RelationerMød

11 sætninger, dit barn aldrig skulle sige til dig

Sikkert alle os, i et forhold, nogle gange taler med sin partner ord, som senere fortryder. Men hvis de ikke går ud over, er det ofte hurtigt glemt. Men hvis partneren har gentagne gange gentager fornærmende ord, uden at føle anger, er det nødvendigt at tage alvorligt. Selvfølgelig er det vigtigt at føle sig åbent og være i stand til at tale, men et par kommentarer bør være tabu. Vi tilbyder at finde ud af, hvilke ord du skal aldrig fortælle din fyr.

"Du er ikke god nok"

Hver af os på en eller anden måde ufuldkommen. Men hvis en fyr er konstant viser dig dine svagheder eller fejl, bør hans god holdning mod dig blive afhørt. Måske forsøger at nedgøre dig, han forsøger at bevise over for mig selv, hvor godt det er. Men det er følelsesmæssigt ødelæggende og ubrugelige praksis, der ikke har noget at gøre med ægte kærlighed.

"Turn have sex med mig, hvis du elsker mig"

Lad aldrig nogen overtale dig til intimitet, hvis du ikke ønsker. Efter alt, hvis du spørger de fleste mennesker, hvorfor de tror på kærligheden til deres partnere, herunder svarene vil være næsten ingen omtale af sex. Så mange vil i eksemplet med den opmærksomhed, evnen til at være der, når det er nødvendigt, og så videre. D. Sikkert du ønsker at have et forhold bygget på noget mere end bare sex.

"Dit job er meningsløs"

Hver person har deres holdning til karriere. Og det er ikke altid, hvad der er rigtigt for én person er i stand til at tilfredsstille den anden. Din partner skal aldrig ydmyge dig, taler negativt om dit arbejde. Sådanne ord kan såre, selv om de får besked på at en fremmed. Men at høre det fra din favorit fyr er virkelig forfærdelige. Hvis du er helt tilfreds med deres arbejde, blot erklære dig en partner, som ikke vil tolerere nogen negative kommentarer om, hvordan at tjene til føden.

"Hvilke mål er urealistiske"

Disse ord kan forårsage store skader på selvværd. Efter alt, målet - det er en dybt personlig ting. De gør det muligt for os at selvrealisering og følge diktater vores hjerter. Det er ikke acceptabelt for nogen til at kritisere dem. Og det er netop dette ikke bør være i et forhold med en, du elsker. Derfor, hvis din nuværende kæreste gør grin med dine drømme, så måske din næste mål bør være at finde en bedre partner.

"Du har brug for at tabe sig"

I en tid med digitale filtre og Photoshop mange mennesker er alvorligt bekymrede for deres udseende. Men heldigvis antallet af opkald, der motiverer os til at holde op med at være opmærksom på andre og at elske os selv som vi er. Helt uacceptabelt, at din kæreste gjort jer sådanne bemærkninger. Efter alt, bør han elske dig for, hvem du er. Din krop - det er din egen virksomhed.

"Jeg kan ikke lide den måde, du klæder"

Enhver kvinde forsøger at holde sig til deres egen stil. Og hvis du er komfortabel i det tøj, du, resten er ikke vigtigt. Hvis din kæreste siger, at din garderobe på en negativ måde, eller råder dig til at begynde at bære noget mere attraktivt, så har du ret til at være vred. Efter dit tøj ikke hænger i laser, og det er ikke beskidt. Så hvorfor har du brug for nogen til at komme med undskyldninger? Fortæl din partner, at du er helt tilfreds med deres garderobe, og minde dem om, at det er i denne stil du var iført på det tidspunkt at møde ham.

"Jeg bryder mig ikke om din familie og venner"

Selvfølgelig er en situation, hvor fyr fra tid til anden er der uoverensstemmelser med elskede sin kæreste, er ikke ualmindeligt. Men hvis din partner i stedet opbygge relationer, konstant at kritisere din familie og venner og afskrækker du tilbringer tid sammen med dem, det kan betragtes som et forsøg på at tage dit liv under kontrol.

"Min ex ville gøre det på denne måde ..."

Selvfølgelig skal du være opmærksom på, at i livet du din fyr til at præsentere en anden pige. Men det er uacceptabelt, hvis det begynder at sammenligne med det, især hvis sammenligningen ikke er i din favør. Så hvis din partner er konstant trækker paralleller med sine tidligere forhold, råde ham til at forlade dig alene og gå tilbage til den sidste aflevering.

"Du er dum"

I alles liv er der øjeblikke, hvor vi opfører ikke meget klog. Men det er uacceptabelt, hvis en elsket en sjov, eller endnu mere alvorligt hævder, at mener, du er dum.

"Din fortid mig skuffet"

Vi alle bruges til at gøre ting, der ikke stolt. Men på grund af dette, og erhverves uvurderlig erfaring. Derfor bør du aldrig skamme sig over din fortid. Hvis din fyr er at smide dig i ansigtet af en hvilken som helst begivenhed i dit liv, især hvis de fandt sted, før du begyndte at date, bør du ikke fortryde dine handlinger. Efter alt, har han ikke ret til at dømme dig.

"Beskyttelse - er din bekymring"

Når det kommer til intimitet, bør begge parter være ansvarlig for at forebygge uønskede graviditeter. Og hvis mennesket bygger helt på dette for dig, eller endda nægter at drøfte sagen, er det et dårligt tegn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.