ForretningLandbrug

Hvem er mule-ænderne?

Hvilket kød er det dyreste kød? Analysen af priserne har vist, at for i dag den dyreste var der en krokodille (kød af krokodiller). Det er lidt ringere end bjørnebjulet, og derefter kommer en fed gåselever - dens pris varierer fra $ 45 til $ 48 pr. Kg. Frankrig bruger foie gras i store mængder. Der produceres årligt mere end 18 000 tons kød om året. Forskerne fandt, at denne lever bidrager til fjernelse af kolesterol fra menneskekroppen og forbedrer metaboliske processer. Derfor er den franske freds gennemsnitlige levetid, der bor i syd, meget højere end andre. De forbliver aktive indtil alderdom. Ca. 60 år siden, i stedet for gåselever, blev der brugt mulberrybærene - krydsendene blev opnået ved at krydse muskendænder med kvindelige hvide andender. Det viste sig, at de indeholder meget billigere og lettere end gæs.

Musky ducks ankom i Europa

I 1944 landede allierede tropper i det sydlige Frankrig. Amerikanske soldater fodrede relativt godt, de blev leveret kødprodukter i store køleskabe. Desuden købte USA i Argentina og Uruguay kødkøer og muskugender. De blev transporteret på specialudstyrede skibe til Europa i liveform. Da de militære enheder blev oprettet, var der små gårde, der for jubilæet jublede deres krigere med fersk kød. I Frankrig selv, som følge af krigen, var der mangel på produkter, så franskene søgte måder at købe mad fra amerikanere. Det skete så, at nogle af muskugendene importeret fra Argentina var i franskens hænder. De begyndte at opdrætte dem på deres gårde. En af forretningsmændene, Charles Bone, havde Peking-ænder. Alle ænder blev holdt sammen.

Forudsætninger for udseende af muler

Situationen udviklede sig på en sådan måde, at kun en drake forblev i Monsieur Bonets gård fra alle muskendænder. Han parrede aktivt med ænderne på den hvide Peking-race. De bragte æg, hvorfra ællingerne blev taget. De voksede overraskende hurtigt og overtog deres jævnaldrende. Deres udseende var anderledes end almindelige ænder, fordi de allerede var mullards - ænder, der på mange måder ligner mere gæs. Monsieur Bonet kunne ikke skelne ængsler efter køn. For at forstå dette blev dyrlægen Anatole Grum inviteret, som efter at have undersøgt alle tilgængelige ænder meddelte, at de var alle mænd. Nogle af ægtemændene blev fedtede, og den anden blev overladt til stammen (Charles Bonet forventede dyrlægen at begå en fejl). Fuglen viste misundelsesværdig vægtøgning på speciel opfedning ved teknologien "fedtganselever". Afvejning efter slagtning viste, at alle ændermørbær har en lever på op til 500 g.

Udseendet af mullards som en industriel fugleart

Veterinær Anatol Groom havde stor erfaring i voksende muldyr - et kryds mellem en røv og en hoppe. Efter at have studeret de funktioner, som muleard ænder havde, bemærkede han tegn på aseksualitet, som ligner muldyr. Derfor er opfundet navn af en vidunderlig fugl. Han besluttede at eksperimentere. Han kom op med en metode til at opnå sædvæske fra milten af en muskugend og begyndte at befrugte den med hvide Peking-ænder. De bragte æggene fra en vanskelig passage. I inkubatoren blev nye og nye ænder taget ud. En nysgerrig forsker gennemførte regelmæssigt forsøg på dem, han delte sine observationer med Monsieur Bonet. De var i stand til at interessere de nye ænder af bankmand Pierre Sha Tone, der skabte et firma til produktion af fedtlever. Nogle snesevis af muskendænder blev fjernet fra Argentina, hvide Peking-ænder blev købt, og en gård blev etableret ved bredden af Loire. Mulberry ænder blev vist dagligt med snesevis, de voksede hurtigt, virksomheden udvidede. Genopretningen af Frankrig efter krigen gik ganske intensivt. Derfor voksede befolkningens indkomst , hvilket tillod at skabe en hel udvikling inden for industrielt fjerkræavl - dyrkning af mulber til kød og fedtlever. I forbifarten giver duckgåsmøllen op til 120 g ned, som bruges til fremstilling af dunjakker. Prisen på dette produkt i dag varierer fra $ 125 til $ 135 pr. Kilo, gås er noget dyrere, men anden er i høj efterspørgsel.

Perspektiver af arbejde i dyrkning af muldyr

Tid har vist, at der er fundet en lovende retning i fjerkræavlen. På nuværende tidspunkt er dyrkning af fugle til fedtlever i en række lande blevet en af de vigtigste komponenter i bruttonationalproduktet (BNP). For eksempel leverer Ungarn til det europæiske marked mere end 2000 tons fedtlever, hvilket bringer det mere end 80 millioner dollars om året. I Frankrig er denne tal meget højere - omkring 800-850 millioner dollars om året. Duck-mulberry (billedet ovenfor repræsenterer dets generelle udseende), viser sig at være en "gylden" fugl, som er gavnlig for at vokse i vores land. Mode til foie gras kom til os. Selvfølgelig er prisen på produktet ret høj, men forbrugeregenskaberne er sådan, at produktet i efterspørgslen vil være efterspurgt på det russiske marked.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.