TravelingHoteller

Pension "Kyalasur" (Abkhasien, Sukhumi): beskrivelse, adresse, anmeldelser

Abkhasien - et godt sted at slappe af. Uberørte søer, unikke parker, vil ubeskrivelig atmosfære af fred tillade en pause fra rigor af hverdagen.

Beskrivelse af anlæg

Pension "Kyalasur" Det er beliggende i den grønne zone i Sukhumi. Dette feriested er beliggende ved siden af Arboretet hovedstad Abkhasien. Den har sin egen lukket område og er på stranden. I nærheden af et bjerg flod - Kyalasur. Afstanden fra byens centrum - omkring seks km.

Tidligere pension blev kaldt "Black Pearl". Komplekset består af en dobbelt parcelhuse. I alt - 64 stykker. Hytterne er lavet i europæisk stil, har et stort grønt område, der omgiver. De er udstyret med alt nødvendigt: møbler, hvidevarer. Første sal - stue med en sovesofa, TV, et toilet og et brusebad. Hertil kommer, et køleskab og aircondition. Anden sal - seng (to senge og et natbord). I hvert hus en separat indgang.

tjenester

Hele vifte af massagebehandlinger kan være forpligtet til at gå direkte til pension "Kyalasur". ligesom Abkhasien landets reneste bjerget floder og søer, unikke grotter og skove tilbyder en bred vifte af udflugter.

Fans af udendørs aktiviteter og sport spil vil finde på stedet volleyballbaner, udpegede områder for badminton, bordtennis. Der er helt muligt at tilbringe tid med familien.

Stranden er mindre end ti meter væk fra boligområdet. Det er en sand-småsten blanding. Stranden har alle de nødvendige udstyr, liggestole, parasoller. Pension "Kyalasur" giver leje scootere, både og katamaraner.

Alle dem, der ønsker at ride rides eller tage en sejltur ud til havet. Om aftenen diskoteker.

For de yngre gæster til pensionsordningen organiseret legeplads. Børn elsker at lege i sandkassen, gå med en oppustelig rutschebaner, svømme i det lave bassin.

Fans af russiske bade får mulighed for at besøge saunaen og svømmehallen. Også den tidligere "Black Pearl" har den tjeneste af en taxa og egen gavebutik.

Hvem ønsker at fiske her, vil altid finde et leje af alt nødvendigt udstyr (net, fiskestænger, osv).

Måltider leveres på anmodning af turisterne for et ekstra gebyr. I hotellet er der caféer og barer.

Hvordan kommer man dertil

Kom til pensionatet kan du med tog eller fly til Adler. Derefter tage en taxa eller tage en bustur til Cossack marked (cirka 15 kilometer fra lufthavnen og omkring otte - fra togstationen). Dernæst fortsætte til fods til grænsen (Rusland-Abkhasien) omkring 500 meter. Efter at have passeret toldkontrol ved grænsen indlæg, kan du køre på alle transportform (bus, taxi).

Genopladelige og efter forudgående aftale med hotel rumfærgen kan arrangeres.

Nødvendige dokumenter til indrejse i Pension "Kyalasur"

Liste over værdipapirer for voksne:

  • pas (eller udenlandsk Ordinary);
  • rejse kupon pension;
  • medicinsk politik.

Dokumenter til mindreårige (under 14 år):

  • fødselsattest;
  • mærke statsborgerskab.

Børn fra 14 år:

  • pas;
  • fødselsattest;
  • mærke statsborgerskab.

På grænsen af en fuldmagt kan være nødvendigt at forlade barnet, hvis han rejser uden deres forældre eller en af dem.

Pension "Kyalasur": anmeldelser

Her hvile gå det meste familier. Mange rejsende gerne komme til Abkhasien i sommeren og ophold i denne pension. Rejsende befolket med 14 timer. Hvis du ankommer tidligt, kan du svømme i havet. Det er to skridt fra boliger. Det er ubestridelige fortjeneste pension. Du skal forlade lokalet indtil 12:00.

Bor i moderne 2-etagers hus giver maksimal komfort som rejsende. Pension "Kyalasur" tilbyder en velorganiseret forsyningssystem. På sit område åben spisestue. Her, at dømme efter de anmeldelser, kan du spise godt. Underholdning er imidlertid ikke nok, nødt til at rejse til andre steder. Det gør dog ikke tage en masse tid og ikke overskygge resten.

Og vigtigst af alt, ville det være ønskeligt at bemærke - havet. Adgang til kysten er altid åben. Placer på stranden er mere end nok. Paraplyer, liggestole til rådighed på alle tidspunkter. Havvandet er ren og varm.

Rejsende med erfaring for at vælge en hvileperiode fra august til September. Mange er bange for negative anmeldelser, men ved ankomsten årvågenhed svinder. administration arbejde er organiseret fejlfrit. Under det første krav vil blive erstattet af hytten, hvis du føler, at det er langt fra havet. Huse behagelig, velholdt og behageligt at bo.

Fødevarer, selvom ikke udmærker sig ved en særlig variant, meget velsmagende. En masse af grøntsager og frugter. Holdningen hos de lokale beboere og venligt personale.

Mange er interesseret i bådture der tilbydes af pensionatet "Kyalasur". Abkhasien slående naturlige skønhed og renholdelse af floder. Området stranden er altid rengøres til tiden. Mange mennesker anbefaler at gå her.

Turister taler om Abkhasien som en frugtbar region, de kan lide at hvile her. Rejsende siger, at huse i resortet er små, men hyggelige og aircondition. Dog opstår vandmangel, men det ødelægger ikke det samlede indtryk fra opholder sig på ferie.

På sitet en masse steder, hvor du kan nyde en velsmagende middag. Overalt videoovervågning. Derfor kan turister føler sig sikker nok. Nogle gange skiftende vejr, men i de dage af ferie yasnnye uforlignelig. Det er de kommentarer af turister.

Kontaktoplysninger

Adresse pension "Kyalasur": Sukhum, Kodori motorvej, Loading dødvande, 3.

For eventuelle spørgsmål kan du kontakte forbehold om eventuelle telefonnumre: +7 (988) 413-11-50 (MTS, Krasnodar-regionen) eller + 7-940-996-72-76 ( "Aquafon" Abkhasien). ICQ 414 144 947.

Hvil i Abkhasien vil helt sikkert give dig en masse behagelige øjeblikke. Her vil du springet ud i atmosfæren af unikke skove, klare bjerg floder og den varme bud havet. Et besøg til hulerne vil gøre ferien interessant og mindeværdig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.