HobbyHåndarbejde

Hælen af sokken som den mest afgørende arbejdsområde

Sammenlignet med håndstrikkede sokker kan ikke strikket stof. Uden dem i de barske klimatiske forhold i vores land kan simpelthen ikke gøre. Disse sokker, relaterede hænder på egerne er ikke kun behageligt udseende, men også unikke evne til at skabe et behageligt miljø for dine fødder. De gerne båret af folk i næsten alle aldre, herunder børn og ældre.

Sokker kan tilsluttes fra næsten enhver tråd, men især værdsat produkter fra naturlig fåreuld og ged ned. Mange beboere i vores land mere end en gang overbevist, ikke kun i deres evne til at varme fødderne i nogen frost, men også i de vidunderlige egenskaber, der kan helbrede en almindelig forkølelse og hoste. Nok til at bære sådanne sokker om natten, præ-hældes i dem tørre sennep, og om morgenen kulde vil være over.

På trods af sin tilsyneladende enkelhed, binde sokker på kræfter langt ikke hver faglært. Selv med en detaljeret instruktion til at klare denne opgave er ikke let.

Hvis du beslutter at mestre teknikken med at strikke sokker, forsøge at finde en konsulent, der kan vise dig alle de skridt og give detaljerede anbefalinger. Hvis dette ikke er muligt, tage en hvilken som helst retning og komme til at arbejde. Som regel i strikning magasin beskriver de forskellige fremgangsmåder til fremstilling af disse produkter. Den sværeste skridt i arbejdet er hælen af sokken.

Hvis du beslutter at strikke sokker hæl kan betragtes som en slags indikator for passagen af den ansvarlige og vanskelige trin i fremstillingen.

Til arbejde, du har brug for fem eger. Fire af dem vil blive rekrutteret til en løkke, og en femtedel anvendes til strikning. Loop gevinst skal skiftevis snuppe hver efterfølgende nål løkke ved senest forudgående eger. Antallet af loops i hver af dem bør være den samme. Hvis du har lavet et sæt af løkker korrekt, har du en perfekt kvadrat dannet af fire eger med løkker på dem.

Dernæst videre til skiftevis provyazyvaniya hver side af pladsen. Samtidig man strikker de såkaldte "bootleg" elementer. I første omgang strik stor tyktflydende og derefter gå til den almindelige strømpe st. Under alle kan anvendes som en prøve til sokken. Strik i en cirkel på de fire eger vil du helt sikkert nyde. Arbejdet skrider hurtigt, og snart vil du få det første resultat for at se den øverste del af sokken.

Glem ikke, at foran dig venter på hælen af en sok, der er kendt for at være de mest kritiske områder. Lær hende vyvyazyvayut, kan du anser dig selv en sand mester. Hvis man strikker fra uld garn til stede uden tilsætning af syntetiske fibre, strikning sektion såsom hælen af sokken for at tilføje uld bomuld eller syntetisk garn. Dette betyder ikke ødelægge udseendet af produktet, og sok hæl bliver fast. Det behøver ikke at strikke på fire, og tre eger. Til dette første sløjfe med to eger overføres til de resterende to. Så provyazyvaetsya strimmel længde på 5-6 cm, afhængigt af størrelsen af fødderne, som du strikke produkt.

Dernæst opnås strikket stof divideret med tre eger. Antallet af loops i hver af dem skal være ens. Med passagen af hver række af en af sløjferne provyazyvaetsya med hoveddelen af sokken. Glem ikke, at det sker på begge sider.

Nå mestret strikke sokker hæl ville ikke længere til dig i denne vanskelige og ansvarlig øjeblik, og arbejdet vil gå hurtigere. Til arbejde, kan du bruge garn af forskellige farver, vyvyazyvaya på produktdesign og mønstre. Disse håndlavede sokker kan trygt give til venner og bekendte, at de ikke er ringere end dyre souvenirs og kan betragtes som en stor gave.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.