Hjem og familieSlægtsforskning

Udarbejdelse stamtavle. Hvordan at finde ud af om deres forfædre ved navn på internettet og arkiver?

Næsten hver gang der er et ønske om at lære om din familie og forfædre mere. Hvem var de, og hvad gjorde du, hvilken slags hukommelse der er tilbage for dig selv? Men desværre, kan få mennesker prale et godt kendskab til deres afstamning. I det daglige stress og jag i mennesker engang høre historier om ældre repræsentanter for familien af fjern og, som det synes ganske ligegyldige ting. Efter alt, du har brug for at arbejde, opdrage børn, gøre husholdningen. Hvor her til tålmodigt at lytte til min bedstemor erindringer om mennesker, der længe har været død?

Men med alderen, den stak til sine rødder vises, næsten alle.

Søg rødder. Hvor skal man begynde?

Så hvordan kan du kender historien om deres forfædre? Du kan stille spørgsmål til de højtstående medlemmer af familien - de vil fortælle om deres forældre og bedsteforældre. Ældre slægtninge vil fortælle meget mere end en fil, fordi de er levende vidner historie. Sådanne erindringer bedre resultater på ethvert medie eller skitse, og først derefter organisere.

Gamle fotografier spiller en vigtig rolle i at genoprette historie deres forfædre. De har tendens til at blive underskrevet, og dermed er det muligt at lære at se fætter, med hvem kommunikeres, hvor han boede.

Dagbøger og breve, er det nødvendigt at indsamle. Mærk kuverten kan tale om, hvor han arbejdede og tjente som en af forfædrene, og optagelsen vil hjælpe med at etablere den kronologi af begivenheder.

Hvad kan fortælle os navnet?

Meget kan læres om deres forfædre ved navn. Som regel kan det fortælle os om oprindelsen af fødslen slags, for at angive det tilhører en bestemt klasse. Vi almindelige mennesker, bønder og håndværkere efternavnet blev ofte dannet af navn, profession, øgenavne og udseende, og repræsentanter for adelen af navnet slags besiddelser.

Særlige guider indeholder oplysninger om historien af familien. Nogle gange kan hun fortælle en masse om deres medier, med god grund de vigtigste karaktertræk er forbundet med alder, er blevet afspejlet i familiens våbenskjold og sæler har ædle mennesker.

Brug arkiver

Desværre er det ikke alle har slægtninge, der kan lære om deres forfædre. Efternavn - både ved et uheld og kan med vilje ændres væsentligt. Nogle medlemmer af adelen kunne give deres børn trunkerede eller ændrede navne. Poster i kirkens bøger og til tider fejlagtige. Derfor, for præcise resultater skal sendes til arkivet.

Den folketælling i vores land er stadig med det XVIII århundrede. Alle vigtige dokumenter såsom en vielsesattest, fødsels- og dødsattester udstedt i to eksemplarer, hvoraf det ene har henligget i kirke, og den anden blev overført til hvælving.

Set arkiv kræver en masse tid og hårdt arbejde. Nogle af afdelingerne er lukket for offentligheden og kan besøges kun ved særlig tilladelse. Et stort antal dokumenter i høj grad komplicerer opgaven med at genskabe historien om familien. De, der ikke har tid til at besøge arkiverne, kan søge hjælp fra fagfolk.

Men det er vigtigt at forstå, at før du begynder at søge, du har brug for at indsamle mindst det minimum af oplysninger om deres forfædre, lære at navngive og år og fødested. Uden sådanne oplysninger, selv eksperter er usandsynligt at hjælpe.

Søg efter slægtninge i netværket

Nogle historiske data er nu konverteret til elektronisk form, så flere og flere mennesker forsøger at lære om deres forfædre på internettet. Ved navn og fødested, kan du finde et sted for begravelse af soldater dræbt eller manglende under krigen, at klarlægge skæbne pårørende, hvis deres detaljer blev lagt ud på nettet. Hvis der ikke er data på internettet, men det er kendt, at de er i arkivet, kan du prøve at skrive en forespørgsel. Det er vigtigt at forstå, at nogle af dokumenterne stadig er klassificeret som hemmelig, og at oplysningerne, kan ingen tillade sig.

På specialiserede sites, der afsættes til slægtsforskning, kan du finde mange nyttige tips til at starte. Anbefalinger vil hjælpe sortere ud forvirrende terminologi slægtskab, hurtig, hvilke oplysninger og hvor de skal lede, lære at organisere dataene, og baseret på dem være korrekt stamtræ af familien.

kompilering af stamtavle

Alle fundne papir, fotografier, der er indsamlet i en bunke, har utiltalende udseende. Derfor bør systematiseres alle kendte oplysninger om deres forfædre. Almindeligt anerkendt metode - udarbejdelse af stamtræ af familien, som er et diagram over relationer.

Der er visse regler for design: rødderne af træet - er de ældste medlemmer af slægten, stammen - de vigtigste repræsentanter for grenene - efterkommere. Nogle gange er det den modsatte placering af familiebånd.

Ved udarbejdelsen stamtræet skal overvejes og særlige form for arv. Den russiske familie sendes kun gennem den mandlige linje, og hvis familien havde ingen børn eller kun piger dukkede op, blev løbet anset afbrudt.

Lav et stamtræ kan være både alene og søge hjælp fra fagfolk. Det vil være en velsignelse for enhver familie fest og vil blive givet videre fra generation til generation, erhvervelse af nye brancher efterkommere.

Moskva blev ikke bygget ...

Udarbejdelse stamtavle - en omhyggelig job, der kræver en masse tid og et stort ønske om at forstå historien om deres forfædre. Identificeret ved navn, som praksis viser, er det muligt ikke alle, fordi hun kunne undergå forskellige modifikationer eller tabt i flere generationer.

Vanskeligheden er, at mange af detaljerne er blevet tabt eller ødelagt især i hvirvel af de blodige begivenheder i det XX århundrede. Revolution og krig, som hævdede millioner af liv, hundredtusinder af børn på børnehjem efter tabet af deres forældre, og nogle gange ikke engang, og der ikke kan huske hans familie, - alt dette er en alvorlig hindring for etableringen af genealogiske rødder.

Stor begær, tålmodighed og omhyggelige uundværlige i denne vanskelige sag. Mange kast startede i midten, ude af stand til at vade gennem snørklede af slægtskab, en enorm mængde af dokumenter og oplysninger. Men når hårde oplysninger indsamlet lidt efter lidt begynder at tage form - det bliver det bedste incitament til at fortsætte dette store arbejde som genoprettelsen af hans families historie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.