FormationUngdomsuddannelse og skoler

Interessante opgaver på engelsk for studerende

Det er kendt, at den bedste motivation for succes - det er interessant. Det er især vigtigt at fastholde interesse for emnet i moderne skole, der med fremkomsten af internettet har ubegrænset adgang til rekreative ressourcer. Ud over de gentagne opgaver på grammatik, læsning tekster og udføre standard øvelser af fremmedsprog læreproces skal indeholde spilelementer, der kan vække elevernes interesse for emnet. Interessante emner i engelsk for at hjælpe eleverne fokusere på, lytte til fremmedsprog læring og bedre huske nyt materiale.

Opgave for 1. klasse (6-7 år). hånd marionet

socialisering første klasses niveau kan variere. Nogle af dem deltog førskole, og andre er klar til skole hjemme hos sin mor eller bedstemor. Ved første kontakt med læreren, kan være svært, at barnet er genert og bange for at lave en fejl. Interessante emner i engelsk til at hjælpe børn hurtigt at tilpasse sig skolemiljøet. Puppet, som læreren lægger på hånden og kommunikere med de studerende - det er også en stor psykologisk teknik. Shy børn er mere tilbøjelige til at gå på kontakt med hånd marionet end en lærer. Puppet legetøj kan købes i butikken eller lav dit eget. For eksempel kan det være snemand Mr.Snowman. Arbejde med dukken kan bygges i følgende situation:

  1. I tidlige undersøgelser Mr.Snowman sovepose. For at vække den, skal hver elev råber i tasken: «Vågn op, Mr. Snemand »!;
  2. Marionette vågner op, hilste personligt med hver enkelt elev og begynder at stille spørgsmål (som de kaldes, hvordan har du det i dag, vejret, etc.);
  3. Så Mr. Snemand med sine disciple synge en sang;
  4. Mr. Snemand siger farvel til hver enkelt elev, og går tilbage i seng i en pose.

I de fleste tilfælde, at lære engelsk i skolen starter i anden klasse. Derfor er de undervisningsmaterialer tilbydes mange spændende opgaver på engelsk for klasse 2.

Opgave til Grade 2 (7-8 år). Stå op, børn står i en cirkel!

Denne øvelse vil hjælpe dig med hurtigt at lære scoren fra 1 til 50. Alle de studerende sammen med læreren i en cirkel holder hænder. Master begynder at tælle - 1 (én), der står ved siden studerende fortsætter - 2 (to), og så videre. Studerende, der fejlagtigt kaldes eller ikke kan huske det næste nummer, er i midten af cirklen. Den spiller, der når frem til sidste nummer - 50. Vinderne vil modtage ekstra point og klistermærker.
Interessante emner i engelsk for klasse 2, skal omfatte gentagelse, opmuntring og ros.

Indstilling til 3-grade (8-9 år). Gæt hvad?

Interessante elementer på engelsk for klasse 3 skal være bevægelig, kommando, med en flerhed af elementer. Du kan bruge en række af spillet "Crocodile", hvis formål - at fastsætte eller omgøre adverbier. Spillet er velegnet til studerende ældre end 8-9 år, der allerede er blevet bekendt med den grundlæggende ordforråd relateret til den "daglige rutine" emne.

Læreren skriver på tavlen sætningen, hvilket indikerer en handling, for eksempel spise din morgenmad. kalder Så en elev og vise ham et kort, hvorpå der er skrevet et adverbium, fx langsomt. Disciplen skal vise handling, og de andre elever gætte, hvad et adverbium blev skrevet på kortet. Den, der korrekt identificerer den første adverbium, optjene point og går til tavlen for at vise det næste trin.

Interessante opgaver på engelsk i 3 klasser hjælpe børn gradvist og økologisk udvide ordforråd.

