blive kaldt kunst. Hvis der ikke meddelelse om sådanne store kunstnere som Picasso eller Dali, er det usandsynligt, at de kunne realisere sig selv, eller at forstå, hvad gjorde det.

Gruppen er nemmere at finde et sted, såvel som de mennesker, for hvem jeg gerne vil prøve. Klatring til den højeste rang du, en eller anden måde, implementere dem selv. Men at estimere højden af sin stigning er kun muligt i samfundet og den kollektive.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.