Mad og drikkevarerDesserter

For dem der kan lide den "Transformers": en kage til ferien

For hver dreng, der er glad for Transformers kage med deres yndlingsfigurer er en stor gave til ferien. Lyse farver og usædvanlige billeder af et stort åbent rum for kreativitet konditor. Nyd din fødselsdag usædvanligt behandling!

Ved første øjekast kan det synes, at opgaven skræmmende. Men faktisk er det ikke så svært at gennemføre. Selvfølgelig, hvis du ikke føler du kan håndtere med design, kan du blot bestille en kage "Transformers" af mastiks i en slikbutik, men der er mange måder at tilberede det, og med sine egne hænder.

tærte

Hvad formen skal være fødselsdagskage? Rund eller firkantet, lavet i form af tal eller en favorit karakter - det hele afhænger af dig. Hvis din wienerbrød nok erfaring til at realisere de mest dristige ideer - gå til det! Men selv almindelige dekorerede helte sagaen "Transformers" kage vil se meget imponerende.

Desuden er der mange kommercielt tilgængelige former egnet til støbte kager. Ved hjælp af en af dem, kan du hurtigt tilberede en kage den ønskede form og ikke rode rundt med indsamling af fleretagers strukturer. Bare udfylde en formular dejen og bage kage og dekorere det er ikke svært.

Tal for dekoration

Måske kun en doven husmor stadig ikke opdaget mastiks. Det har længe været kendt opskrift: smeltet skumfiduser "marshmallow" æltet i pulveriseret sukker som i mel. Denne masse forvandler plast og smukt malet i alle farver. Fra sculpting kan håndtere selv et barn.

Mastic kan forme figurer af dine yndlingsfigurer. Men hvis resultatet ikke passer dig, kan du hjælpe transformatorerne. Kagen kan være dekoreret med figurer af plast, at fødselsdag under en fest kan give til venner som en souvenir af festivalen.

Udsmykning stil

Brug mønsteret - det vil i høj grad lette dit arbejde. På den kan du skære dele af "person" i karakteren af det rullede mastik lag eller at bruge som en stencil til at male cremen.

Blot skåret ud af vinduerne i det udskrevne billede, tillægger kagen og anvende cremefarvet hjælp wienerbrød sprøjte.

Klar konfekture billeder

Mange butikker, der tilbyder produkter til konditorer, har i det arsenal af vidunderlige redningskrans. Cake "Transformers", fotos, som du kan se nedenfor, er dekoreret med en af dem.

Vi taler om de færdige billeder trykt med spiselige blæk på tynde wafer kager. Dette billede kan være dekoreret med de mest almindelige kage, stikning det på en lys fløde og udfylde omkredsen af farven.

Hvad at tilberede en kage til børn?

Hvis du ønsker at gøre wienerbrød var ikke kun smukke, men også nyttig og velsmagende, tror, at det ville være i midten. For børns kager er fremragende svamp og sand kager, souffle "Bird mælk". Meget glad for børn gelé lag.

Prøv at undgå alt for fedtede cremer. Olie - ikke det bedste valg for små forbrugere. Men creme, creme og protein er ganske velegnet til børnemenuen. Lækker fløde kan fremstilles af pisket frugtyoghurt, der tilsat gelatine. For en liter yoghurt kræver 15 til 30 g gelatine opløst. Sukkeret tilsættes som ønsket. I en sådan creme kan tilføje lidt pisket blender ost, fik han tykkere og mere smag.

Øverst på listen af børnenes foretrukne slik, naturligvis, erstatning for chokolade. Det kan hjælpe ikke blot at forbedre smagen, men også for at glatte overfladen før påføring af indretning. På baggrund af smeltet hvid chokolade meget vel gå til maling.

Rådgivningen gives i artikel vil hjælpe dig realisere drømmen om den elskede barn. "Transformers" - en kage, der er sikker på at glæde den lille fødselsdag dreng.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.