SundhedSygdomme og betingelser

Kløe mellem fingrene: årsager og behandling

Hvis kløe mellem tæerne, der kan tyde på tilstedeværelsen af mange farlige sygdomme. Derfor tager ud af årsagerne og tage øjeblikkelig handling.

Der er flere grunde, som er den vigtigste kilde til kløe. De kan være forskellige patogener, så sørg for at besøge en hudlæge, før behandlingen påbegyndes.

Dermatitis eller allergisk

Oftest allergi sker ved direkte kontakt med allergener kemiske eller biologiske arter. Men dermatitis - en kronisk sygdom, der gør sig gældende ved fejlernæring, svækket immunitet, pludselige ændringer i temperatur eller andre betingelser.

Bekæmpe sygdomme sådant behov ved hjælp antihistamin lægemidler, der reducerer aktiviteten af blodlegemerne frigiver histamin. Det er dette stof og effekt på rødme og kløe mellem tæerne. Men hvis kløende hud mellem fingrene, ikke selvmedicinering. Efter korrekt matchede narkotika reducere dit immunforsvar og forårsage afhængighed. Så vil andre medikamenter og salver arbejde meget værre.

Skurv eller fnat

Fnat hjemsøger menneskeheden i århundreder. Heldigvis til dato, denne sygdom er yderst sjældent på grund af nye teknologier og fremragende hygiejne. Men det kausale agens for sygdommen er endnu ikke blevet ødelagt. Og så er der en risiko for "fange" en sygdom. Og hvis kløe mellem fingrene, end at behandle? Det var det spørgsmål, som mange påvirket af kløe mide. Denne mikroskopiske skabning afviklet under huden på den person, og "bygning", hvor deres labyrinter. Det er i disse labyrinter og kløe mide lægger sine æg.

Parasitten kan let transporteres på værtens krop. Bare hold på nogen del af kroppen påvirkes armen. Det samme kan siges om den håndtryk. Meget ofte er sygdommen spredes blandt børn, fordi de leger på gaden og sjældent vaske deres hænder. Hvis du bemærker det mindste tegn på skurv, straks gå til en hudlæge. Forsømte sygdomme vil føre til kløe over hele kroppen og efterlader grimme ar.

Vær opmærksom på symptomer på fnat :

 • huden mellem fingrene bliver rødligt og begynder at klø;
 • beskadigede områder bliver våde;
 • huden begynder at fortykkes og skræl;
 • udslæt mellem fingrene, ridset.

End helbredelse og hvad man skal gøre i denne situation, vil du fortælle lægen efter at have passeret alle tests. Typisk sådan sygdom behandles ved hjælp af tabletter, salver og medikamenter, der øger immunitet. Det vigtigste er at overholde hygiejnereglerne: ikke klør, og vask hænderne med sæbe og vand.

autoimmune sygdomme

Nogle gange kan en person, kløe mellem tæerne. Dette kan indikere tilstedeværelsen af autoimmune sygdomme. Denne sygdom er forårsaget af immunceller, der begynder at aktivt at bekæmpe kroppens celler. I de områder af huden, hvor krænkelserne fortsætter, er der tørhed, udslæt og kløe.

Denne sygdom behandles med hæmmende lægemidler, dvs. sådanne lægemidler, der bryder eller reducerer aktiviteten af histamin basofiler. I intet tilfælde ikke selvmedicinering. Dette gælder især for folks sammenblandede og salver. Så du vil kun forværre situationen for allergiske reaktioner.

svampe

Hvis mellem fingrene på hænder på rødme og kløe, måske du er begyndt at angribe svampesygdomme. Sådanne parasitter trænge gennem huden og beskadige den. Du vil bemærke rødme, afskalning, lugt, fugt og kløe. Hvis ikke hurtigst muligt begynde behandling, svampen på neglene og gå til andre dele af kroppen. Hudlæge vil ordinere dig en speciel salver og dråber, samt lægemidler, som øger immunitet. På et tidspunkt hvor du er smittet, er du nødt til aktivt at overholde hygiejnekrav og undgå overdreven fugtighed. Også ikke anbefales motion fører til sveden.

