Kunst og underholdningFjernsyn

Novelle, hovedpersonerne og de aktører, der spillede dem, "Hjertet er ikke en sten" - melodramatiske serie i 2012

I juli 2012 om TV-kanal "Rusland-1", premieren på seriel melodrama, som blev overværet af en temmelig velkendte skuespillere. "Hjertet er ikke en sten" - projekter, der indgår i den filmografi Anatoliya Rudenko, Glafira Tarkhanovo Anny Mihaylovskoy. Hvilke udfordringer står på skærmen tegn, og om de var i stand til at løse alle de modsætninger?

"Hjertet er ikke en sten": skuespillerne. Glafira Tarhanova som Antonina Pogodina

Glafira Tarhanova først opnåede berømmelse ved at spille en stor rolle i den dramaserier "torden". På mange måder hendes karakter Nastya Gromova bestemme den fremtidige rolle skuespillerinden. I mange år har Glafira været på skærmen, spille feminine heltinder, der på et kritisk tidspunkt viser bemærkelsesværdig styrke ånd og vilje. "Blomster fra Lisa", "Skilsmisse", "Kontrol for kærlighed", "svag kvinde" - den skæbne af alle kvinder spillede Tarhanova, komponeret om det samme. Undtagelsen heller ikke vise, "Hjertet er ikke en sten."

Skuespillere Anatoly Rudenko, Glafira Tarhanova, Vladimir og Alexander Feklenko Tuca falde i en kærlighed firkant, som kile konvergerer på den unge Tone Pogodin. Antonina kun 19 år, men hun havde allerede at tænke på, hvordan man kan støtte sin familie: sin syge mor og lillesøster. Forsøger at opfylde deres barn og sygepleje pligt Pogodin fylder ethvert job. Siddende i en lokal gård renere, Antonina, hun endelig møder Dmitry Karpenko og hans søn Alexis. Begge repræsentanter for familien Karpenko forelsket i pigen. Samtidig, Tony har allerede beundrer - driver Petr Zorin. Som hovedpersonerne vil komme ud af denne situation, bliver det klart kun i den sidste serie af filmen.

"Hjertet er ikke en sten": skuespillere og roller. Anatoliy Rudenko som Peter Zorina

Anatoliy Rudenko begyndte sin karriere i 2000'erne. med bit-dele i diverse tv-serien "Kamenskaya", "Simple Truth", "Thief-2", "Return of Mukhtar", "Poor Nastya". I 2004 skuespilleren får hovedrollen i den multi-melodrama "Kære Masha Berezina". Et år senere blev han allerede spiller den centrale figur i kinosage "To af skæbnen 2". For at bevæge sig i retning af en "stor film" den unge skuespiller ikke og fokuseret på tv-karriere. Det kan ses i projekter som "Still, jeg elsker", "investigator Nikitin Case", "Travel billet", "My Dream Beach". Hans partnere på skydebanen var Svetlana Ivanova, Svetlana Ustinova, Konstantin Kryukov, Veniamin Smehov, Evgeny Pronin, Valery Nikolaev og andre kunstnere.

Skuespillerne i serien "Hjertet er ikke sten," Anatoliy Rudenko og Vladimir Feklenko spillet rivaler. Hero Rudenko - føreren af gården Petr Zorin - har længe været forelsket i Tonya Pogodin. Han gør hende et ægteskab forslag selv, men hun nægter, fordi han ikke føler for sin mangeårige ven af varme følelser. Dette, selvfølgelig, den ambitiøse Peter ikke kunne lide. Men endnu mere kunne han ikke lide det, Tonya snart begynder dating en anden ung mand - besøgende Alexey Karpenko. A personlige klager Petr Zorin ikke tilgiver ...

Vladimir Feklenko som Alexei Karpenko

I filmen "Hjertet er ikke sten," skuespillerne og deres karakterer er blevet gidsler i en kærlighed firkant. På sit centrum - forholdet Tony og Alexis, der alle griber: driftsleder Dmitry Petrovich kærlighed med Antonin chauffør Peter. Alexei og hans kæreste nødt til at udholde svære prøvelser, før de kan være sammen.

Vladimir Feklenko, uddannet fra Shchukin Teaterskole, blinkede på skærmene i 2005. Den første større rolle gik til skuespilleren i den berømte tv-serie "Capercaillie" 2008 - Vladimir Feklenko instrueret om at spille Tarasov praktikant Kohl. I fortsættelse af "ryper" Feklenko karakter er blevet et fuldgyldigt medlem af teamet investigator Gluharova. Og i 2009 skuespilleren medvirkede i komedien "dobbelt tab", hvor skyderiet blev overværet af Aleksey Kolgan og Natalia Vdovina.

Andre roller kunstnere

Skuespillerne i serien "Hjertet er ikke sten," der er både kendte og ikke så. For eksempel, Aleksandr Tsukan, Dmitry Karpov spillede stort set ingen tegn på beskueren, som spiller en cameo roller i forskellige tv-serier. Men der spiller Lidochka - lillesøster Toni - tværtimod, en meget genkendelig: Anna Mihaylovskaya spillede hovedpersonerne i serien "Fit", "redneck" og "Angel i hjertet."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.