Nyheder og SamfundKultur

Sexton Club, Moskva: adresse, beskrivelse, anmeldelser. Cykel-Center "Sexton"

Sexton klub (Moskva) tilbyder de besøgende et lysshow. Vi brugte den højeste lydteknologi. Stående på sitet, kan du se den direkte udsendelse koncerter.

Det interessante sker her?

På hjerte, alle ønsker i det mindste nogle gange falder ind i "cool" stemning, hvor der er en rock 'n' roll og friheden af vejen snit. For nogle er det helt livsstil. Motokultura har altid været indbegrebet af drevet og af levende indtryk, som varede i mange frihedselskende mennesker. Det er dette drev og glæde regeringstid i klubben, der giver alle mulighed for at give bruser et mindeværdigt ophold.

Bike Centre Sexton tilbyder besøgendes opmærksomhed er ikke et interessant show-program, hver helliget en særlig begivenhed. Dette kan motoprazdnik afholdt til ære for åbning eller lukning af sæsonen. Eller, fejre årsdagen for den dag, hvor klubben åbnede Sexton. Anmeldelser af disse parter fleste, der har rave. Selv du kan have det sjovt på karneval brandstiftende. På nytår afholdes det traditionelle juletræ, som du kan bringe dine børn.

Musik og dans program

Sexton klub (Moskva) behager fans et behageligt ophold meget forskelligartede i sit koncept diskoteker. Her kommer de velkendte musikere, for at give en live-optræden. Der kan være en mester i den lokale eller udenlandske scene. Også administrationen har en chance for at kunstnere musikalsk genre, der har lille erfaring, men talent er enormt, bringe deres kunst til cyklen centrum Sexton.

lokale faciliteter

På gaden er der en bar og et fyrfad. Her kan du nyde en drink og smage perfekt kogte måltid. En virksomhed kan bage en kalv. DJ kabine er beliggende i et særligt rum. Derfra eksperten styrer for musik arrangementer i gården. Du kan bruge tid og nyde den friske luft i den grønne zone.

Hvis du kommer langvejs fra i Sexton klub (Moskva), i nærheden er der et hotel, hvis vægge vil tage dig til at slappe af. Ankommer i restauranten, kan du vælge en af tre haller, restauranter. I tillæg til dem i cykel klub har to barer. Placeret her møbler er dekoreret med skind, som er lånt fra de vilde dyr.

Natklub Sexton tændte stearinlys, hvilket gør stedet skinne, komfort og smarte. Også om natten er smuk udsigt over de enorme gaslamper. Fordi denne cykel klub, de indvendige ydelser fra en interessant detalje. Denne auto dele. Der er andre egenskaber og symbolik, som er tæt på de motorcyklister.

interessante detaljer

Hvis du ser her, vil du blive overrasket ekstraordinær og hyggelig atmosfære. Kom ind i disse biker klubber, du altid ønsker at se igen efter nogen tid. Det er overflødigt at sige, selv om det i de "damer værelse", kan du finde interessante detaljer. Nogle piger endda gøre fotos her, beder administrationen om tilladelse, selvfølgelig. Ifølge reglerne uden demand video-optagelser og billeder er forbudt.

Det mest interessante

Et værelse, der er lignende, ikke alle biker klubber, tiltrækker sig opmærksomhed fra besøgende steder særlig stærk og værd opmærksomhed. Det er dekoreret med marmor. Forestillinger foregår på scenen. Podieplads modeshows. Populær stil danser Go-Go tænde publikum på to "maskiner." På dansegulvet, kan du bryde væk fra hjertet. DJ giver hver komsammen med god musik fra højden af konsollen, ligesom kabinen af en lastbil.

Sexton (Moskva) klub med fokus på lysdesign, som ikke er mindre professionelt og effektivt end i teatret. Laser enhed skaber en ubeskrivelig stemning, der dækker alle sine lyse stråler. Her er de mest interessante optiske illusioner.

Også glæde forårsage kvaliteten af den store skærm, kraften i lydsystemet. Fremragende levende her bruge nogen musikalske stil. Røg og pyrotekniske maskiner fordybe dig i en ikke-overførbar klub atmosfære.

køkken

Samtidig i klubben kan være fire hundrede mennesker. To hundrede af dem kan sidde ned og hvile vil have det sjovt på dansegulvet. Efter dansemaraton du ønsker en lækker snack. Køkkenet her er ikke mindre lækker end alle de andre.

Vælg stemningen, japansk, thailandsk, europæiske og russiske retter. Lokale kokke kender og kan gøre det hele. Stor efterspørgsel efter sådanne populære i dag ruller, deres menuen tilbyder et stort sortiment. Hvis du ønsker at bestille en eksotisk måltid eller drikke - et stort udvalg i menuen til din rådighed. Hver sæson menuen skifter konstant vises noget nyt.

Under fasten de troende en fornemmelse af de særlige støtteforanstaltninger emner i dette tilfælde. På din anmodning dig at bringe en appetitvækker, første, anden eller tredje fad. Og, selvfølgelig, som uden sød dessert?

drikkevarer

Kort over alkoholholdige drikkevarer overstiger også nogen forventninger. Du kan bestille en drink, mousserende vin, en aperitif. Blandt cocktails vælger virksomhedernes, klub eller klassisk. Der er en særlig drik, der bærer navnet på baren. Til spænding asylansøgere forberede ekstrem cocktail. Der er masser at vælge imellem, og dem, der foretrækker at have det sjovt uden alkohol. Denne saft, kolde og varme drikke. te og vinkort tilbyder et godt udvalg.

Hvis hvad du ønsker, ikke på menuen, kan du spørge bartenderen, og han vil forberede drik af din ansøgning. Hvis du nerobkogo dusin, vil du sætte pris på det store udvalg af spiritus. Hver Biker vil her finde din favorit øl af den bedste kvalitet. Der er på flaske og cask sorter.

Folk kommer her ikke alene fans af motorsport. Kan gå til væggen og en forretningsmand. Kom intellektuelle og behagelig unge dame. Alle gæster institution - anstændige mennesker, der har bestået gennem en hård ansigt-kontrol. Så du kan roligt regne med en venlig klub atmosfære.

Sikkerhed overvåger situationen. På trods af den tilsyneladende brutalitet i institutionen, der er aldrig de hændelser og skærmydsler. Inden for disse mure sejre positiv og sjov. Dette betyder ikke stoppe folk, der kommer til at tilbringe din fritid og for at fejre virksomhedens.

Administrationen er meget venlige til orden, og æstetik af væggene i institutionen, sørger for, at enhver besøgende gik hjem med et smil på hans ansigt, og med en sjæl fuld af behagelige indtryk. Vi arbejder konstant på at skabe en mere interessant og drayvovyh programmer. Så her er det praktisk og interessant, og sjovt på samme tid.

Bestemt værd at komme her, hvis du ønsker at gøre dit liv mere spændende. For din egen bekvemmelighed, kan du indsende en reservation og bestille bord. Gå til adressen: Moskva, ul. Mnevniki, 110. Klubben er åben fra 18:00 til 06:00.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.