TravelingHoteller

3 Stone House - ferie på Middelhavskysten

Beskrivelse: Stone House 3 * - fremragende tyrkisk hotel beliggende i Kemer (på Middelhavskysten). Når denne by var en lille fiskerby, i dag et moderne turistcenter. Der er et stort antal af caféer, barer, restauranter, utallige souvenirbutikker. Du kan få her fra lufthavnen i Antalya, som adskiller hotellet fra en afstand af 50 kilometer.

Stone House 3 består af en fire-etagers bygning, som blev åbnet i 1996. Mindre reparationer det afholdes hvert år, men den største var i 2012. Hotellet er beliggende i et område på 1400 kvadratmeter, som er omgivet af grønne eksotiske træer og buske. Det ligger i nærheden af turistkontoret, tilbyder at udføre spændende pakkerejser til seværdighederne i byen og nærliggende samfund. Selvfølgelig vil alle gæster glæde vidunderlig natur og maleriske strand. Bare et par kilometer fra byen ligger ruinerne Fezelis og Olympos, hvis struktur går tilbage til 3 århundrede f.Kr. I den antikke by Phaselis er muligt at se resterne af det amfiteater, som er banet vejen til portene af Adrian.

Værelser: sine gæster 3 Stone House tilbyder 73 komfortable værelser, herunder 3 suiter og 70 standard. De airconditionerede værelser er en telefon, tv, pengeskab, leveres med kabel-tv, hvoraf nogle er russisktalende kanaler. Badeværelset har et brusebad, en hårtørrer, badekåbe og toiletartikler. Gulvet er dækket med keramiske fliser. Hvert værelse har en balkon med udsigt over gaden eller swimmingpoolen.

Måltider: Stone House dækker dens gæster morgenmad, frokost og middag i hovedrestauranten. Måltider serveres på en "all inclusive". Tyrkisk-made drikkevarer er gratis. På webstedet bar og restaurant.

Beach: privat strand, hotellet har ikke. Den nærmeste er placeret i en afstand af 750 meter. Den er opdelt i sektorer og ejer forskellige hoteller. Stranden ride bussen, men du kan tage en tur - det tager cirka 15 minutter.

Yderligere oplysninger: For nemheds af gæster, det område af Stone House 3 har en udendørs pool. Dem, der ønsker at udforske byen bliver tilbudt at leje en bil eller tage en taxa. Vask, valutaveksling, læge. Blandt de sportsgrene aktiviteter omfatter bordtennis, dart, billard. Tilmelding foregår døgnet rundt. Receptionen har en sikker, hvor gæsterne kan under deres ophold på hotellet til at gemme dine værdigenstande. Bagage separat rum. Om aftenen turisterne venter på et diskotek.

Kommentarer: De, der boede på ferien i Stone House 3 anmeldelser forlod meget forskelligartet. De fleste af dem taler om den fremragende tidsfordriv. Hotellet tilbyder sine gæster rummelige og lyse værelser, møbleret med smag. Blandt de ansatte er der taler russisk, hvilket gør det lettere at kommunikere under deres ophold. Det er umuligt ikke at huske mad, der er forskellige fødevarer spænder europæiske og lokale retter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.