SkønhedKosmetik

L'Oreal. "Luksus Food": en revision. Loreal "Luxury Food": caring Face

Huden på den kvindelige lichike - følsom, sart, blød, så hver af messen gulvet ved, at det til tider kræver passende, særlig pleje. Uden periodisk fodring alle mulige ingredienser, værdifulde og nyttige for sundhed og velplejet udseende, huden begynder at ældes hurtigt, ogrubevat og minde om skødesløs holdning til hans smertefulde følelser. For at hjælpe kvinder i sådanne pleje kosmetologer specialister Labs L'Oreal Paris har udviklet en række værktøjer kaldet "luksus mad".

Kosmetik L'Oreal Paris

L'Oreal Paris kosmetik sælges i mere end halvdelen af de lande i verden. Desuden er udviklingen af salgsnet er kontinuerlig, især ved det faktum, at stort set hvert produkt købere forlade din positive feedback. "L'Oreal luksus mad" - er ingen undtagelse: på trods af den helt innovativ tilgang til skabelsen af midler rækkevidde, udgifter til kosmetik er ganske overkommelig. Men vi taler om lidt senere.

Høj kvalitet råvarer og minimale omkostninger af det færdige produkt - er de vigtigste prioriteter for ledelsen L'Oreal Paris. Og denne tandem selskab forsøger at observere, hvordan de indledende faser - forskning og udvikling af nye teknologier - og i den sidste - indtil udgivelsen af varer fra fabrikken transportbånd.

Af den måde, at der forud for forskningscentret, L'Oreal Paris løbende på at gøre verden bedre - gennem folket selv. Som vi ved, jo bedre ser ud og føles som en person, jo bedre dets psyko-følelsesmæssige tilstand, hvorfra så meget afhænger.

Hertil kommer, L'Oreal Paris makeup designs for alle befolkningsgrupper, køn og nationaliteter, uanset om du er en mand eller en kvinde, en stjerne af skærmen, eller en almindelig kontormedarbejder, der bor i Europa, Afrika eller Australien. L'Oreal Paris behandler sine kunder med den samme respekt og ærlighed, og inspireret af deres behov.

"L'Oreal luksus mad" serien

Da brandet er stærkt afhængig ønskerne fra sine kunder, gennemfører undersøgelser og tæller hver anmeldelse jævnligt, "L'Oreal luksus mad" skulle være en rigtig "guld" kollektion til kvinder i alle aldre.

I processen med at skabe en serie af arbejde af mange fagfolk inden for kosmetik til hudpleje. Opgaven var at skabe et sådant produkt, der ikke blot opretholde en sund udseende af huden, men også var i stand til at forbedre det. Brugervenlighed og tilgængelighed af midler var heller ikke i sidste plads på listen over generelle krav.

Derfor vil enhver positiv feedback "L'Oreal luksus fødevarer" fortjener en god grund: skaberne af indsamlingen af en stor indsats der er gjort for at tilbyde kvindelige publikum produkter, der opfylder næsten ethvert indfald af sin elskerinde.

"Luksus mad" serien indeholder følgende værktøjer:

  1. BB-Cream "perfekt glød".
  2. Ekstraordinær facial olie.
  3. Fløde "silke Easy."
  4. Ekstraordinær fløde smør.
  5. Fløde "dagpleje".
  6. Fløde "dagpleje".
  7. Fløde "Øjet pleje".
  8. Ekstraordinær Serum til ansigtet.

Hvert produkt er designet prangende, men på samme tid stilfuld og raffineret: lakoniske former for flasker og krukker er anerkendt og implementeret i sand og gyldne toner, der allerede antyder den "luksus" af deres indhold.

BB-Cream "perfekt glød"

Denne BB creme er designet til ikke blot at tilpasse teint og fjerne små defekter, men også for den aktive effekt og mætningen af hudceller med essentielle sporstoffer (især vitamin C). Også producenten annoncerede tilgængeligheden af UV-filtre (niveau 20).

