SundhedMedicin

Sådan gendannes nervesystemet: enkle råd om den delikate sag

Alle ved at sige, at nerveceller ikke regenerere. Men dette er ikke tilfældet. Ligesom ethvert organ, at nervecellerne regenerere. Bare for dette er det nødvendigt at skabe visse betingelser at gennemføre anbefalingerne. Efter alt, sygdommen (eksklusive trauma og infektion) - en konsekvens af lidelsen af det autonome nervesystem i hvert enkelt organ. Den sympatiske del af det autonome system af kroppen ansvarlig for aktiviteten, det parasympatiske - til afslapning. Sygdommen udløses ved overdreven aktivitet af en af dem. For eksempel med en overvægt i hjertet af det sympatiske system er der en tendens til at øge blodtrykket, stigning i hjertefrekvens. Til udgivelsen af trykket i denne tilstand er lille nok motion eller mindre erfaringer. Naturligvis opstår spørgsmålet: "Sådan gendannes nervesystemet?". Anbefalinger er ganske enkel.

Styrke nervesystemet til at hjælpe rigtige tilstand af dagen, regelmæssig motion kan lade sig gøre. Restaureret nerveceller under søvn, netop i perioden 22-00 til 00-00. I denne periode foregår mest aktiv vækst af neuroner, de mest nerveceller. Derfor, før hvordan du gendanner nervesystemet ved hjælp af narkotika, er det nødvendigt at etablere en rimelig livsrytme.

Under fysisk træning producerer hormonet endorfin, som er en fremragende reduktionsmiddel til nerveceller. Vi er i stand til at producere det selv, og hvad vi kan bruge. Perfekt til denne sejlads: der er også den beroligende effekt af vand. Dette er et andet svar på spørgsmålet om, hvordan du gendanner nervesystemet.

De følgende anbefalinger: etablere en afbalanceret kost. For normal funktion af nervesystemet kræver magnesium. Fordi det er ønskeligt i den daglige menu til produkter, der indeholder broccoli og andre kål, en række frugter (især abrikoser, og i anden form) og bær.

Sådan gendannes nervesystemet efter en følelsesmæssig overanstrengelse

Efter en stærk bølge af følelser er normalt observeres hæmmede tilstand og døsighed. I dette tilfælde en opdatering af nervesystemet er nok til at tage lidt glukose og få noget frisk luft. Det burde hjælpe. Fremragende midler vil walking i aften for en til to timer. Lad det hele og tage en tur. Afslappet og intet tænkning ubehagelig.

For at undgå nervøs belastning i fremtiden, må vi lære at styre dine egne følelser og reaktioner. Negative situationer opstår ofte, er det nødvendigt at sikre, at de ikke kunne "bryde" dig. For at tage kontrol af reaktionen i nervesystemet, du har brug for 10 gange en dyb indånding og udånder. Denne teknik er meget udbredt. I det sympatiske system er aktiveret under inspiration, mens udånding - det parasympatiske. For 10 de kommer i ligevægt cyklusser, kan du igen styre deres følelser.

En anden funktion i adfærd, hvor vores nerver pass: oplevelsen igen og igen ubehagelige situationer. Denne kredser formålsløst bare træt nervesystem. For eksempel om morgenen i transportsektoren kom til fods, eller nogen give slip på ubehagelige bemærkning. Og du har hele dagen til at opleve disse øjeblikke igen og igen. Vi er nødt til at lære at glemme og skifte. Udskift de ubehagelige minder fra andre tanker, for at stoppe kredser. Lær at lægge mærke til noget godt, en stråle af smil solskin eller en forbipasserende, men man ved jo aldrig ... Her er det grundlæggende i, hvordan man kan genoprette nervesystemet uden at ty til narkotika.

Hvis alle de foreslåede metoder havde ingen effekt, én vej ud - at søge hjælp fra en læge, der vil ordinere medicin som genopretter nervesystemet. Dog vil han anbefale etablere en daglig rutine og kost, gøre motion og kontrol følelser. Så under alle omstændigheder bør du starte med dette.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.