TravelingRetninger

"Hard Rock Cafe", ul. Arbat, 44/1: anmeldelser, menuer

En af legenderne i restaurationsbranchen - "Hard Rock Cafe". Moskva introducerede den første bar af denne type i 2003. Men tanken om at fodre god mad og god musik til at underholde de besøgende opstod længe før denne dato.

En vellykket idé

I 1971, de unge og talentfulde amerikanerne opdaget i den britiske London lille institution. Mænd er så længes efter sit hjemland, hvor det blev besluttet - det vigtigste fokus for deres caféer vil være mad og drikke, der er populære i USA. , Højdepunktet af restauranten er imidlertid, at besøgende til pæn og tilbageholdende hovedstad i England kunne nyde klippen.

I hallen herskede speciel atmosfære. Derfor blev hver musiker og sanger, der arbejdede i denne stil, faktisk forpligtet til at besøge "Hard Rock Cafe". Moskva, Paris og Washington kunne ikke engang prale af en lignende institution. Meget snart, ejerne indså, at deres idé er blevet en succes. Derfor i 1985, har succesfulde iværksættere åbnet en anden restaurant, men ikke i London og i New York. Denne bar var også vært hundredvis af besøgende om dagen, så amerikanerne har besluttet at iværksætte et netværk af sådanne institutioner.

Erobringen af indenlandske rum

Nu mere end 50 lande rundt om i verden er der mere end 200 cafeer i denne serie. Først for nylig, netværket nåede CIS. Det første åbnede i sit område institutionen, den russiske hovedstad. "Hard Rock Cafe" på Arbat har opnået 17 september 2003. Det skal bemærkes, at det samlede areal af institutionen er den samme i størrelsesorden samt i Europa.

For dyrkelsen af baren på udkig efter en fantastisk beliggenhed - lige i hjertet af hovedstaden. Designere og ingeniører har meget lang tid at beslutte præcis, hvor at åbne en restaurant. Valget faldt på en gammel tre-etagers palæ, som er forskellig fra de andre huse af elegance og raffinement. Nu sådan en stor og rummelig værelse modtager og organiserer banketter for mere end 500 mennesker.

Folk kommer for den unikke atmosfære. Restaurant er designet i et rock 'n' roll stil. Dette er en anden legende, "Hard Rock Cafe". Moskva takket være denne bar har nu også en slags museum.

rig samling

Historien fortæller os, at den usædvanlige London uddannelsesforløb berømte kunstnere. En af de faste gæster var en berømt britisk musiker Erik Klepton. Manden elskede at sidde ved samme bord hver gang han kom. Men ofte blev hans plads, som andre gæster. Så besluttede komponisten til stilfulde restauranter give din gamle, uegnet til koncert guitar. Ejere hang over en stol Eric værktøj. mand fastgjort således tabellen. Blot to uger efter eksempel på en anden guitarist Clapton sendt også elsket institution sit instrument. Efter begivenhederne i 1979 tog mange år. I dag, mere end 70 tusinde udstillinger er ekstraordinære i "Hard Rock Cafe". Moskva har også en masse at vise til besøgende.

Især institution kapital er en af indsamling af scenekostumer internationalt populær godfather tungmetal Ozzy Osbourne. Besøgende kan se på væggen af cafe frakke amerikansk guitar virtuos Dzhimi Hendriksa. En anden stolthed af restauranten - et brev, hvori det blev fortalt om en af de band Sex Pistols - Side Vicious.

køkken funktioner

På trods af at af grundlæggeren og den første cafe Moskva er tusindvis af kilometer væk, i institutionen omhyggeligt observere alle de traditioner. Især er gæster serveres udelukkende amerikanske retter og snacks. De, der ønsker at suppe eller suppe, vil blive skuffet.

Det tilbyder sine lækre og nærende retter for enhver smag, "Hard Rock Cafe". Alsidig menu. Kunderne kan nyde lette salater, såsom "Cæsar" eller "Cobb", hvis pris er omkring 600 rubler. Serverer lækre småretter: løgringe og hvidløg toast. Restauranten tilbyder også et udvalg af sandwich. Oftest besøgende bestille en kyllingesandwich med honning sennep til 650 rubler.