BB creme "L'Oreal luksus mad" har følgende anmeldelser: kvindelige kunder elsker sine blødgørende egenskaber og ensartet fordeling på overfladen. Der er en lys tone effekt, men det er ikke så mærkbar, så værktøjet vil nærme næsten enhver hudfarve. Behagelig bonus bliver lys skinne, og efter regelmæssig brug forbedrer den generelle tilstand af huden.

ansigt ekstraordinær olie

Dette produkt anbefales til brug i tilfælde, hvor huden er nødvendig for at tone og hvilede udseende. Betyder mættet med en række æteriske olier, der nærer cellerne og fodret dem til antioxidanter. Jojoba, hyben, kamille, lavendel, rosmarin, appelsin - dette er ikke en komplet liste over de naturlige bestanddele af produktet.

Emergency blødgørende og fugtgivende - det er det, shoppere som olie "L'Oreal luksus mad." Anmeldelser sige, at det er bedst at bruge det i den kolde årstid og til ekstremt tør hud: på en normal og fedtet er der en risiko for acne.

Fløde "Nem Silk"

For at begrænse de skadelige virkninger af miljøet på huden, eksperter L'Oreal Paris til daglig brug anbefales Cream "silke Easy." Det bogstaveligt smelter ind i huden, blødgørende det, men uden at efterlade et fedtet film føler. Produktet indeholder calcium, blomst olier, jasmin ekstrakt.

Ejere af fedtet og tør hud beskrive denne facilitet som den mest ægte frelse anmeldelser (fløde L'Oreal "Luxury Food" "silke Easy" retfærdiggør fuldt ud sit navn!) Bekræft vægtløs tekstur, der giver huden en silkeblød, forsvinden af slaphed. Dertil kommer, at stoffet ikke tilstoppe porerne.

Ekstraordinær fløde smør

Produktet indeholder æteriske olier af lavendel, rosmarin og jasmin ekstrakt, kendt for deres egenskaber ved at bibringe elasticitet og modstandskraft. Selv den mest kedelige og træt hud kan købe lys efter et par sessioner af denne terapi.

Universel kærlighed og accept blandt brugerens mærke har fortjent det en ekstraordinær fløde smør "L'Oreal luksus mad." Anmeldelser tyder på, at produktet i kvalitet overgår alle forventninger, det nærer, forårsager ikke udslæt, har en behagelig aroma og er meget drøj i brug. For samme pris som i forhold til andre mærker af cremer kvinder foretrækker den til "luksus mad" fra L'Oreal Paris.

Cremer "dagpleje" og "Night Care"

Disse cremer er designet til kvinder, der ønsker deres hud får de nødvendige vitaminer og sporstoffer til enhver tid. Produkterne er udviklet til tør strammet huden tendens til afskalning og irritation. Begge cremer indeholder gelée royale, som hjælper med at regenerere hudceller og blødgøre det samme.

Kunden hævdede, at det er bedst at bruge produkterne i komplekset, men hvis du har for meget af dette, købe cremen "L'Oreal luksus mad" nat. Anmeldelser godt som den første og den anden produkter er ganske positivt, men for særlig intensiv fodring er bedst at hente andre produkter i serien.

Fløde "Øjet pleje"

Øjenlågene og huden omkring øjnene - det er et særligt følsomt område, som du vil have en separat pleje. Standard faciliteter her er ikke egnede, så eksperterne har udviklet en enkelt formel, der kan tilfredsstille tilstrækkeligt og fast hud i denne del af ansigtet.

Ca. 2 ud af 10 respondenter har kritiseret denne creme "L'Oreal luksus fødevarer": vurderinger viser synlige effekter, som dog forsvinder, når lægemidlet er ikke at bruge et par dage. Generelt betyder behagelig for huden har tekstur af en salve, let absorberes. Konsistensen er helt muligt at sætte det under makeup.

Ekstraordinær Serum til ansigtet

Koncentrat er designet til akut tilbagevenden af ansigtshuden følelse af komfort, blødhed og glathed. Serum "L'Oreal luksus mad 'anmeldelser om som plukket overvejende positive, hjælper med at fjerne irritationer, healing revner. Det betyder, at hele samlingen af kroner. Det indeholder bestanddele, såsom honning, akacie ekstrakt, peptider og pro-calcium. Glimrende alternativ til cremer med højt fedtindhold - det er, hvad alle andre revision siger. "L'Oreal luksus fødevarer" i serum inkarnerer deres bedste kvaliteter, som kun kan findes i hele serien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.