Opgave 4 klasse (9-10 år). Kryds floden

Læreren beder eleverne at line op ved tavlen og forklarer, at det magiske usynlig flod, der løber foran dem. For at vende tilbage til den part, du har brug for at gå gennem floden på "småsten". Hver "sten" er et papir med en opgave skrevet i det (husk betydning, dage i ugen, for at tage højde 10 mm). Læreren deler klassen i to hold, og hvert hold vælger en deltager. Hvis den studerende korrekt udfører opgaven, kan han træde på en sten og fortsætte med at bevæge sig fremad. Interessante opgaver på engelsk for 4 klasser kombinerer elementer i spillet og mere komplekse leksikalsk og grammatisk indhold.

Mål for 5. klasse (10-11 år). grammatik maraton

Vind mobile spil for børn, der i denne alder er så svært at distrahere fra internettet og sociale netværk. Det vigtigste mål med spillet - en gentagelse af ordforråd. Det kan bruges til at studere tabellen uregelmæssige verber.

Klassen er delt op i to hold, der hver får halvdelen af sin bestyrelse. De spillere af hvert hold tildeles et serienummer. For eksempel kommandoen A (1-12) og holdet B (1-12). Læreren kalder en uregelmæssig verbum i nutid Enkel og spiller nummer. Spillerens opgave under passende antal - til at løbe ud til tavlen og skrive formen navngivne lærer af verbet i datid. Denne form for udfordrende opgaver i det engelske sprog for at hjælpe de unge til at føle sig en del af holdet, undervise ansvar for den fælles sag.

Opgaver for de 6 klasse (11-12 år). rytmisk læsning

Indstilling egnede studerende, der allerede har en tekst læsefærdigheder på engelsk. Med hans hjælp eleverne med at forbedre diktion, øge læsehastigheden og vinde tillid.

Til denne opgave læreren forbereder teksten (den første halvdel kan være lettere, og den anden - hårdere) og begynder rytme banke en blyant eller pen på bordet. Du kan også søge på internettet og downloade til din smartphone forskellige slags musikalske rytmer. En elev begynder at læse den første sætning, der tilslutter sig en forudbestemt lærer rytme. I dette tilfælde bør følge udtale og ikke lave fejl. Når tilbuddet udløber, den næste elev fortsætter derefter, forsøger at komme ind i en rytme. Foretag en fejl eller mister point ud af spillet. De, der droppede ud, får til opgave at overvåge fejl eller hjælpe banke rytme.

Interessante emner i engelsk 6 klasse kan indeholde som elementer af konkurrence og interaktion.

Opgaver for 8. klasse (13-14 år). Snake Oil

Navnet på dette spil kommer fra den faktiske solgt, når stoffet af tvivlsom kvalitet, som angiveligt har nydt godt af alle sygdomme. Senere har slange olie sælger blevet et kendt navn. De blev kendt som charlataner forsøger at sælge lav kvalitet varer. Spil Snake Oil er baseret på det samme princip.

I første omgang læreren inddeler klassen i købere og sælgere, tildele hver tredje køber. Så køberne få kortet med navnet på deres erhverv eller hobby. Resten af de studerende er opdelt i to konkurrerende hold. Hvert hold får et par kort, hvorpå der er skrevet af en navneord. Teamets opgave - ved hjælp af kun to kort til at komme op med et navn og så meget som muligt for at annoncere det. Køberen gør hans valg og giver kortet til holdet, hvis varer kunne lide mere. Vinderen er det hold, der får flere kort.

konklusion

Afhængig af sprogundervisning klasse job, der tilbydes kan ændres og tilpasses. Måske en teenager med et lavt niveau af kendskab til sproget, men fantasifulde og humoristiske stemme udtrykte han et ønske om at hånd marionet. Ingen tvivl om, interessante opgaver i engelsk forbedre motivation, bidrage til en bedre optagelse af materialet, samt permanent gemte disciple. Lærere, der underviser i almindelige gymnasier og i gymnasier bør bruge interessante emner på engelsk i klasseværelset.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.