SundhedAlternativ medicin

Hvad vi ved om stoffer og om dig selv?

Min artikel er nødvendig for mit arbejde, så at sige, kreativitet. Dog vil jeg ikke benægte, at læsning trykte publikationer eller blogs på internettet er ikke tiltrukket af at tage en pen og udtrykke deres tanker om de forskellige aspekter af vores liv, fra elementær snavs på gangene, på gaden til de mere intellektuelle emner. Så det er i denne artikel, jeg vil gerne udtrykke mine tanker, endnu en gang mine tanker er ikke bakket op af nogen videnskabelige arbejde og eksperimenter. Vi kalder dem tanker

i at høre lægmand med sekundær medicinsk uddannelse, et diplom er ikke en praktiserende psykolog og en betydelig liv og erhvervserfaring.

Medicin. Hvad det er: at spare halm, eller brosten, som trækker os til den anden verden? Enig i, at det ikke behøver at være nogle analytiker at lægge mærke til, at apotekerne er blevet det samme som købmandsforretninger. Og mange af vores borgere går på apoteket, hvordan man shoppe for brød ... Jeg er en person, der har levet næsten et halvt århundrede, Bole, godt huske de tidspunkter, hvor apoteket uden recept var simpelthen ingen grund til at gå. I den forstand, at den medicin gives kun ved recept. Og endeløse reklame narkotika på tv kaster mig ind i rædsel. Det viser hver mand "læge" sig selv. Hvad med hippokratiske ed "gør ingen skade!" Jeg appellerer til moderne farmaceuter. Vores generation er et barn vidste bare ikke, hvad pillerne. Selvfølgelig var det også sygdom, forkølelse, men stoffet blev brugt virkelig som en nødvendighed, ikke kan lide slik, som også er ikke så harmløst, især i store mængder. I dag kan alle hjem finde et arsenal af lægemidler, der frygter for sikkerheden for vores børn og os alle. Alle mine venner forsøge at forklare, at der fra den ukontrolleret forbrug af medicin bliver bedre kun medicinalindustrien og erhvervslivet forbundet med det.

Mennesker er meget engageret. I vores kroppe lagt Skaberen sådan en potentiel selv-healing og selv-healing, at mange sygdomme vi er ved at komme uden medicinsk intervention .For dette er nok til korrekt bygge din daglige rutine, spise ordentligt styre deres styrker i det arbejde, tid at genoprette dem til at hvile. Jeg forudser en replika "vores skøre livsrytme", "stress", "økologi" osv og så videre ...

Til at begynde med, er du nødt til at genopbygge dit sind.

En person har ikke meget behov, hvis du ikke jage nymodens ting, udmattende selv grådighed. Spis nyttige og ikke alt for velsmagende for dyrt, hvis ikke at gøre et måltid en anden handling af frådseri specialiteter. Sleep noget vi bør ikke, men da det er dyrt og ikke hvordan det er vigtigt for vores krops "Drøm en stor healer," siger min mormor helt analfabeter. Gå udendørs positiv holdning til andre og endda til livet. Det er nøglen til vores sundhed.

I fire år jeg selv spiser observere alle de ortodokse positioner, og tror på det ord-jeg føler mig meget mere energisk og lysere i stillingen. Jeg overbevist af personlig erfaring, hvor lidt vi har brug for at være sund. Betingelsen skal fodres fraktioneret efter 2 -3 timer. Del spises på én gang ikke overstiger 200 gram. Måltid med 6-00 18-00.Poprobuyte før og efter tre eller fire dage vil føle en bølge af styrke og energi. Dette er ikke blot en form for betinget ur og figurer, er det rimeligt, og det oprindelige enhed i kroppen. Denne biorytme arbejde vores mave og hele fordøjelseskanalen. Hele vores krop er en enkelt integreret system. Fra arbejdet i fordøjelseskanalen afhænger det endokrine system, til gengæld fra hendes hjerte-kar-systemet, urin, bevægeapparatet, og endelig nervesystemet. Alt dette, jeg studerede på den medicinske skole, så på universitetet, men da jeg læste et foredrag om skrifter af næsten to århundreder siden lægen og præsten Seraphim Chichagova, har denne information blevet modtaget af mig ganske ny måde. Med noget i sine skrifter ikke kan blive enige, fordi de har næsten to århundreder, men én ting er sikkert, vi ikke behandle stoffet, de kan kun tjene som nødhjælp, når kroppen eller anden grund svigter. Vi er nødt til klart at forstå, at kroppen helbreder sig selv. Recall Lykov familie, der har boet i skoven for livet til en moden alder uden at kende nogen form for medicin. Selvfølgelig har vi meget forskellige levevilkår. Vi er ikke isoleret fra infektioner og andre miljømæssige påvirkninger, men vi selv psykologisk så justeres der behandler os til en læge og medicin, og vi selv kan ikke gøre noget uden lægehjælp, og det er den største fejl. Først og fremmest skal vi tilpasse os nødsaget til at komme sig, og kun hvis, at alle mulige bestræbelser og udmattende mulighederne for organismen ty til narkotika.

Jeg beder dig at høre og forstå mig korrekt. Jeg ønsker ikke min artikel blev set som anti-reklame for lægemidler. Som sundhedsarbejder ved, at det er på grund af at vælge den rigtige behandling gemte millioner og millioner af liv. Men mange liv vil blive ødelagt, hvis vi ikke ændrer deres holdning til deres sundhed og ukontrolleret brug af medicin. Hold dig sund!

Radionova NN

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.