RelationerBryllup

Skriv smukke tillykke til et bryllup med dine egne ord

Bryllup - en meget speciel begivenhed. Selvom det ikke er hver ægteskab ender med kærlighed for livet, men parret mener, at deres par vil bevare den bedste følelse i mange års ægteskab. Og med rette, fordi troen på lykke vil uundgåeligt tiltrække den lykkelige begivenhed.

På bryllupsdagen, er og gæster forpligtet til at vise de nygifte en glæde for dem, og nu ønsker at lyde bryllupsdag. Der er ikke plads til de mønstre, fordi hver enkelt har at lykønske kære. Men for et par år siden var der en form for mode i de hilsner i vers. Og alle ville være fint, men versene er ikke din egen, men taget "et eller andet sted": fra postkort fra internettet, fra skole pigernes profiler ...

I dag er noget normalt og almindeligt overvejes, når giver gave til de nygifte læse et digt trykt i postkortet. Men gør mange det er rart? Kan vi overveje en lykønskning tale fra hjertet? Måske engang, tyve år siden, da der var de sædvanlige lykønskninger til et bryllup med dine egne ord, digte var noget ekstraordinært originalt. Og så de blev skrevet, i de fleste tilfælde, ved congratulator. Så ikke engang også folde vers havde stor værdi for brud og brudgom. Men der er gode nyheder vers, som allerede lydt et eller andet sted? Den tildelte tid til præsentationen af gaver og lykønskninger, bliver til en kedelig, lang strække minutter, at i virkeligheden, ingen er interesseret.

Men du kan skrive hilsner til brylluppet med dine egne ord, og ikke nødvendigvis i vers. Ren og varm den mod brud og brudgom perfekt erstatte sukkerholdige linjer i stjålne kort. Til denne hilsen var virkelig original, skal du bruge et par regler:

1. Glem alt om standarden, ligesom: "Tillykke til brylluppet, jeg ønsker dig lykke, kærlighed og sundhed" Kom op med noget af deres egne.

2. ikke lykønske "i tre ord", men undgå lange taler et par minutter. Du ønsker ikke gæsterne at være faldet i søvn, mens du læser din hilsen? Ideelt set bør det tage et par minutter, plus / minus et minut. Og det overvejer pauser.

3. Ved udarbejdelsen af lykønskninger til et bryllup med dine egne ord, først og fremmest forestille dig selv i stedet for kærester. Det er usandsynligt, at du vil ønske dig selv skade. Optag i udkastet, hvad du synes er vigtigst i den ideelle familie.

4. Nu tænker brud og brudgom. Måske du er fortrolig med kun én af dem. Hvis begge, er det endnu bedre. Tænk hvad familiens værdier er nøglen i deres forståelse? Optag til at udarbejde noget, der kan komme op.

5. Gennemgå den resulterende liste. Hvis nogle sætninger modsiger hinanden, slettet dem. Af de resterende folde teksten ikke er for let og ikke for dunkel. Brug ikke sætninger som: "Selv om du har kæmpet en masse hidtil, håber jeg, efter brylluppet, vil alt blive bedre." Under alle omstændigheder! Alt skal være på det positive. Og husk: tillykke med brylluppet med dine egne ord behøver ikke at afsløre eventuelle personlige hemmeligheder af elskere.

6. Genlæs. Hvis det lyder godt, omskrive i et smukt kort.

7. Hvis du stadig virkelig ønsker at skrive et vers på min egen, så gør det. Men før du læser det ved brylluppet, meddele, at han - din egen. For det første vil det være af interesse, og for det andet, vil parret sætte pris på det. Hans vers - en meget speciel ting.

Den bryllupsdag er skrevet kan læses fra kortet eller fortæl din egen, præ-lært. Hvis du vælger det sidste, men holde kortet ved hånden: pludselig razvolnuetes og glemme noget.
Hvornår vil lyde tillykke til et bryllup i dine egne ord, eller vers fra postkort, vil din besked være en af de bedste. Fordi der vil være til stede noget, der ikke i de fleste tillykke - sjælen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.