TravelingHoteller

Base "ferie fabrik" (Barnaul), indkvartering, faciliteter, fritid, priser, anmeldelser

Barnaul - en kæmpe industrielle centrum i det vestlige Sibirien med en befolkning på over en halv million mennesker. Ikke alle af dem, og ikke altid gå på ferie for at give udlandet, især som et tal, i skovene og egeskove omkring byen, der er fremragende turist base. En af dem - "resten Factory", som tilbyder gode betingelser for en række forskellige arrangementer, fra firmafester til bryllupper. Du kan også tilbringe en ferie eller en weekend, bare for at samles med venner, grille, plaske i poolen. Lad os tage en virtuel rundtur i denne vidunderlige base og lytte til, hvad de siger om det en pause.

Beliggenhed, areal

Fritidshjem "Fabrikken for hvile" er den by i Barnaul i de 30 km af M52 motorvejen i retning af Biisk. På at nå markøren (før tankstationen), skal du tænde for primer, så at sige, ikke den bedste kvalitet. for det er svært at køre i dårligt vejr. basen kontor, hvor pre-paying for indkvartering, i 2015, var placeret i Barnaul, i "Harlekin" park ved SC "Victory". Det område i det store og smukke, en masse træer, græsplæner, blomsterbede med blomster. Til hjælp for de besøgende her er parkering, en swimmingpool med liggestole omkring den udsatte, børn og sport legepladser, hyggelig havepavillon med grill, billard, russisk bad med et venteværelse udstyret med en festsal, café, legeplads til et spil bordtennis, paintball og dart.

Overnatning og forplejning

Campingpladsen "hvile Factory" (Barnaul) at tilbyde sine gæster overnatning:

1. En to-etagers hus med et veludstyret pejs (10 + 1 yderligere. Beds) med alle bekvemmeligheder, sæt med polstrede møbler, tv og hårtørrer.

2. De to-etagers hus med en ovn (5 + 2 add. Placering). Under denne mulighed, hvilket placerer bekvemmeligheden ved at være på gaden.

3. Cottage duplex (10 + 2 add. Placering). Der er alle de faciliteter, og de sædvanlige sæt af bløde møbler, TV, hårtørrer.

4. russiske huse i én etage (2 + 2 tilføjelser. Senge). De har alle de bekvemmeligheder, senge, borde, fjernsyn, hårtørrer.

5. Bungalow (7 + 2 add. Placering). Her leveres sæt af møbler, senge, borde, og faciliteter tæt ved i gaden.

Prisen afhænger af den kategori af ejendom og måneden og spænder fra 1300 til 9000 rubler. per dag per hus.

Strøm på grundlag af "hvile Factory" (Barnaul) udføres på en café. Måltider kan bestilles til dit værelse. Det foreslås også at tage ture uden mad eller leje en festsal uden indkvartering.

fritid

base-medarbejderes rekreation Factory "(Barnaul), så prøv at give gæsterne en værdig tidsfordriv. Når du tjekker ind i nogen form for lodge tilbyder gave morgenmad. Dens menuen på fredag, lørdag og søndag er varierede og omfatter mælk supper, sandwich, toast, te, kaffe, pandekager. For underholdning er der en mulighed på grundlag af cykle, spille billard, tennis, dart, slappe af i poolen, besøg skum part, tage et dampbad med en kost i en russisk badehus, og derefter bruge tid i venteværelset til en kop te og se tv. Desuden kan alle forberede deres egen grill i mangalnoy zone og bare slentre rundt i nabolaget, en pause fra byen travlhed.

anmeldelser

Brochurerne om basen "resten Factory" (Barnaul) skrives smukt. Men en eller anden grund, rating af dette vidunderlige sted kun 1,5, meget meget lavere! Vi hviler her i 2015 til bunden af en sådan kritik:

- høje priser for indkvartering og tjenester;

- beskidt på det område;

- kun to arbejdsgrupper toiletter på gaden, for beskidt;

- i husene er ikke renset, sengen er ikke den første friskhed;

- møbler i mange huse gamle skabe med låger fritliggende, på Palacio trash;

- fødevarer er ikke meget velsmagende;

- Vand i puljer beskidt, uegnet til svømning;

- en for høj afgift for brug af grill (1 time - 500 rubler);

- ubelejligt adgang til databasen;

- uvenlig personale;

- ledelse, betaler ingen opmærksomhed på klager fra turister.

Blandt fordelene bemærkede:

- smukke rummelige område;

- muligheden i nogle tilfælde at opsige lejekontrakten og hæve penge.

Anmeldelser - en subjektiv mening. Og beslutter i hvert fald, du vil.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.