Ikke mindre interessant og velsmagende burgere i caféen. De er mest populære. Baseret på en af retterne - røget bacon og ost. Denne snack kaldes legendarisk. Prisen er omkring 700 rubler.

Nuancerne i en udenlandsk menu

Det er værd at bemærke, at køkkenet tilbyder også vegetarisk mad. Derfor kan du erstatte kødet bede om soja burgere, hvis pris er stort set identisk. Gæsterne bemærkede, at et andet stort plus - en børnemenu. Der er originale desserter.

Der er imidlertid en betydelig ulempe. Amerikanske retter er meget usædvanligt. I overensstemmelse hermed straks opfatte ulige udenlandske fødevarer stand ikke hver russisk krop. Meget ofte folk ikke kan lide den berømte og populære i USA af forskellige Sjælden bøf.

I "Hard Rock Cafe" udtalte, at sådanne delikatesser kunne have forskellige virkninger på kroppen. Nogle kunder siger, at disse oplysninger er foruroligende dem, mens andre siger, at de har mistet appetitten. Ofte gæster klagede over utilpashed efter middagen.

personale arbejder

Separat, gæsterne roste alkoholholdige drikkevarer. Typisk kunder forlader positive tilbagemeldinger om arbejdet i bartender og som madlavning. Træd lidt tilbage fra de generelle regler, "Hard Rock Cafe" på Arbat. Priserne i Moskva end deres udenlandske kolleger. Men indtrykket af resten pengene værd - overbevist lånere.

Baren menu er meget bredere. Kunderne kan bestille som en interessant og farverige cocktails, udenlandske og indenlandske vodka og vin.

Besøgende til tider klager over kvaliteten af arbejdet og holdningen hos ansatte. sådanne bemærkninger er dog yderst sjældent. De fleste turister sige, at tjenesten her på højeste niveau og er ikke ringere end tilsvarende institutioner i andre lande. Generelt medarbejdere er venlige og imødekommende. Gæsterne bemærke, at tjenerne uden problemer kan besvare eventuelle spørgsmål og give nyttige tips om at vælge retter.

Bemærkninger fra besøgende

Det skal bemærkes, at de fleste af de anmeldelser efterlod almindelige mennesker, for hvem det vigtigste tema i baren - bare en succesfuld dekoration. Besøgende glad med personalet. Nogle gæster siger, at arbejderne ikke alene kan rådgive dig om menuen, samt med tålmodighed forklare de vigtigste karakteristika ved denne musikalske retning.

Har sine faste kunder, "Hard Rock Cafe" (Moskva). Anmeldelser normalt forlade hovedstadens beboere. Mange besøgende opmærksom på, at værelserne er meget stejle trapper. Piger i høje hæle, børn og berusede kunder hårdt for at overvinde denne hindring.

Den største ulempe ved institutionen - manglen på egen parkering. Derfor er det nødvendigt at forlade bilen væk. Imidlertid er cafeen ligger meget tæt på metrostationen "Smolenskaya".

Sted for en vellykket ferie

Især praktisk for banketter besøgende med sønnerne. Kunderne er opdelt i dem, at institutionen har ikke kun en børnemenu, men også et lille bord og stole. I hele fest for børnene passet af en professionel animator.

Har sin egen specielt designet til folk planlægge "Hard Rock Cafe". På Arbat er altid skarer af turister. Derfor er de særligt glade for, at institutionen arbejder næsten døgnet rundt. På hverdage restauranten åbner kl 9. Men personalet her henvender sig til den sidste kunde. I weekenden og på helligdage kan tilgås baren til enhver tid.

En anden fordel bemærkede besøgende - koncertprogram. I løbet af weekenden, her kommer de velkendte musikere og grupper, der fortryller besøgende med deres spil. du kan forudbestille borde. Desuden er kunder, siger, at man kan se forestillingen, og ikke bestiller sites.

Tilfredse gæster kan købe T-shirts og souvenirs med logoet for "Hard Rock Cafe" (Moskva). Adresse institution: Arbat, 44/1.

Det faktum, at i denne restaurant kan du have en god tid og sjov, støtter millioner af mennesker fra hele verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.