Af teknologiMobiltelefoner

Sådan beskytter produktionen af den nyeste Apple-gadget? Cases til iPhone 6

Omkring en sjettedel af iPhones ikke har hørt, undtagen i uciviliserede lande - det er blevet en af de mest ventede gadgets af hits i verden og en af lederne af det mobile marked. Hvis du tilfældigvis til at købe et mirakel af teknologi fra Apple, så helt sikkert du har tænkt over hvor de skal lede covers til iPhone 6, hvoraf den ene er bedre og hvorfor. Hvis du ikke synes om det - det er tid! Det er trods alt ultratynde og højteknologiske iPhone sjette generation udsat for en række forskellige risici.

Hvilket kunne true iPhone under operationen?

  • Først og fremmest, at risikoen for utilsigtede virkninger er, dip, skrabe kontakt med faste genstande. Det er usandsynligt, at du ønsker fra de "brødre" din iPhone skelnes irriterende ridser, chips, eller værre, en revne i huset eller skærm. Selvfølgelig kan du altid kontakte servicecenteret, men hvorfor bruge de ekstra penge, hvis du allerede er blevet udviklet og introduceret til markedet dækker for iphone 6? Af den måde, kan udformningen af dækslet være noget, så det er også en god måde at skille sig ud blandt de andre ejere af denne enhed.
  • Der er andre risici. Ingen grund til at være ekspert for mobil teknologi, at indse, at de "æble" smartphone negativt reagerer på støv, fugt, snavs og andre negative påvirkninger udefra. Ikke søge efter lykken og forventer, at kontakten med det eksterne miljø vil passere uden konsekvenser - gradvist fra den ideelle udseende vil være forbi, og før eller senere kræves funktionaliteten af enheden for at blive brudt, tvinger dig til igen at tage det til reparation.

Hvad gør cases og hvordan de beskytter iPhone?

Moderne dæksler AppleiPhone 6   er designet til at maksimere levetiden af enheden, med brug af gadget er lige ved at komme mere komfortabel. Grundlæggende materialer til produktion - en kunstig eller naturlig læder, polyurethan, slagfast plast, og i nogle tilfælde metallet. Design muligheder for en stor del, men virkelig høj kvalitet dæksler er kendetegnet ved, at perfekt skræddersyet til konfigurationen af knapperne og stik. Således ikke beskyttelse ikke komplicere arbejdet med iPhones, men tværtimod gør det nemmere.

Når enheden er i en sag, kan det sikkert bæres i lommen, i tasken, dokumentmappe, rygsæk, og holde i handskerummet i bilen og bare sætte overalt - i hjemmet, på arbejde eller et andet sted. Sag fremragende beskyttelse mod fugt, forebygger støv og snavs til at falde på kroppen og på displayet. Klar tilfælde af forurening er meget enklere end selve enheden, og selv om låget materiale vil være håbløst fejlbehæftet - købe et nyt cover billigere end at købe en ny iPhone. Stødsikker model dæksler leveres specielt til dem, der ønsker at beskytte din enhed fra falls og kollisioner med andre objekter.

Hvilken taske er bedre?

Picking up tilfældet, er det nødvendigt at gå videre fra flere muligheder, herunder udseende og format. Nogen mere egnede dækker, bøger, nogen klassisk, meget enkel at bruge, og nogen - en "magisk vindue", der viser centrale oplysninger på displayet, og giver dig mulighed for at gå glip af et vigtigt opkald eller en besked. Som for design, er det kun et spørgsmål om smag, men at blive vejledt i sig selv bør være på materialer af høj kvalitet og stilfulde udseende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.