TravelingRetninger

Kobber Sø - en af de foretrukne feriemål i St. Petersborg

Placeret på Karelske næs nær landsbyen Kobber Plant Vsevolozhsk distriktet i Leningrad-regionen, søen har en kunstig oprindelse. Ideen om at bygge en dæmning ved Black River til behovene i smelteren ejet af russiske industrimand AV Olkhin - ejer af flere virksomheder i nærheden af St. Petersborg, der boede i XVIII - tidlig XIX århundrede. Kobber Lake (også kaldet Mednozavodsky spill), med et areal på 139 hektar, blev bygget i den anden halvdel af det XVIII århundrede, og der er på nuværende tidspunkt.

I de førkrigs år i omegnen af søen er der en linje 22, Karelske befæstet areal, også kaldet "Line of Stalin." På en af øerne, som ligger på kobber Sø, er det stadig en af de maskine-gun bunkers. Det nærliggende område i dag plantet haver, der er en genskabelse af samme navn, er ved at bygge en hytte landsby.

Hvile på kobber

Terrænet i området ved søen er helt maleriske, på kysten, er der et par sandstrande, hvilket gør det til en yderst populær destination for sommer rekreation for beboerne i den nordlige hovedstad.

For det meste er det et kunstigt reservoir er overfladisk, som har en mørk farve på grund af strømmen af organisk-rige sump farvande. Det er et naturligt spørgsmål, der opstår med turister, der ankommer på kobber Lake: Er det muligt at bade i vandet? Svaret er ja. Vand kobber-brun, bragt her af skovbække, har en gavnlig virkning på huden. I et ekstremt tilfælde, kan du gå til østkysten af søen, hvor sengen af Black River vand er mere netto, og i bunden af en dyb nok.

I perioden 1998 - 2005 gg. her blev det afholdt ungdom festival "Kobber søen". Spillesteder til events placeret direkte udendørs. Det primære fokus var på de nuværende tendenser i russisk musik, så her samledes musikere fra næsten hele Rusland.

Takket være den omfattende dækning i medierne begivenhed, i første omgang samler en lille mængde af besøgende, blev hurtigt vinder popularitet. Så i 2005 blev denne musikalske begivenhed besøgt af mere end 35 tusinde mennesker. Dog blev efterfølgende spillestedet af festivalen flyttet til flyvepladsen i Kasimov, som den tidligere "ikke længere opfylder de tekniske og æstetiske krav."

Polygon til Hardball

Nord for søen er den berømte Kobber jorden for fans af Airsoft. Indtil midten af halvfemserne, dette område var et beskyttet område, fordi der var en hær skydebane, samt et sæt af objekter relateret til Karelske befæstede område. Siden 2005 har nærhed af kobber blevet tilpasset til de behov, som holdet staykbolnoy Squadron jeg, på samme tid er blevet udført, og de første konkurrencer.

Lossepladsen er beliggende i en ren granskov, med tætte læhegn, kløfter, sumpe og vandløb, er placeret på stedet af de tidligere hårde kampe i Anden Verdenskrig. Og fordi resterne af skyttegrave, bunkers, skyttegrave smuldrer bevaret her. Udover airsoft entusiaster, skydebane område bruges af jægere. Det skal bemærkes, at indgangen til Kobber lossepladsen sø beskyttet, og derfor kun muligt med en juridisk skydevåben i tilstedeværelse af tilladelser og jagttegn, med indstillingen i den berømte chef for den militære enhed , og med tilladelse fra distriktet afdeling af indenrigsministeriet.

Kobber Lake: hvordan man kommer dertil?

For at komme til søen og tilbage til Bronze mulig offentlig transport. Fra metrostationen "Prospect af oplysningstiden" til søen busserne №435, №439 og №567. Men denne metode er ikke meget bekvemt, fordi busserne ikke altid regelmæssigt. Fordi der er det bedre at rejse med privat transport.

For at gøre dette, skal du flytte den Vyborg motorvejen i retning af Sertolovo. Passerer gennem Black River, skal du fortsætte med at flytte til "Yelizavetinka" pointer, efterfulgt af drej til højre. Passing Kobber Sø, du har brug for at komme til den Y-formede gaffel (stigende), hvor drej til venstre. Dernæst følger skiltene markeret på træerne twill tape.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.