HjemlighedMøbler

Dressing Larvij systemet: beskrivelse, pris

Enhver person i årenes løb tilgroede ting. Fra tid til anden er der en følelse af, at der ikke er noget sted at sætte dem. Skabe er fyldt til overfyldte, de har intet at blive fundet. Hvad skal man gøre?

Du kan smide for meget, købe en anden garderobe. Men det er bedre at opleve dig selv som designer og skabe en behagelig struktur for opbevaring af noget med sine hænder.

For at gøre dette, behøver du ikke at klippe, lim, boremaskine. Nok til at købe en af de nye type bygning hypermarkeder møbler - dressing system. Nu er der mange virksomheder, der er involveret i deres produktion. En af dem - LLC "Larvidzh International Limited". Det producerer og distribuerer til mange lande dekorative materialer til dekoration, udsmykning, renovering af forskellige lokaler. Hvad er den innovative tilgang af komponenter fra Larvij?

Dressing Larvij system giver dig mulighed for at lægge alle dine ting, så de var de mest let at bruge, hurtig at finde, ikke noget problem at skjule sted.

Fordelen ved en almindelig garderobe, som ingen ser dine ting, ved ikke, om de pænt foldet. Selvom to minutter før ankomsten af gæster, du har samlet alt det dårlige lå, og blev opgivet i skabet, ingen kender. Men på den anden side ofte har du selv blive et offer for denne situation. Sommetider ting er så tæt pakket i skabet, som du selv glemmer deres eksistens.

Hvad er garderoben systemet Larvij

Dette er et sæt af komponenter: rack skinner, hylder, bøjler, hvorfra du kan oprette møbler af enhver størrelse, form, funktionalitet.

Hvis du er omhyggelig i det mindste inden for rimelige grænser, så du er fint justerbar dressing Larvij systemet. Det har mange fordele frem for traditionelle kabinetter. Du bestemmer, hvilken slags vil have dine møbler.

Design og installation

Når du køber et skab, du ofte stoppe Tilgængelighed Møblerne er kun en vis størrelse. Men dette problem er let at løse dressing Larvij systemet. Uanset hvad lidt plads, du kan være, kan det suppleres med originale møbler.

Og på særlige omklædningsrum og ikke kan tale. Her er hvor at bryde ud af din fantasi, kombineret med de tekniske løsninger i Larvij. Hylder, reoler, bøjler, bryuchnitsy sammen alle de rigtige ting. Hver lille ting er at føle sig godt i kurve, whatnot. Dåser, flasker, poser vil være i sirlige rækker i skabet lavet til dit projekt.

Og holde denne konstruktion vil lede. De er nemme at montere på væggen med skruer. Hullerne i guiden, hvor du ønsker det indsat i parentes. Deres to slags. Nogle twist skrue. Andre er i slutningen af kryuchochek. Han virker som en limiter til hylden og ikke tillader hende at gå væk fra væggen. Og omarrangere hylden beslaget med praktisk: ingen grund til at skrue skruen. Bredden af hylderne - 20, 30 og 40 centimeter.

Dressing Larvij Systemet kan monteres delvist eller i forskellige rum. Og hvis det bliver nødvendigt, over tid let at købe de manglende elementer og skabe nye moduler.

Her, selvfølgelig, vi har brug for ikke bare en fantasi, men også nogle livserfaring. Men intet at frygte. For dem, der ikke kan selvstændigt beregne mængden af de nødvendige oplysninger, vil hjælpe 3D planner. Han vil tilbyde færdige muligheder og vil give mulighed for at gøre projektet og samle dig selv et klædeskab område eller rum. Suppler den manglende dele kit vil hjælpe ligner Larvij dressing system.

priser

Møbler fra Larvij relativt billig. Godt udvalg af sine hypermarkeder i Sank Petersborg.

Tilbydes Larvij klædeskab systemer (St. Petersburg) har prisen på komponenter:

  • Bæreren rack med en spalte længde på 2 m - 339 rubler. Hvis den er kortere end 10 cm, derefter sin værdi - 225 s.
  • Beslaget til dette rack 30 cm har en pris på 85 rubler.

Denne pris hypermarked "OBI".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.