Sørg for at gå gennem hele behandlingsforløbet. Selv hvis du føler, at symptomerne på svampen er væk, du stadig bruge stoffet i flere dage. Måske under huden stadig et lille antal parasitter, der begynder at formere sig igen.

fratage

Hvis kløe mellem tæerne, og du bemærker forandringer i huden af dit kæledyr vil sandsynligvis fratage det. Hurtigst muligt tackle til lægen, fordi denne svampesygdom spreder sig meget hurtigt i hele kroppen. Du vil bemærke rødme og afskalning. En beskadiget hud vil blive ridset kraftigt. Behandlingen bør være omfattende og ordineret af en læge. Det er ikke nødvendigt at håbe, at du vil hjælpe folks penge. Nej, Ringorm - det er en infektion, der kan håndtere kun specifikke lægemidler.

Vær sikker dolechite helvedesild til enden, at han igen er udeblevet på et svækket immunforsvar eller dårlige vejrforhold. Af den måde, passe om dine kæledyr. Tag ham til dyrlægen eller købe salve mod herpes i vetapteke.

Overdreven tørhed af huden

Meget ofte kløe mellem tæerne på grund af alt for tør hud. I dette tilfælde, ikke noget alvorligt. Temmelig regelmæssigt med nærende og fugtgivende creme og drikke et kursus af vitaminer. Om vinteren, skal du sørge for at bære varme handsker og skjule dine hænder fra vind.

Men lægen stadig besøge. For sådan en triviel problem kan skjule en meget alvorlig sygdom. Hvis cremen ikke helbrede dig straks gå til en hudlæge.

Årsager til infektion

Svampepatogener af forskellige infektionssygdomme og er meget let at blive smittet af disse situationer:

 • mens håndtryk og andre ifører handsker;
 • brugen af andre folks negle tilbehør uden forudgående desinfektion (især billige skønhedssaloner, ikke ser renheden af sine arbejdsredskaber);
 • anvendelse af fælles håndklæder, især i spisestuen;
 • Aktive puljer (svampe er meget glad for vådrum);
 • rører dørhåndtaget efter dem rørt den smittede person.

Hver af disse situationer er meget farligt. Men risikoen øges flere gange, hvis personen:

 • Det er ikke i overensstemmelse med hygiejnekravene;
 • ikke ser deres immunitet;
 • er overvægtig, diabetes eller kronisk sygdom;
 • huden på hænderne er en masse af mikrovirksomheder, fra brugen af kemiske rengøringsmidler.

Førstehjælp

Hvis rødme og blærer mellem fingrene klør, så et presserende behov for at gribe ind. Vær sikker på at straks gå til lægen, så for ikke at forværre dit problem og ikke at skade folk rundt.

Under behandlingen, er det bedst at blive hjemme. At kløe mellem tæerne er ikke så meget irriteret, notere et par tips:

 • Hvis mellem fingrene spot klør, er det muligt at reducere følsomheden med is. Pak det i en klud og gælder for den ængstelige sæde.
 • Tag hundrede gram havregryn og fylde dem med to liter varmt vand. Tillade kogte blandingen afkøle, og derefter nedsænkes hænderne og holde omkring en time.
 • Prøv at begrænse brugen af kemikalier (især rengøringsmidler og pulvere). Vask dine hænder i varmt vand. Om varmt og koldt er bedre at glemme behandlingen.

Behandling af kløe på hænderne

Forvent ikke, at hun vil løse problemet. Hurtigst muligt tackle til hudlæge. Og jo før jo bedre. Behandlingsforløbet vælges individuelt, afhængigt af din tilstand. Men der er tips til at hjælpe med at lette symptomerne derhjemme.

Vær opmærksom på din kost. På det tidspunkt er udelukket fra det spicy, krydret og salt mad. Prøv også at opgive kaffe, te, alkohol og cigaretter. Alt dette kan forårsage irritation.

Meget ofte, lægen ordinerer sin patient og calcium-iodholdige lægemidler samt antihistaminer.

Når diagnosen er etableret, udpege et behandlingsforløb og procedurer. Beroligende bade kan bruges, hvilket reducerer ubehag. For et bad, du har brug naturlige produkter: eg bark, merian eller serie. Hæld opført hjælp af varmt vand. Cool og dyp i hænderne på løsningen i en halv time.

Og endelig. Se din hygiejne. Vask dine hænder så ofte som muligt. Evil patogener venter dig på hver tur. Minder os om dette ofte dine kære. Køb en antiseptisk, og bruger det hver gang du træder ud af den offentlige transport eller åbne butikken døren. Du er ansvarlig selv for deres egen sundhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.